Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

dün rüyamda stochla balkonda oturuyorduk
"iyi oynuyorum aslında , ama 11'ê giremiyorum" diye dert yanıyordu bana , harbi gözlerinden okunuyordu sıkıntısı .

ben aykuta çok fazla yüklenildiğini düşünüyorum .
sihirli değnekle dokunarak takımı düzeltebilecek bi yakınınız , tanıdığınız varsa getirelim onu TD yapalım .

ama henüz aykuttan vaz geçmek için çok erken .
Sosyal ağlarda paylaş

hakliyim said:

ben aykuta çok fazla yüklenildiğini düşünüyorum .
sihirli değnekle dokunarak takımı düzeltebilecek bi yakınınız , tanıdığınız varsa getirelim onu TD yapalım .

ama henüz aykuttan vaz geçmek için çok erken .

Bir TD takımı bir şekilde oynatmaya çalışır, verim alınamaz veya takım oturmamıştır; dersin ki bir zaman verelim. Aykut Kocaman'ın takımına bakıyorsun takım zaten oynamaya çalışmıyor ki zamanla daha iyi olsun. oyun planı yok, defans yok, hücum yok, orta saha yok, pas desen yok, orta desen yok, duran top desen yok. yok oğlu yok. bu adama 100 yıl versen ne değişecek
Sosyal ağlarda paylaş

Toplantı sonrasında, Volkan Demirel’in tedavisi için, öncelikli olarak bir operasyon geçirmesi görüşü ağırlık kazandı; operasyonun ardında sahalara dönüş süresinin 4-6 ayı bulabileceği bilgisi milli oyuncumuz ile paylaşıldı.

Volkan, bu süre zarfında sahalardan uzak kalmak istemediğini belirterek, ikinci bir alternatif olan, ’konservatif tedavi’ yöntemini tercih ettiğini sağlık heyetimize bildirdi. Bu karar doğrultusunda, futbolcumuzun tedavisine herhangi bir cerrahi operasyona başvurulmadan devam edilecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...