Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

S-H said:

ziegler kötü değildi bence hani hata yaptığı filan oldu da santos gibi sorumsuz,vurdumduymaz değildi en azından.

abi yapma ziegler çok kötü. teknik olarak da kötü, kafa olarak da kötü ya. Santos gibi klas bir adamla karşılaştırılamaz bile yani. Santos hücumda çok iyi savunmada problemli biri olsa bile yine zieglerden daha iyi bir savunmacıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Hasan Ali Kaldırım haberini Kayseri yalanlamış, ama el altından dönen bir şeyler vardır. Muhtemelen kayserililiklerini kullanıyorlar, fenerden teklifi aldılar şimdi medyaya sızdırıp diğer takımların da ilgisini çekerek fiyat arttırmaya çalışıyorlar.

Bu sene çok parlamadı da geçen sene bayağı etkiliydi Hasan Ali, iyi bir bek, tek sorunu fazla risksiz oynamaya çalışması, o yüzden bindirmeleri fazla olmuyor.

Ziegler de bence orta karar adamdı, ama çok istikrarsız. İyi gününde müthiş oynuyor (playofflardaki ilk gs maçı mesela), ama kötü gününde de sahada hiç yok. TSL'de çok dert olmaz da, özellikle bu sene CL falan durumları (ceza gelmezse) varken avrupa arenasında güvenilebilecek bir adam değil. Her zaman iyi performansını gösterse zaten Juve'den gitmezdi. İyi oyunuyla kötü oyunu arasında dağlar kadar fark var.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

S-H said:

ziegler kötü değildi bence hani hata yaptığı filan oldu da santos gibi sorumsuz,vurdumduymaz değildi en azından.

abi yapma ziegler çok kötü. teknik olarak da kötü, kafa olarak da kötü ya. Santos gibi klas bir adamla karşılaştırılamaz bile yani. Santos hücumda çok iyi savunmada problemli biri olsa bile yine zieglerden daha iyi bir savunmacıdır.

ben ziegler santostan iyi demedim ki

ama santos gibi umursamaz bir adamın yerine ziegleri tercih ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

santos varken sol taraf yol geçen hanıydı
carlos geride santon ilerde oynarken iyiydi
sonra santosu geriye çekti carlos gidince solda caner var stoch var
stoch zaten defans yapmıyo
caner desen allaha emanet
santosla yürümez
çok iyi bi fulbolcu ama sol bek yerine önde oynasa daha işe yarar
carlosla baya beğeniyodum ikili olarak

zieglere gelirsek görev adamı olarak santosdan çok daha iyi
ama santos > kazım > ziegler bence
Sosyal ağlarda paylaş

bence sol beki sezon arasına bırakıp orta sahaya takviye yapmak gerek
acil olarak hem de
emre de gittiyse yerine appiah'ımsı bi adam lazım
yıllardır lazım olan şey bu zaten ama bi türlü bulamadık
selçukla-cristianla zor
dia kesinlikle gitmeli takımdan
ben aykutun yerinde olsam direk yırtardım kontratını kırmızıyı gördüğünde gs maçında
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...