Zegna Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 kuyt ne abi pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Eğer denildiği gibi 1 m bonservis ile alinmissa çok iyi. Gol atabilen sağ kanadimiz oldu kaç yıl sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 dia'yı göndersinler bari ortada mehmet x2 yaparlar gerekirse cristianı da dmc oynatırlar solda stoch sagda kuyt, alexi kes ilerde sow müthiş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 yahu napıcaz kuyt filan sağlam forvet lazım,orta sahaya çok iyi bi adam lazım gidip kuyt alınmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 en azından dia gibi çakma zenci değil 32 yaşında adam kontenjanı açılmıştı enre gidince doldurduk işte alex'le kanka olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 sizde ne bekliyodunuz anlamıyorum ki şampiyonlar ligine alınmayacaksınız büyük ihtimal, tr içinde gayet üst düzey bir futbolcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 ben kötü oyuncu demedim fakat bir sürü önemli ihtiyaç varken gereksiz bi transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 açıkçası liverpoolda onca sene nasıl oynadı ben de hayretler içindeyim. ama bonservisi 1m ise fenerbahçe açısından kötü olmamış. tabi senelik ücretini öğrenmek gerek. 3.5tan fazlaysa değmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 hiç sevmiyorum kuyt'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 bu adami ben cozemedim.iyi gibi gorunen ama futbolla alakasi yokmus gibi duruo boyle babasi zorla futbolcu yapmis gibi. neyse hayirli olsun bitiriciligi baya iyi , dia yi biz alalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=AzqzHYhW5JY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 yine fener yine kanat transferi, yıllardır akıllanmadı şu transferleri yapanlar :) bunu da beke falan devşirirsiniz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Kuyt'a burun kıvıranların beklentilerini merak ettim. Kaliteli adam, bitiriciliği ve devamlılığı iyi gayet. Yaşı da sıkıntı olmaz, sağlık problemi olan Kewell bile ilk sezonunda baya bi oynadı. EPL temposunu kaldıran adamdan şüphe etmek olmaz o konuda. Sadece sonradan satılabilecek bi adam değil. 1 milyon euro bonservis ve 2.5 milyon senelik deniyo, aşırı değil bence. Bi tek oynadığı bölgeye bakarak FB yerine GS'ye gelse daha faydalı olurdu diye düşünüyorum, ama gayet iyi iş yaptı bence Fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 mokoko said: https://p.twimg.com/AudRnxvCEAA_MoZ.jpg bugun tam 8 sene olmuş doktor geleli. daha dün gibi http://i.imgur.com/kxGAZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Kaspar said: Kuyt'a burun kıvıranların beklentilerini merak ettim. Kaliteli adam, bitiriciliği ve devamlılığı iyi gayet. Yaşı da sıkıntı olmaz, sağlık problemi olan Kewell bile ilk sezonunda baya bi oynadı. EPL temposunu kaldıran adamdan şüphe etmek olmaz o konuda. Sadece sonradan satılabilecek bi adam değil. 1 milyon euro bonservis ve 2.5 milyon senelik deniyo, aşırı değil bence. Bi tek oynadığı bölgeye bakarak FB yerine GS'ye gelse daha faydalı olurdu diye düşünüyorum, ama gayet iyi iş yaptı bence Fener.bunlara +1. yaşına laf edenlere bakarak şunu diyorum; adam geçen sezon 50 üzeri maç oynadı. ve hepsinde koştu mücadele etti. benim sevdiğim bir tarz oyuncu değildi liverpool için, ama türkiye'de, fenerbahçe'de iş yapar. yatacak tarzda bi adam değil. bütçeyi sarsacak bir olay değil. 3 yıllık maliyet 8.5 milyon euro. riera'ya 3 yıllık maliyet olarak 14 milyon verildi daha yeni, güiza'nın 3 yıllık maliyeti 24 milyon euro civarı oldu. ne ki bu. kaldı ki fenerbahçe'de de etkili olur. mehmet topuz çekilir çile olmaktan çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 emre yerine biri alınmazsa 2 mehmetli ortasahaya hazırla kendini. http://www.redandwhitekop.com/forum/index.php?topic=294374.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-06-03_kuyt3.jpg aykutun tipi çok iyi ya ppppffffchhhh diye gülcekmiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 http://farm1.static.flickr.com/123/322170250_ba195c7cc3_o.jpg bence güzel transfer oldu. çok üst düzey yetenekleri yok ama sahada her zaman yüzde yüzünü verebilen bir adam, buraya yatmaya gelecek tipte biri değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 84 kere hollanda milli takiminda oynamis bi adama burun kiviriyosunuz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Yaş olayı nedir ya Hooijdonk kaç yaşında geldi ne verdi Hagi kaç yaşında geldi neler verdi mühim olan profesyonel olabilmek.Adam son 2 sezonda sakatlık nedeniyle 1 maç kaçırmamış , ne gençler görüyoruz kendine bakmıyor gece hayatında yok olup gidiyor , adam defalarca Hollanda milli takımına seçilmiş müthiş bir profesyonel ben Pierre kdr faydalı olacağını düşünüyorum. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 neyse ki baya ucuz maliyetle halletmisler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 her türlü iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Bence baya iyi transfer çok iş yapacak, ben çok isterdim GS'ye açıkçası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Bu adam kadar koşan,savaşan 90dk kendini futbola veren ender isim var. Bence şahaneli transfer olmuş. En azından 1sezon eşek gibi koşturup duran, yoktan top kovalayan bir sağ açığımız olucak. Ayırca bitiriciliği (özellikle plaseleri) baya baya şahanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Kuyt büyük transfer. Tebrikler valla, çok baş ağrıtacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar