Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Emre'yi alırlar yanına ya Selçuk ya Cristian. Yada kendi bölgesi olmayan kendini parçalayan Topuz'u koyarlar yanlarına. Topal'ı alırlar Emre'yi gönderirler. Apiah Aurellio meğersem hayalmiş bir o zaman adam gibi ortasaha oldu o zaman çeyrek final oynadık yanlışım yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Alex10combr @Alex10combr Hocanin kararlarina hep saygiliyim ve hic sorgulamadim. Herseyden onemli olan Kulup ve hedefleridir. Alex10combr @Alex10combr Ve lutfen Portekizce yazdiklarimi tercume etmeye calisip, kelimelerin gercek anlamlarini yitirmesine izin vermeyin. Tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 aykut kocamanın kurnazlığınını açıklıyorum aykut kocaman türkiye liginde en cok gol atan oyuncu fenerbahce formasıyla : toplam gol sayısı 140 alex bu ünvanı ele geçirmesi ve aykut kocamanı geride bırakması için atması gereken 4 gol var . yani şimdiye kadar 136 gol atmış ligde . aykut kocaman bu yüzden alexsi saf dışı bırakmış durumda . inanmayan araştırabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Ntvspor haberini vermek ve kendi fikri gibi yazmak smh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/000/554/facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Aykut takımıma güvenin demiş. Valla kusura bakmasın kimsenin Selçuk ve Cristian'a güveni kalmadı. Selçuk heralde FB tarihinin en torpilli oyuncusu ona verilen kredi kimseye verilmedi. Hadi Selçuk koşuyor falan yetemiyor. Cristian tam bir troll. Her maç arkadaşlarla maç boyunca bu Cristian ne saçmalıyor demekten bıktık. Son maç adam o kadar rahattıki adamlar yanından geçiyordu. Aldığı pozisyonları çoğu hatalı. Alex'in yerinde oynadığını düşünüp Alex gibi oynamaya çalıştı resmen. Salih'i oynatsın en azından. Tek eksiği tecrübe yoksa her türlü Selçuk ve Cristian'dan iyi oynar. Gel görki bu iki adam tecrübelerine rağmen hala aptal aptal hatalar yapıyor. Bari Salih oynasın tecrübe kazansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 christian açıklama yapmış. ayda yılda bir pres yapayım dedim, pazarda kayboldum demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 koskoca galatasaray taraftarı bir çalıma sevinir olmuş yazık .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 40 gün 40 gece davullar çalıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 http://www.fbhaber.org/aykut-kocaman34-haftanin-favorisiyiz/ "aykut kocaman, 7 ekim 2011" said: Alex, Fenerbahçe tarihinde damga vurmuş Türkiye’yi benimsemiş ve hizmet vermiş bir oyuncu. Benim rekorumu geçerse çok sevinirim. Buruk kalmam. İstanbulsporda futbolcu olarak son senemi kimseyle yarışmak için değil 200 golü tamamlayan biri olarak oynadım. 197 golde kaldım. Son 7 hafta antrenör ayrılınca futbolcu teknik direktör oldum. Antrenörlüğe başladığım hafta sakatlığmdan oynayamadım Trabzonspor maçında kendimi oyuna soktum ve 3 gol atarak 200 golu tamamladım. Teknik sorumlu olarak hedefim 200 gole ulaşmak değil di İstanbulspor’u ligde kalmasına çalışıyordum. Takımın başarısı için kendimi değil Mithat’la Sercan’ı oynatıyorum onlar olaya odaklansın diye kendimi oynatmadım. Takımımda benim rekorumu geçilecek biri olacak yapacak olan umarım Alex olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Fesat Aykut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Fenerbahçe de deprem. http://www.htspor.com/futbol/haber/770715-fenerbahcede-deprem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 kendi twitter'ından da kadroda olmadığını yazmış. sakat değilimde demiş aynı zamanda. https://twitter.com/Alex10combr bakalım bu işin sonu nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Kadroya almamak nedir ya. Vur dedik öldür demedik. Çok enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 kadıköyde turu geçemez isek aykut gg olur bu gelişmeler üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 alex gerçekten iddaa edilen şeyleri söylediyse bi zahmet kadro dışı kalsın . bu sezon çok bi futbol oynamadı alex , gerçi sezonun başı , ve kötü oynasada büyük kaptan , onun canı saolsun . AMA takım içersinde huzursuzluk yaratıyorsa , haklı yahut haksız olsun farketmez , hocayı twittterdan eleştirebiliyorsa , bi zahmet biri kulağını çeksin . ayrıca değinmek istiyorum , selçuğu yerenler ya futbol bilmiyor ya özet dışında maç izlemiyor . bu yıl selçuk bizim takımda en çok yüreğiyle oynayan , insiyatif kullanan , top isteyen , orta sahayı yürütmeye calısan adam . eğer o değilde baroni - topal fln oynasa nice olurdu halimiz kapasitesi belli , yeteneği ve vizyonu sınırlı bir adam , ama o kapasitesinin her bir damlasını kullanıyor bu sezon , dikine pas atamaz diye eleştirilir genelde , bu elinden geldiğince dikine oynuyor , defanstan top cıkarıyor , uzun paslar atıyor , BAZEN PASLARI YERİNİ BULMUYOR ,tamam eyvallah, ama adam DENİYOR . ben takıma güveniyorum , aykuta güveniyorum , evet orta sahamız eksik , emrenin yoklugunu arıyoruz , ama şayet gençlere şans vericek , alex'siz bir sisteme , 2 forvete geçiş yapacak , gecen yıllarda yararlanamadığımız özer olsun sezer olsun özgür çek olsun oyunculardan biraz verim alırsak , iampiyon olalım olmayalım başarılı bir sezon olarak göreceğim bu yılı . tabi şl olsun uefa olsun avrupa heycanı yaşarsak şukela olur , hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Bence Alex'lik bir olay yok ortada, lisede bir deyim vardır hoca taktı bana bu muhabbette o muhabbete, Andres Santos'un bir roportajı var eskiden onu okuyunca falan tekrar insan anlıyor, hocanın zaten kredisi yok, Alex olayı ile iyice kendini batırıyor farkında değil. Hocanın yanlışları çok transfer politikası falan, hocanın yaptığı çok kötü transferler var bunların başında cristian gelir, krasic'e kimse kötü topcu demez ancak, orta sahadakı eksiğin belliyken gidip krasici alman luxe kaçar, aldığın topal emre yerine değil cristian yerine oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 baroninin sevmediğim çok yönü var , şu an kötü transfer diyorsun , ama gecen sezonun 2. yarısı bizi sırtlayan oyunculardan biriydi , ayrıca çok kritik goller attı. istikrarsız ve tam bir klişe brezilyalı , fazla rahat , ama istediği zaman oynuyor adam . kötü transferler diyorsun ama takıma ,kuyt,stoch , niang , sow , yobo , emenike , salih fln , bu adamlarıda aykut kocaman aldı , onu unututuyorsun orta saha için nası bi plan yapıldı , neden adam alınmadı , bunun gerçek nedenlerini henüz bilmiyoruz , ama hala zaman var transfer için , olmadı belki 2. yarının başında çok uyguna çok değişik derece tatmin edecek bir transfer de yapabiliriz. fenerbahce istediği mevkiye istediği bir oyuncuyu alamıyacak bir takım değil , kaynak var , imkan var . şayet alınmıyorsa ya bir plan vardır , yada uygun zaman bekleniyordur , josico maldonado tarzı bi adam alınacağına 3-4 ay daha bekler daha testislisini transfer etmeyi isterim çok günlük düşünüyor ve eleştiriyorsunuz , bunun geleceği var ,2 . yarısı var , geçen sezonları var , bunları hiç gözönünde bulundurmuyorsunuz ayrıca değil kocaman , takımın başıdna aragones olsa yine , bir oyuncunun , helede kaptanın, hele hele aleksin , twitterdan "kıskanıyorda oynatmıyor" demesi , kabul edilebilir değil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Yahu Baroni geçen seneki gibi oynasa her maç çıksın ama 40 maçta 10-15 maç parlayacak adamdan ne fayda gelir? İyi güzel diyorsun da saydığın adamlardan sanırım bir Kuyt'a hayvan gibi para vermedik. Sen CL'den elendikten sonra plan olsa ne olur olmasa ne olur? Bende Aykut hocayı severim, bizden birisi diye en azından ama benim gibi düşünen adam çoktur bu takım için tecrübeli bir isim değil. Cidden Alex konusuna gelince Alex'inde çok yanlışı oldu ancak gelir gelmez; "Beyler Alexsiz sisteme alışmalıyız", "6 Sezonda bir şampiyonluğu var" gibi saçma sapan suyu bulandıracak hareketlerden kaçınmalıydı işte bu tecrübesiz bir td olmasından kaynaklanıyor. Emre konusuna hiç girmiyorum basının gazıyla zorla adamı yolladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 yoksa alex in kötü performansını dikkate alan aykut, bir maç kadro dışı bırakıp şampiyonlar ligi maçı için alex i hırslandırıp coşmasını mı sağlamaya çalışıyor? geçen sefer istemeden öyle yapmıştı. belki şimdi bilerek yapıyordur diyeceğim de, aykut da o kafa pek yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 aykutun yıllardır takıma kanat oyuncusu doldurma hastalığı var daum varken de aykut aldırtıyordu hep kanat oyuncuları, libero lazımken forvet lazımken hep kanat oyuncusu alındı açın okuyun fener 2011-2012 2010-2011 başlıklarını falan adam kanat oyuncusu alıp her yerde oynatabileceğini sanıyor. öyle bir hastalığı var nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Umarim aykut fenerbahcenin basinda uzun seneler kalir. En buyuk dilegimiz ebedi dostumuz icin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 alexin yaptığı ayıp ama artık..çok büyük bir efsane, adını altın harflerle yazdırdı türk futbol tarihine ama artık yaşın olmuş 35, bu sene sözleşmen bitiyo dönüceksin curitibaya bırak artık hocaya laf sokmayı.bırak takım sensiz oynamayı öğrensin alışsın hoca da oyuncular da...koskoca del piero adam 20 sene dillerden düşmedi futbol tarihinde her memleketten insanı kendine hayran bıraktıran 2-3 isimden biri olan efsane bile 2 sene yedek oynadı sonra sözleşmesinin yenilenmesini istediği halde serbest kaldı.yapma şu liseli kız triplerini twitterdan laf sokmalar falan, kalbimizde bıraktığın müthiş sevginle ve aklımızdaki hatıralarınla git... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 özer kasımpaşa'ya gönderilmiş kurtulduk gerizekalıdan. gitsin orda şov yapmaya çalışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar