Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

alan yetkilisi sıfatın var diye, sana mı soracağız kim gerçek Fenerli diye? Böyle saçmalama olmaz. 2 Maç yen şike muhabbeti olsun hemen. cimbomoldboyz style peh.

Alex konusuna gelince;

Kaptan bu kadar küstürülerek bu iş yapılmamalıydı diye düşünüyorum, daha orta yolu bulunabilirdi, zaten hocanın kredisi yok, olası bir kötü gidişte kendi ipini çekmiş olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Rew ben ne zamandan beri Fenerli oldum yav sdsfdf..

Kaldı ki Şike YOK deyince şike yok olmuyor be Çetintaş. Hala şu Aziz'i savunup durmayın allah aşkına, yemiş işte birşeyler, keşke Fenerbahçe silip atabilse şu adamı. İleride pişman olmazsınız umarım yine Aziz'in yediği haltlardan. Çok ciddiyim. Şike YOK, cemaatin oyunu bunlar demek mi daha uydurma acaba yoksa etik kurulundan savcısına mahkemesine TFF'sine kadar birçok kurumun şikeyi onaylaması, futbolculara, yöneticilere ceza vermesi, maddelerin değişmesi filan mi daha uydurma.

Ben senin gibi birinin açıkçası Aziz Yıldırım'ı savunması değil, kötülemesini beklerdim. Diktatör tarzı, astığım astık kestiğim kestik adamları sevmediğini düşünüyorum çünkü. Yanılmış olabilirim. Demekki iş takımlar olunca insanlar mantıklı düşünemiyor, bu siyasetin bile ötesinde sanki. Çünkü "siz bilmiyorsunuz cemaatin oyunları bunlar" 'a inanmak o kadar boş ki dışarıdan, anlatamam. Hele ki şu süreçte gördüklerimizden sonra.

Kaldı ki hadi biz bilmeyelim cemaatin oyunları olsun, bu Aziz'in yediği haltları değiştirir mi? Hadi adamın üstüne gitmişler, araştırmışlar olsun? Bu yine de İ.Akın'ı bağladığı, şikeye teşebbüs ettiğini değiştirir mi? Değiştirmez. Eğer ortada fol yok yumurta yok olsaydı, ne başbakan Fener'i kurtaracağız diye bu kadar uğraşırdı (olayın en başlarına bakın, o zamanlar hükümetin-AKP'nin oyunuydu bunlar, sonra o olmayınca cemaat çıkıverdi), ne maddeler değişirdi, ne cezalar onanırdı.

Ayrıca konuyu şikeye getirip hafiften saptırdığım için kusura bakmayın, ama ŞİKE YOK siz bilmiyorsunuz cemaatin oyunları tarzı yazılar hoşuma gitmiyor ve havada kalıyor.

Aykut-Alex'e dönersek eğer, sezon sonu zaten Aykut'la ilgili görüşümü belirtmiştim. Adam birşeyleri değiştirmek istiyor Fener'de ve ben bunu takdir ediyorum. Bence Aykut başarılı bir TD. Arada bir gaza gelip açıklamalarını yapmadığı zamanlar dışında da FB'ye yakışıyor, saygılı bir adam. Bence yetersiz biri değil. Takımda orta saha eksikliklerini, yine takım içinden çözmeye çalışıyor, ve evet gerekirse sisteminde Alex olmayacak. Bütün sporlarda bu böyledir, zaman değişir, futbolcular değişir, gocunacak birşey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl bir habercilik anlayışıdır bu ya asdf

said:

-Fenerbahçeli futbolcu Alex suratı asık bir şekilde Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki kulüp binasına geldi.
-Brezilyalı futbolcu kulüp binasına gelirken aracında Serdar Ortaç'ın "Yüzündeki acıyı gördüm" şarkısını dinlediği duyuldu.
-Kulüp binasına ilk önce Asbaşkan Ali Yıldırım, Menajer Hasan Çetinkaya, tercüman Samet Güzel ve en son Alex geldi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/21315217.asp
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...