S-H Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 mevkisi ne transferin ben hiç tanımıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 sol bek olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 transfer dogruysa cok iyi ve dogru yere yapılmıs bir transfer olur. hasan ali zieglerden iyidir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ziegler kötü değildi bence hani hata yaptığı filan oldu da santos gibi sorumsuz,vurdumduymaz değildi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 her ne kadar defansif olarak eksik olsa da santos > ziegler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 fm'de banko alıyo fener hak'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 hasan ali süper transfer olmuş.tam fenerin aradığı mevkide bir adam.hem fenerde biraz göz önünde olursa milli takımda balta dan formayı bile alabilir.bizde baltadan kurtulmuş oluruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 daha kesin değil transfer, kayseri şu an için anlaşma yok demiş ama alırız sanırım, beşiktaşın parası yok, kayseri de zaten gsye oyuncu satmıyor sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 S-H said: ziegler kötü değildi bence hani hata yaptığı filan oldu da santos gibi sorumsuz,vurdumduymaz değildi en azından. abi yapma ziegler çok kötü. teknik olarak da kötü, kafa olarak da kötü ya. Santos gibi klas bir adamla karşılaştırılamaz bile yani. Santos hücumda çok iyi savunmada problemli biri olsa bile yine zieglerden daha iyi bir savunmacıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Hasan Ali Kaldırım haberini Kayseri yalanlamış, ama el altından dönen bir şeyler vardır. Muhtemelen kayserililiklerini kullanıyorlar, fenerden teklifi aldılar şimdi medyaya sızdırıp diğer takımların da ilgisini çekerek fiyat arttırmaya çalışıyorlar. Bu sene çok parlamadı da geçen sene bayağı etkiliydi Hasan Ali, iyi bir bek, tek sorunu fazla risksiz oynamaya çalışması, o yüzden bindirmeleri fazla olmuyor. Ziegler de bence orta karar adamdı, ama çok istikrarsız. İyi gününde müthiş oynuyor (playofflardaki ilk gs maçı mesela), ama kötü gününde de sahada hiç yok. TSL'de çok dert olmaz da, özellikle bu sene CL falan durumları (ceza gelmezse) varken avrupa arenasında güvenilebilecek bir adam değil. Her zaman iyi performansını gösterse zaten Juve'den gitmezdi. İyi oyunuyla kötü oyunu arasında dağlar kadar fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Sol bek ve ortasaha lazım. Emre'de gidiyorsa 2 tane ortasaha lazım direk birbirini tamamlayan defansif ofansif anlamda. Hatta etrafa göz gezdirip türk yedek ortasahada bakılmalı. Cristian ve Selçuk gitsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Myshkin said: S-H said: ziegler kötü değildi bence hani hata yaptığı filan oldu da santos gibi sorumsuz,vurdumduymaz değildi en azından. abi yapma ziegler çok kötü. teknik olarak da kötü, kafa olarak da kötü ya. Santos gibi klas bir adamla karşılaştırılamaz bile yani. Santos hücumda çok iyi savunmada problemli biri olsa bile yine zieglerden daha iyi bir savunmacıdır. ben ziegler santostan iyi demedim ki ama santos gibi umursamaz bir adamın yerine ziegleri tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 santos varken sol taraf yol geçen hanıydı carlos geride santon ilerde oynarken iyiydi sonra santosu geriye çekti carlos gidince solda caner var stoch var stoch zaten defans yapmıyo caner desen allaha emanet santosla yürümez çok iyi bi fulbolcu ama sol bek yerine önde oynasa daha işe yarar carlosla baya beğeniyodum ikili olarak zieglere gelirsek görev adamı olarak santosdan çok daha iyi ama santos > kazım > ziegler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Her türlü sol bek lazım. Adam türk olsa yine tamam yabancı kontejanını daha iyi oyunculara harcamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 bence sol beki sezon arasına bırakıp orta sahaya takviye yapmak gerek acil olarak hem de emre de gittiyse yerine appiah'ımsı bi adam lazım yıllardır lazım olan şey bu zaten ama bi türlü bulamadık selçukla-cristianla zor dia kesinlikle gitmeli takımdan ben aykutun yerinde olsam direk yırtardım kontratını kırmızıyı gördüğünde gs maçında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 1 tane değil 2 tane ortasaha lazım eğer Emre giderse. Orta saha hep lazımdı Emre varkende. Ayrıca sol bekte sezon ortasına bırakılmamalı. Transferlerde son güne. Alışma süreci var. Ben Selçuk ve Cristian'ı yedekte bile görmek istemiyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 yak gel fernandes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 AY'nin yeni listesine baktim da son kale devrilmis beyler. Gecmis olsun ele gecirdi cemaat gg no rmk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 fernandesi almalı FB, BJK satarız diyomusta yurt ici teklifte faiş fiyat cekerler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Zico'yu yarım saat önce Kanyon'da görmüşler asdsdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Aykut gitmesin lütfen. :/ Edit: Zico - Bjk olabilir ha bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 fernandes serbest kalabilirmiş. uefa'ya şikayet etmiş bjk'yı ve bonservisini alabilirmiş haklı çıkarsa. beleşe kapanırsa fernandes inanılmaz olur sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=3K9Q7qi0PLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 http://i.imgur.com/r2iDz.jpg beyler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 fenerrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar