Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

Kuyt'a burun kıvıranların beklentilerini merak ettim.
Kaliteli adam, bitiriciliği ve devamlılığı iyi gayet. Yaşı da sıkıntı olmaz, sağlık problemi olan Kewell bile ilk sezonunda baya bi oynadı. EPL temposunu kaldıran adamdan şüphe etmek olmaz o konuda. Sadece sonradan satılabilecek bi adam değil.
1 milyon euro bonservis ve 2.5 milyon senelik deniyo, aşırı değil bence.
Bi tek oynadığı bölgeye bakarak FB yerine GS'ye gelse daha faydalı olurdu diye düşünüyorum, ama gayet iyi iş yaptı bence Fener.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaspar said:

Kuyt'a burun kıvıranların beklentilerini merak ettim.
Kaliteli adam, bitiriciliği ve devamlılığı iyi gayet. Yaşı da sıkıntı olmaz, sağlık problemi olan Kewell bile ilk sezonunda baya bi oynadı. EPL temposunu kaldıran adamdan şüphe etmek olmaz o konuda. Sadece sonradan satılabilecek bi adam değil.
1 milyon euro bonservis ve 2.5 milyon senelik deniyo, aşırı değil bence.
Bi tek oynadığı bölgeye bakarak FB yerine GS'ye gelse daha faydalı olurdu diye düşünüyorum, ama gayet iyi iş yaptı bence Fener.
bunlara +1. yaşına laf edenlere bakarak şunu diyorum; adam geçen sezon 50 üzeri maç oynadı. ve hepsinde koştu mücadele etti. benim sevdiğim bir tarz oyuncu değildi liverpool için, ama türkiye'de, fenerbahçe'de iş yapar. yatacak tarzda bi adam değil. bütçeyi sarsacak bir olay değil. 3 yıllık maliyet 8.5 milyon euro. riera'ya 3 yıllık maliyet olarak 14 milyon verildi daha yeni, güiza'nın 3 yıllık maliyeti 24 milyon euro civarı oldu. ne ki bu.

kaldı ki fenerbahçe'de de etkili olur. mehmet topuz çekilir çile olmaktan çıkmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaş olayı nedir ya Hooijdonk kaç yaşında geldi ne verdi Hagi kaç yaşında geldi neler verdi mühim olan profesyonel olabilmek.Adam son 2 sezonda sakatlık nedeniyle 1 maç kaçırmamış , ne gençler görüyoruz kendine bakmıyor gece hayatında yok olup gidiyor , adam defalarca Hollanda milli takımına seçilmiş müthiş bir profesyonel ben Pierre kdr faydalı olacağını düşünüyorum.
Hayırlı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...