Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Oluyor valla twitterdan fiyatınıda yükseltiyordu Alex. Yönetime'de aynı şeyi yaptı. Alex'te Aykut'ta gitsin. Bir takım böyle saçmalıklarla uğraşamaz. Dünya Alex'le Aykut'un etrafında dönüyordu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Buddha said: Terim ilk maçlarda Alex'i ilk11 başlatacak hatta maç boyu oynatacak. Aelx inanılmaz kötü oynayacak. Terim 35'e geldi bu bu maç yedek olsun diyecek. Alex beni kıskandı diyecek. Terimde evet kıskandım diyip oyuncusunumu kurtaracak. Daha neler. Olay böyle olmadı, ilk defa bu konu açılsa belki haklısın. Bu Aykut'un 4. mü 5. mi ne denemesi Alex'i kesmek için. En iyi formda döneminde de kesmeye çalıştı, daha kulüpten içeri adım adtar atmaz ilk derdi de Alex'i kesmekti. Şu olayların Alex'in formuyla alakası yok. Yoksa dediğim gibi Alexten daha faydalı adam oynatırdı, hiç olmadı Krasic'i falan denerdi, tutup Baroni oynatıyor. Alex'in performansı kötü de Baroni Pele mi? Buddha said: Alex'te Aykut'ta gitsin. Bir takım böyle saçmalıklarla uğraşamaz. Dünya Alex'le Aykut'un etrafında dönüyordu zaten. Valla Aykut'u bilmem de FB'nin dünyası 7 sezondur Alex etrafında dönüyor, tek başına takımı sırtlıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Abi ben Alex'in Nobre kalsın diye bom boş adamlar yerine Nobre'ye gol attırmaya çalıştığını hatırlıyorum. Brezilyalı çetesi muhabbetleri. Ondan sonra Alex'in sözleşmede sorun yapması twitten yine saçmalaması. Alex'inde pek FB'yi düşündüğünü zannetmiyorum. Haaaa önceden aralarında bişeyler oldu. Aykut keserek hata yaptı sonra düzeldi. Bu sezonda adamı ilk11 de başlattı. Bir maç yedek kaldı. Şuan bütün problem burda. Alex 35 yaşında çokı kötü oynuyor. Hoca ilk11'dede başlatıyor. Sonra yedeğe alıyor. Adam yedek kaldı die kıyameti kopardı. Kusura bakma bir yedek kaldı diye takımı hiç düşünmeyip sorun çıkaran adam o takımı pek düşünmüyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Rewendor said: Valla Aykut'u bilmem de FB'nin dünyası 7 sezondur Alex etrafında dönüyor, tek başına takımı sırtlıyor adam. Dönmesin abi! Sorunda burda. Her zaman Apiah Aurellio 2 bulunmuyor. O dönem dışında duran toplara baktık. Öyle şampiyonlukta istemiyorum ben 1 tane atıp üstüne yatan takım. Yıllardır ne kadar rezil oynadığımız ortada. DEĞMEZ anlatabiliyor muyum. Gerek yok ben takım izlemek istiyorum 1 tane oyuncuyu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Adam daha 2 maç oynamış hemen kötü performans deniyor. O iki maçta da 1 gol 1 asist var. Yedeğe çekiyosun, yerine oynattığın adam Alex'in o kötü diye eleştirilen performansına kariyerinin en iyi maçında çıkamamış bir adam. 7 sezon harikalar yaratan adamı 2 maçlar silersen tabii ki kızar. Sözleşmesinde indirim istendiğinde indirim yapmış bir adam Alex. Dahası şu ana kadar 3 kere adamı kesmeye çalışmış sonra pes etmişsin. 4. defa bu sezon başında gelip yine Alex'siz fenere hazır olun diye açıklama yapıyosun daha sezon hazırlığı başlamadan, performansını görmeden. Sonra adam yanına gelip hayırdır gideyim mi diyince de yok yok diye yalan söylüyosun. Adam twitterdan kıskanç dedi de o kadarla kaldı diye dua et. Buddha said: Rewendor said: Valla Aykut'u bilmem de FB'nin dünyası 7 sezondur Alex etrafında dönüyor, tek başına takımı sırtlıyor adam. Dönmesin abi! Sorunda burda. Her zaman Apiah Aurellio 2 bulunmuyor. O dönem dışında duran toplara baktık. Öyle şampiyonlukta istemiyorum ben 1 tane atıp üstüne yatan takım. Yıllardır ne kadar rezil oynadığımız ortada. DEĞMEZ anlatabiliyor muyum. Gerek yok ben takım izlemek istiyorum 1 tane oyuncuyu değil. Dönmesin bence de, tek adama bakarak oyun mu oynanır? FB'de daha önce de vardı bu, sadece Okocha'ya bakıyodu mesela falan. Ama dönmemesinin tek yolu Alex'i kesmek değil. Yanına 3 tane daha sağlam adam alırsın, beraber oynarlar. Oturur maaşının hakkını verir taktik geliştirirsin, o katılmazken de atak yapabilir takım oyunu oturtursun. Barça Messi'yi kesiyo mu "onun etrafında dönüyo oyunumuz" diye? Alex etrafına oyunu kurmamak için illa Alex'i kesmen gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Tabi yedeğe çekildi diye hemen artislik yapmak zorunda. Neden Alex'te susup sonraki maçları beklemiyor. Herkes biliyor ki bu takımın Alex'siz oynamayı öğrenmesi lazım. Bir çok FB'lide Alex artık sonradan girsin diyordu. Daha ilk yedeğe çekilmesinde kıyamet koptu. Kusura bakma çizgi filme çevirdiler takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Peki abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Takımın Alex etrafında dönme olayını söyledim zaten bi önceki mesajda. Baroni Topal Krasic Alex Stoch Kuyt Ortasahada Topuz, Selçuk, ileride ve solda Sow falan gibi adamlar var. Şu öndeki dörtlüde oyunun sadece Alex'e bakıyosa zaten kendine T.D. deme, kendi yeteneksizliğinden dolayı takım dökülüyodur da Alex elden geldiğince toparlıyordur. Alex'e bel bağlayarak oynamamak için illa Alex'in kesilmesi gerekmiyor. Ortasaha yetmiyosa bi tane de adam gibi çift yönlü ortasaha alaydın Emre yerine, koskoca Fener'in parası mı bitti sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 yahu dünya üzerinde bir insan, milyonlarca insanın duyup görebileceği biçimde üstüne, patronuna "kıskanç" diyecek, sonra cezasız kalacak öyle mi ? hangi alemde yaşıyorsunuz siz ? alex büyük bir çakallık yapıp, takımın kötü gitmesi durumunda kendisinin kalması için aykut'u taraftarın önüne attı. taraftarın bi kısmı da bu durumu yedi. aykut da, kimin patron olduğunu kesmek için alex'i kadro dışı bıraktı. bana kalırsa 3-4 maç sonra alex kadroya alınır tekrar. fakat çok doğru karar kadro dışı kalması. rew: fenerbahçe'de para bitmedi, fakat bütçeyi sıkıyor fenerbahçe bir hayli. galatasaray ve beşiktaş gibi borç batağı içinde, sportif başarıya bağımlı biçimde varolmak istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 dogru aslında tek hedefi galatasarayı yenmek olan klubun mali açıdan iyi durumda olması lzm ne öyle kupaymış şampiyonlar ligiymiş ligmiş.karnımız doysun kimseye muhtaç olmayalım sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 hayır, kulübün tek hedefi galatasarayı yenmek olmadığı için maddi açıdan iyi durumda olması lazım. neyse galatasaraylıya birçok şeyi anlatmak çok zor, kulüp gelirleri asla giderlerini geçmediği için. kaldı ki, bundan 5-6 yıl önceydi işte ikinci zico senesi, fenerbahçe yine öneleme maçı öncesi bi maça alex kezman falan kadro dışı bırakıp çıkarmıştı. ne malum moskova maçında alex'in ilk 11 oynamayacağı ? hemen ortamı birbirine katmakta üstünüze yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 tartışmayın.. ezerim hepinizi csde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 fizban said: hayır, kulübün tek hedefi galatasarayı yenmek olmadığı için maddi açıdan iyi durumda olması lazım. neyse galatasaraylıya birçok şeyi anlatmak çok zor, kulüp gelirleri asla giderlerini geçmediği için. kaldı ki, bundan 5-6 yıl önceydi işte ikinci zico senesi, fenerbahçe yine öneleme maçı öncesi bi maça alex kezman falan kadro dışı bırakıp çıkarmıştı. ne malum moskova maçında alex'in ilk 11 oynamayacağı ? hemen ortamı birbirine katmakta üstünüze yok. Şu olaylardan sonra Alex moskova maçında 11 çıkarsa Aykut'u altyapıdaki veletler bile sallamaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 MUHTEMEL ONBİRLER Fenerbahçe: Mert, Gökhan, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Christian, Mehmet Topal, Selçuk, Caner, Kuyt, Sow. Gaziantepspor: Karcemarskas, Şenol, Ivan De Souza, Turgut, Bekir, İbricic, Muhammed, Serdar Kurtuluş, Sosa, inya, Yasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 caner pefff. yapma bunu yapma bunu. daha hazır değil mi şu krasic. olmadı stoch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Biz ne zaman Stoch Sow Kut Krasic'i bir arada görecez derken. Adam Mehmet Topuz Selçuk Cristian'ı bir arada oynatmanın yolunu arıyormuş meğersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Ondan sonra "Alex kötü, o yüzden yedek", e yerine kimi oynatıp daha iyi performans alıyosun o zaman" diye soran yok mu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 said: Spor Toto Süper Ligi’nin 2. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemiz, sahaya şu on birle çıkacaktır: Mert Günok, Gökhan Gönül, Joseph Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Milos Krasic, Moussa Sow ve Dirk Kuyt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 edik: yavaş kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 güzel 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 selçuk şahin kaç sezondur fenerbahcede nasıl oynuyor hayret ediyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 adnana kapaklık maç oldu galiba.selçuk böyle iyi maçlar da çıkarabiliyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 selçuk , maşallah , bu sezon her maç iyi oynadı . en azından orta sahanın en iyisiydi . özellikle rew , binbir tane varsayım , fenerbahce içinde yüksek yerlerde tanıdıklarınız varmış gibi kesin hükümlerle konusuyorsunuz , aykjutun alexi kıskandığından fln eminsiniz , ama size söyleyeyim , bilmeden konusuyorsunuz . aykut alexi ilk defa kesmedi , daha önce kestiğinde iyi sonuçlar aldı , hatta aykuta sallamak şu aralar moda olsada , kabul etmek zorundasınız , takımdan kimi kesse ,geri dçndüğünde üstün performans gösterdi , stoch olsun alex olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 onu ben de hep söyledim de anlatamıyorum. şöyle bir anlayış var; x teknik direktör, y'yi kesiyor. 10 maç sonra y yeniden oynamaya başlıyor. ve çok iyi oynuyor. demek ki o 10 maç boyunca y oynasaydı hep şahane oynayacaktı. öyle bi dünya yok arkadaş, fifa oynamayın bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar