Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

Bu takımdan bir halt olmaz. Aykut'tan hiçbişey olmaz. Böyle işkence rezil maçlar yetti artık. Sow'u neden çıkardı? Krasic neden ilk11de değil. Madem Krasic'i alıyorsun neden sol kanada? Bienvenu nedir arkadaş. Kimse kendi bölgesinde oynamadı Cristian'ı Alex'in bölgesinde oynattı adam şaka gibi. Sow Solda oynadı forvet adamı. Krasic sağda oynadı yıllarca sola koydu. Ne yaptığını bilmiyor bu adam. Lorant bile bu kadar saçmalamamıştı. Lig TV falanda almıyorum izlemesek daha iyi.

Bana maç sonrası öfke falanda demeyin hepimiz izliyoruz maçı. Metin Tekin bile ne oluyor abi dedi bu nasıl değişiklik.

Fizban Aykut gitse kim gelecek dicek. İsterse Yılmaz Vural gelsin ister 2. ligden TD getirsinler. Hiç stratejimiz olmamasından iyidir. Hiç taktik anlayışı olmayan bir TD'den iyidir.

Bu nasıl bir işkence arkadaş Selçuk Cristian. Sow yerinde oynamıyor Krasic yerinde oynamıyor. Bienvenu'yu kurtarıcı olarak alıyor. ŞAKA gibi takım ŞAKA gibi TD ŞAKA gibi ortasaha.

Düzelttim rahatladın mı =)
Sosyal ağlarda paylaş

sow solda oynamış galiba geldiği takımda ama 4 3 3 solunda,sol açık değil yani.
ama abi bienvenu nedir ben anlayamıyorum cidden adamı lig maçında kupa maçında hiç bi yerde oynatma,getir belki de sezonun en önemli maçlarından birinde oynat.

stoch niye girmedi,krasiç niye sola geçti,caner-bienvenu kurtarıcı mı oldu anlayamıyorum bi türlü
Sosyal ağlarda paylaş

eger sezon basindan beri ortasahadaki her oyuncun formsuzsa (buna alex 3 kez falan dahil), rakip de spartak moskova ise cok sacma degil alex'i kesmek.

ha bu arada, ortega lorant'a laf edebilirdi, lafim yok. cunku ortega bu takimin kaptani, 7 yillik futbolcusu vs degildi. su an krasic de edebilir, hatta yeri gelir stoch da eder. alex edemez. sen kaptansin.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

ceyhunu oyundan alip ortegayi oyuna sokmak nasil bir mantiksa alexi kesmek de ayni hesap.

Abi sen maçları izlemiyorsun heralde skora bakıyorsun aha Alex gol atmış. 10 kişi oynuyoruz abartısız! Tamam Alex'i seviyoruz Alex iyi vs ama buda boru değil yani. Kondisyonun yetmiyorsa artık yaşın gelmişse 35'e yedek kalırsın normaldir. Bu konuda Aykut'un suçu yok kusura bakma. Bu sezon Alex'in oynadığı her maçı 10 kişi oynadık. Eskiden Emre vardı 2 kişilik oynuyordu. Şimdi hem Emre yok hemde Alex dahada yaşlandı. Yani kusura bakma şu haliyle Alex çıkıp her maçı alamaz. Her maçı diyorum çünkü onun oynadığı her maç onun yapacağı mucizelere bağlı çünkü sahada takımda mucadele namına bişey kalmıyor 10 kişi oynandığından.

Dun Sow ve Kuyt mükemmel anlaşıyordu takım kotuydu ama berbaer kaldıkları pozisyonlarda çok iyiydiler. Sow acayip iyi oyuncu Alex'in yedeği olmamalı. 35 yaşında kondisyonu anında tukenen Alex'tense Sow'u oynatmak mı aptallık?

Neyse maçı izledim mi Rewendor? Hem bu hemde Alex'in ilk11 başladığı maşları?
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

alex bugune kadar onlarca kez feneri sirtlayip tasimayi gectim defalarca bizzat aykut kocamani sirtlamis ipten almis bir adam. bu kadar lafi da olsun bi zahmet. adam en formsuz haliyle gsye gol atiyor maclarda asist yapiyor.
kusura bakma da su an selcuk inan, yedek oturdugu bir mactan sonra 'kiskanc bu adam, ondan oynamadim' diye twit atsa hosgorur musun ?

alex belki form tutar daha iyi olur o zmaan oynar. ama su anki hali ilk 11 seviyesinde degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Alex yıllardır istediğini alıyor hakediyorda. Fakat alamadığı nadir dönemlerde sözleşme işte şimdi yedek kalma garipleşiyor. Alex'ten hiç beklenmeyecek şeyler söyleyebiliyor. Oda biliyor taraftar onu daha çok seviyor. Ama bunu böyle düşüncesizce kullanması yakışmamış. Yarın öbür gün bu takıma TD olarakta gelebilir. O yüzden yapmaması lazım böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Sow
Stoch-Kuyt-Krasic

Bu Mahşerin dört atlısını mutlaka birarada oynatmalı Aykut, ayağını kaydırıp koltuğuna çöktüğü Daum'dan farklı hiç bişey yapmadı şu takımda yıllardır, hatta Daum daha yerinde değişiklikler yapıyordu o derece.
Alexte ibrelik yapmasın twitterdan falan, efsane olduğu ülkede son demlerinde gereksiz bu laflar sözler, keyfi yerindeyse maçına göre 60'ta girsin işte

Ama hepsinden önce geriden oyunu kuracak adam almamız lazım, bas bas ağırıyor göbek, bu ileri 4lüye düzgün topta gitmez böyle Selçuk-Baroni'ye kalırsak
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...