toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 yok kupayı ille kadıkoy'de kaldırın diye ısrar etti tupcu. kıramadık biz de napak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 tamam tatlım öyle, türkiye kupası da dandik zaten o yüzden 28 sene dalga konusu olduk he canım hadi sen gs başlığında hamitinle oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Creus said: Ligtv ye çıkmış aykut maratona, bi dinledim, üzüldüm lan çok üstüne gidiliyor gibi geldi yoksa en az sizin kadar eleştirip öf git artık aykut filan diyordum. Şimdi öyle diyemiyorum yani. Alex hakkında açıklamaları, takımın ilerde oynamasını istediği futbol tarzı filan hep duymak istediğim şeylerden bahsetti. Gençler hakkında filan da aynı şekilde. Tekrarını izledim de 1-2saat önce o programın baya bir soruya samimi şekilde cevap veriyor orda. ayni seyleri dusundum bende acaba fazla mi abartiyorum diye ama soylediklerini yapmak istediklerini basaramiyor bence.hani teoride iyi uygulamada kotu olayi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Liebe said: tamam tatlım öyle, türkiye kupası da dandik zaten o yüzden 28 sene dalga konusu olduk he canım hadi sen gs başlığında hamitinle oyna. http://www.clker.com/cliparts/3/6/5/d/12154416302105498124qubodup_flat_grin_smiley_emotion_icon_emoticon.svg.med.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 S-H said: Creus said: Ligtv ye çıkmış aykut maratona, bi dinledim, üzüldüm lan çok üstüne gidiliyor gibi geldi yoksa en az sizin kadar eleştirip öf git artık aykut filan diyordum. Şimdi öyle diyemiyorum yani. Alex hakkında açıklamaları, takımın ilerde oynamasını istediği futbol tarzı filan hep duymak istediğim şeylerden bahsetti. Gençler hakkında filan da aynı şekilde. Tekrarını izledim de 1-2saat önce o programın baya bir soruya samimi şekilde cevap veriyor orda. ayni seyleri dusundum bende acaba fazla mi abartiyorum diye ama soylediklerini yapmak istediklerini basaramiyor bence.hani teoride iyi uygulamada kotu olayi gibi abi Aykut'un bir özelliği de bu, adam her basın toplantısında o kadar içten ve doğru konuşuyor ki hak veriyorsun ama iş icraat yapmaya gelince bugüne kadar hiçbir şey görmedik. Söyledikleri çok doğru, ama sadece söylemde kaldıktan sonra ne faydasını gördük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 İcraat'ı oldu abi. Şampiyon olduğumuz sezon ilk maçlarda takım yine çok kötüydü özellikle ligin 2. devresi dediklerini takım tek tek yapmaya başladı. Benim son 10 yıldır izlediğim en iyi FB'di. Çünkü 10 yıldır ilk defa adam gibi takım oyunu oynuyorduk. E sonra şike olayları oyuncular falan gitti. Adamın tekrar düşündüklerini oturtması için zaman verilmesi gerektiğini düşündüm. Fakat kafasındakileri çok geç oturtuyor. Yada kafasındakiler oturana kadar çok şeyi yanlış yapıo. Yani adam kadroyu adam etti otuırttu takım istediğini yapıodu. Ama böyle zamanlarda bu söyledikleri oturmadan önce takım kötüyken bir TD'nin yapması gerekenleri yapamıyor. Oyuna geç müdahale vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Yağcı konuşmuş yine; http://www.ntvspor.net/haber/futbol/71933/ilk-defa-bu-kadar-cok-uzuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 bu ara neden heryerden selçuk'un ne kadar üzgün olduğuna dair haberler çıkıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 dakka 60a kadar çok iyi oynadım sonra 1-2 hata yapınca laf yedim diyor yarabbim! yahu defansın önünde marsilya ruleti yapmaya çalışıp top kaybeden adam bunu söyleyen çıldıracam adam yıllarca saçmaladığı oyununu avantajına çevirdi duygu sömürüsüylen, sitsen gitmez artık 36ya kadar başımızda said: 10 yıldır emek veriyomuş, bizim 10 yıldır çektiğimiz çileler nolacak peki ? şu yorum çok güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Playoff başlarken "biz zaten şampiyonuz" diyorsan, playoff sonunda değil 34 hafta sonunda sevineceksin. Beşiktaş'a avantadan 2 yıldız verilmesine laf ediyorsan, çıkıp playoff sonunda "çifte şampiyon" falan diye saçmalamayacaksın. Fenerbahçe ile Türkiye Kupası üzerinden alay ediyorsan, kupayı kendin bilmemkaçyüz maç önce elenip de Fenerbahçe kazandığı zaman "dandik kupa zaten" havasına girmeyeceksin. Kaldı ki dandik kupaysa iki takımın başarılarını karşılaştırırken "bizde 500 Türkiye Kupası var sizde 0.3" falan diye istatistik de koymayacaksın. (Şahsi fikrim; evet hala dandik bir kupadır, ama geçen sene o moral ve kadroyla kazanılması büyük başarıdır, yarım puanla kaçan şampiyonluk gibi. En azından salak bir kesimin ağzını kapamış oldu, 5-6 senede bir kazanılsa yeterli.) Böyle böyle tutarsızlıklar Türkiye'de rekabeti saçma sapan bir hale getiriyor işte, İslam anlayışımızdan pek farkı da yok aslında. Takıma özel konularda (hepsi için geçerli) 3-5 sayfada bir başka takımdan birinin gelip saçma sapan sataşması ayrı efsane zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Allah Aykut'u basınızdan eksik etmesin. Amin, insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 cevaba bak sdgsdfsd , yaş max 12 ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 O kafaya göre senin de 10 gibi duruyor şu karşılıkla ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 yine biz 28 yil kupa alamadik he ya diyip geciyorduk Allah korusun gsnin basina boyle bir sey gelirse ulke capinda cimboldboyz kadrolasmalari olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Baggio said: O kafaya göre senin de 10 gibi duruyor şu karşılıkla ama :p dün senin yazdıklarını ben yazdım, adam boş kuyuya taş atıp kaçıyor uzaktan arada gazlayıp seyrine dalıyor.şu cevapları almak için klavyeyle uğraştığımız dakikalara yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 sleepingdeath said: yine biz 28 yil kupa alamadik he ya diyip geciyorduk Allah korusun gsnin basina boyle bir sey gelirse ulke capinda cimboldboyz kadrolasmalari olurdu. 13 sene sampiyon olamadık :'( Kupanın degersiz oldugunu siz alamazken de soyluyodum, yine soyluyorum. Zaten sizin icinizden de vardı yıllardan beri o kupanın bi anlam ifade etmedigini soyleyen. Herneyse konu o degil. Konu Aykut'un basarılı olup olmadıgı. Ben Aykut gorev yaptıgı sure boyunca elle tutulur bir basarı elde edemedigini soyluyorum. Siz aksini iddia edebilirsiniz. Kisisel fikirlerinizi kisisel satasmaya cevirmeyecekseniz oturup tartısalıp. Yas muhabetteine de internet ortamında giremeyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 bende sana anlatıyorum, 2 senede 1 şampiyonluk ve 1 tane de yarım puan ile kaçırdığımız şampiyonluk.1 adet türkiye kupası. zaten alınabilecek çok fazla kupa yok avrupaya adam 1 kere gitme ihtimali oldu zaten onda da takımın başına yeni geçmişti ben young boys ve paok maçları için bişi demek istemiyorum.o yüzden başarısız olduğunu söylemek için kör ya da cahil olmak lazım, bu sene şampiyonlar ligine de gidebilirdik olmadı biraz da şans yardım etmeli sow düzgün vursa uzatmalarda maçı götürüp ş.ligine kalmışta olabilirdik, olmadı.yine de uefadayız bu sene ki bu da bir başarıdır. şimdi bu adama neye dayanarak başarısız oldu diyebilirsin?geçen seneki durum zaten ortada, o şartlar altında şampiyonluk ihtimalini son maça kadar taşımış daha napsın işte kör topal karambol bok gibi futbol oynuyoruz ama adam başarısız değil bi şekilde adam bişiler yapabildi yine takımın başında. yaş konusunda da , düzgün postlar at madem adam orda sana bi dünya şey yazmış senin yazdığın mesaja bak "amin inş" bilmemne.sonra gelip efendilik taslama internet ortamında yaş muhabbetine girmem diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Yarım puanla kaçan şampiyonluk diye kendimizi kandırmayalım pls. Fenerbahçe geçen sezonun ilk 10 haftasından beri mi ne liderlik koltuğu görmedi, ucundan kaçan şampiyonluk yok yani. Playoff, ikinciye bir şans daha verdi, birinciyi daha fazla cezalandırarak, ama o bile yetmedi. Yani yarım puanla kaçan şampiyonluktan çok, iki kere kaçan şampiyonluk diye de bakabilirim ben olaya. Bu yine bağımsız gerçi olaydan. Ben daha önce Aykut'u başarılı bulduğumu belirtmiştim sezon sonrası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 şampiyonluk ihtimalini son maça kadar taşıdı yazdım zaten açıkladım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Young boys diyince Selçuk'un deplasmanda girip dk 80'de yaptığı 2 penaltı geliyor aklıma hakem birini vermemişti. Ahh ahh kanser etti bu adam beni 10 yılda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Sotto said: Yarım puanla kaçan şampiyonluk diye kendimizi kandırmayalım . sampiyonluk yarim puanla,sadece bir golle kacti.playoff sisteminin sacmaligini herkes kabul ediyor,fb.nin dustugu zor durum esit sartlarda yapilamayan mucadele vs tabiki gs.nin sucu degil sonuna kadar hakettiler ama iki kere iki dort kimse kendini kandirmasin,gs yarim puan fark ile sampiyon oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Abi bir golle kaçtı ne demek. Şampiyonlar ligi finaline çıkıp kaybeden takım, bir golle kaçırdık mı diyor şampiyonluğu. Finali kaybettik diyor. Bu kadar yani. Fenerbahçe Karabükspor'a 1 gol fazla atamadığı için kaybetmedi ki şampiyonluğu, öyleymiş gibi yazmayın. Fenerbahçe'ye şampiyon olması için iki hak verildi. İkisini de kaybetti. Hatta ikincisinde birinci daha fazla cezalandırılarak verildi, ki o yarım puanlık farkın oluşmasını sağlayan da Fener'e verilen 2. haktır. Şimdi ben de böyle yazdım, daha mantıklı geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Ne kadar kafa kafaya gittigini,sampiyonluga ne kadar yaklastigimizi anlatmak icin yazdim onu. :-) takilman gereken yer orasi degil. Bu arada sl finali bi golle degil iki golle kaybedilir en iyi ihtimalle :-) fenere ikinci hak verildi demek kadar sacma bisey yok sanirim.sanki sezon basindan beri bu sistem belli degilmiste 33. Haftada playoff gelmis gibi konusuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Maç penaltılara kalırsa, sen kaçırıp elenirsen, tek golle kaybetmiş oluyorsun senin mantığınla :) Benim demek istediğim kafa kafaya gitmesi Fener'in çok iyi olduğundan, ucundan şansız kaçırdığından değil, sistem sayesindeydi. 2. olan her takım için geçerliydi bu geçen sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Adam haklı oda bu şekilde bakar baksa :D De gereksiz tartışıyorsunuz ben playoff finalinden sonra hiç üzülmedim bile. Gs her türlü şampiyonluğu hak etmişti. Bizim kadro falan duman olmuştu lig rahat geçti GS için ama buda bizim takımın sorunu GS'le alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar