guernica Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 http://www.htspor.com/futbol/haber/767628-yine-alex-krizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Ferudun NİĞDELİOĞLU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 said: “Bu konuda kasıtlı haberler yapıldığını düşünüyorum” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 abi şu haberlere inananlar çıkıyo ya, dünyanın öküzün sırtında olduğuna da inanmıştır sizin dedeleriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Volkan 3 hafta yok diyorlar, isim volkan olduguna gore 1 hafta yokdur max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 dün rüyamda stochla balkonda oturuyorduk "iyi oynuyorum aslında , ama 11'ê giremiyorum" diye dert yanıyordu bana , harbi gözlerinden okunuyordu sıkıntısı . ben aykuta çok fazla yüklenildiğini düşünüyorum . sihirli değnekle dokunarak takımı düzeltebilecek bi yakınınız , tanıdığınız varsa getirelim onu TD yapalım . ama henüz aykuttan vaz geçmek için çok erken . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ben ruyamda sasha greyle hiç oturduğumu hatırlamıyorum abi. ne güzel efendi uslu ruyalar görüyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 hakliyim said: ben aykuta çok fazla yüklenildiğini düşünüyorum . sihirli değnekle dokunarak takımı düzeltebilecek bi yakınınız , tanıdığınız varsa getirelim onu TD yapalım . ama henüz aykuttan vaz geçmek için çok erken . Bir TD takımı bir şekilde oynatmaya çalışır, verim alınamaz veya takım oturmamıştır; dersin ki bir zaman verelim. Aykut Kocaman'ın takımına bakıyorsun takım zaten oynamaya çalışmıyor ki zamanla daha iyi olsun. oyun planı yok, defans yok, hücum yok, orta saha yok, pas desen yok, orta desen yok, duran top desen yok. yok oğlu yok. bu adama 100 yıl versen ne değişecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 aykut mactan once bi plan yapıyor kendine, bi sakatlık kart vs olup zorlu degisiklik olunca planı sıcıyor. oyle bi plan ki inatla cıkarmıyor sahada yuruyen oyuncuyu. stoch nasıl oynamaz abi, tamam formu dusukse 2. yarı sokarsın oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Fb futbol takiminin futbolundan ve oynatilmaya zorlandigi taktiklerden nefret ediyorum. Izlemek istemiyorum izlerken tiksiniyorum. Bu sekilde futbol olmamali. Berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Su an Nuri tarzi bir adam lazim bize, hani realden gidecekse falan gelmesin sirf Turkiyeye geldi diye uzulurum, ama alabiliyorsak alalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 yukarda ki 4-4-2 de salih de gayet oynar. izlemediniz sanırım hiç, bir izlesin arkadaşı. adam bildiğin akıyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 sleepingdeath said: Su an Nuri tarzi bir adam lazim bize, hani realden gidecekse falan gelmesin sirf Turkiyeye geldi diye uzulurum, ama alabiliyorsak alalim. para yok,bonservisi elindeyse olur belkim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Toplantı sonrasında, Volkan Demirel’in tedavisi için, öncelikli olarak bir operasyon geçirmesi görüşü ağırlık kazandı; operasyonun ardında sahalara dönüş süresinin 4-6 ayı bulabileceği bilgisi milli oyuncumuz ile paylaşıldı. Volkan, bu süre zarfında sahalardan uzak kalmak istemediğini belirterek, ikinci bir alternatif olan, ’konservatif tedavi’ yöntemini tercih ettiğini sağlık heyetimize bildirdi. Bu karar doğrultusunda, futbolcumuzun tedavisine herhangi bir cerrahi operasyona başvurulmadan devam edilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 offff çok kötü haber ya Ya Ertuğrul'u da Kayseri'ye verdiler 2 seneliğine, hatta satın alma opsiyonu bile varmış ne şans ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 kalecide omuz cikmasi da cok fena ya, tamamen duzelmez heralde artik ama umarim en iyi sekilde atlatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 sırf bu yüzden ilerde futbol hayatı kısalacaksa olsun ameliyat ya, geri çağırsınlar Ertuğrul'u falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Çok talihsiz sakatlandı adam ya, çok üzüldüm ben omzu çıktı dediklerinde. Bi kez daha çıkmış zaten daha önce. Omuz bi kere çıktı mı daha sonra çıkmaya meyilli oluyor eğer cerrahi müdahale olmazsa. Ama o kadar zaman sahalardan uzak kalamaz o adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 yalnız 5 sene öncede volkan formasını atarken, omzu çıkmıştı. bi sorun yaşamadı ondan sonra bugüne kadar. bakalım. insan bi adam değil volkan. atlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 volkan değil o, recepti. oha yanlıs hatırlıyormusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 yok abi volkandı. eminim. http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/259426.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 lütfen. orta saha. lütfen. bok var emreyi gönderdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 sdfsfjk http://a.yfrog.com/img878/6326/p3tj.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 kaybede kaybede erdi adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Winterfell'den yola çıktı yiğitler çakması bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar