Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

Yok yahu üzüldüğüm falan yok ama Selçuk'la da bir tutmam çünkü alakası yok ikisinin. Ha bence ortada yaratıcı oyuncu eksikliği duyacaz Alexle bu gidince ama neyse

Meirales'i aldık Cristian'ın yaptığının 5 katını yapar endişelenme. Basit mantık Meirales geldi Cristian gitti. Cristian'ın yeteknelerine zerre inanmasamda dielim haklısın o zaman Zegna'nın cevabını verirdim sana.
Sosyal ağlarda paylaş

cristianın istediği zaman nasıl oynayabileceğini herkes gördü geçen sezonun sonunda.ama bize böyle canı istediğinde koşan oynayan, sıkılınca küsen adam gerekmiyor göndericeksin böylesini hemen bak elin 31 yaşındaki kuytına, adam 3-4 maçtır çok iyi oynamıyor çılgın gibi koşuyor uğraşıyor adam formanın hakkını veriyor tam manasıyla.cristian yürüyor sahada resmen defolsun gitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kosmayi mucadeleyi biraktim defansa baski geliyor adam arkasini donup yuruyor,sonra selcuk mecburen gelip top aliyor hatali pasla kaybediyor butun aggro selcuk.un ustune kaliyor.gecenki maclarin birinde yine cristian arkasini donunce yobo sinirle gelisi guzel vurmustu topa.bu cristian herseyden once terbiyesiz bir adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Alex para arayan bir adam değil ki, huzur arayan bir adam.

İstediği süper kariyer olsa zaten FB'den daha iyi alternatifleri vardı, oralara giderdi. İstediği para olsa yıllar önce rusyaya katara kaçmıştı zaten.

Adam burada idol oyuncu, takımın her şeyi, lige 2 beden büyük adam, herşey onun etrafında dönüyor, taraftarın sevgilisi. E büyük metropol şehirde yaşıyor, maddi durumu çok iyi, Avrupa istedim mi Avrupa maçları da oynuyor, her şeyi var, huzurlu yani. Arada bir Aykut falan gibi tırt adamlar laf ediyor da onları da raidle kovalıyor. Yani en azından bu sezona kadar öyleydi. Şimdi o huzurunu bozdular, gayet eeh diyip de dönebilir ülkesine. Buradaki kadar olmasa da yine iyi para kazanır, zaten şu ana kadar kazandıkları da yeter hayat boyu.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet para arayan adam değil o yüzden 2 sezon önce twitler attı beni istiyorlar falan diye tam sözleşmesi konuşulurken. Bulamadı FB kadar para verecek takım.

Tabi bunları söyleyince kötü niyetli konuşmuşum gibi cevap veriyorsun. Ama Alex'inde bu tip huyları var kusura bak. Bir yedek kaldı diye taraftarın sevgisi kullanıp TD'yi ateşe atmak doğru hareket değil. Aklı başında her FB'li bunu bilir. Sonuçta kimse FB'den daha önemli değil. E tabi sen GS'li olduğun için senin için Alex FB kıyaslamasında tabiyiki Alex olacak.

Fakat senin bu Aykut Kocaman nefretini bir türlü anlayamadım :D Bende beğenmiyorum Aykut'u benim takımımda kötü işler yapıo ama sana ne oluo bilmiyorum sen bildiğin adamdan nefret ediyorsun :D
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız daha öncesinde sözleşmedeki alacağı para düşürülecek dendiğinde gözü kapalı imza atmış bir adam Alex, para derdi yok yani. İsteyen var falan demesinin altında başka bir şey vardır olayı hatırlayamadım o yüzden kesin konuşamıyorum :)

Aykut'a özel bir nefretim yok, hatta İstanbulspor'dan dolayı çok saygım vardır kendisine. Ama kişisel hesaplaşmalarından dolayı takım batıran insanları çok sert eleştiriyorum genel olarak :)
Sosyal ağlarda paylaş

Aykut'un yanına Alex'ide koy o zaman bunları söylüyorsan. Öbür türlü tek taraflı düşünmüş olursun. Aykut'ta bu takıma çok şey yaptı oyuncu olarak. Alex sözleşme benim için problem değil dedikten 1 hafta twitlerini gördük hepimiz. Aykut Kocaman ona şans verdiğinde bile ne kadar zor durumda bıraktığını gördük. Adam bu sezon her maç oynattı 1 maç oynamadı kıyamet koptu. Kusura bakma 35 yaşında tecrübeli bir adamın FB'ye değer veren bir adamın böyle sıkıntılı dönemlerde bunları yapması senin için doğruysa. Bırakalım doğruyu yanlışı konuşmayı. Ha sen yine şu oldu bu oldu Alex bu yuzden yaptıda şöyle bişey oldu bir sürü şey yazacaksın yine. Ama kusura bakma aykut ne kadar Alex'i idare edemediyse Alex'te Aykut'u zor durumda bırakmak için her fırsatı değerlendirdi.

@S-H

Aykut naptığını bilmiyor. Önceden düzeltir bu huylarını diyordum fakat yeterince zaman geçti demek Aykut bu kadarmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Aykut'un da futbolculuğunu biliyoruz, Oğuz ve Sakarya çetesi ile yıllarca egemenlik kurdu bunlar, Ali Şen zorla dağıttı da kurtardı takımı 96da
Oğuz yancı geldi Lorant'ın altını oydu yerine geçti ve s.çtı, Aykut yancı geldi Daum'un altını oydu yerine geçti ve s.çtı.
Terim milli takımı zorla bıraktırıldı, Oğuz onun koltuğuna da kondu fütursuzca ama sonra orda da tutunamadı normal olarak.

Valla Ali Şen'i çok severim ve bu 2sini gönderdiği için de çok takdir ederim, hocalıkları da lazım değil.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Aykut'un da futbolculuğunu biliyoruz, Oğuz ve Sakarya çetesi ile yıllarca egemenlik kurdu bunlar, Ali Şen zorla dağıttı da kurtardı takımı 96da
Oğuz yancı geldi Lorant'ın altını oydu yerine geçti ve s.çtı, Aykut yancı geldi Daum'un altını oydu yerine geçti ve s.çtı.
Terim milli takımı zorla bıraktırıldı, Oğuz onun koltuğuna da kondu fütursuzca ama sonra orda da tutunamadı normal olarak.

Valla Ali Şen'i çok severim ve bu 2sini gönderdiği için de çok takdir ederim, hocalıkları da lazım değil.

aykut sıçtı derken?2 senede 1 1.lik 1 golle kaçan şampiyonluk türkiye kupası =) kötü futbol oynatıyo olabilir ama sıçtı demek çok çok yanlış, türkiye ligi çok kötü onun sayesinde hala başarısız diyemeyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Alex turkiye ligindeki hagi ile beraber en iyi yabanci oyuncular olarak goruyorum. Alex fenerbahce de 8 sene resital yasatti bir gs'li olarak gipta ettim. Bu adama son senesinde yapilan bu olayi tamamiyla td aykut'a ve onu kollayan yonetimine malediyorum. İlk devre bitiminde alex corotiba ya doner ve kotu bir intibah damgasi vurdurularak yonetimce kimse fenerbahce den buyuk degildir naralariyla kendilerince olayi kapatirlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ligtv ye çıkmış aykut maratona, bi dinledim, üzüldüm lan çok üstüne gidiliyor gibi geldi yoksa en az sizin kadar eleştirip öf git artık aykut filan diyordum. Şimdi öyle diyemiyorum yani. Alex hakkında açıklamaları, takımın ilerde oynamasını istediği futbol tarzı filan hep duymak istediğim şeylerden bahsetti. Gençler hakkında filan da aynı şekilde. Tekrarını izledim de 1-2saat önce o programın baya bir soruya samimi şekilde cevap veriyor orda.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen senede şike yaparak yarım puanla kaptırdığımız şampiyonluk var o da başarısızlık evet.

türkiye kupasıda öyle lanet bir kupa ki alamazsın 30 sene bütün herkesin dalga konusu olursun, kupayı alırsın kupa dandik olur. bir orta yolunu bulun da onu yapalım ahsauehau
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...