Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

dünkü maçta fena hayal kırıklığına uğradım yalnız, kombine almayı düşünüyordum da takımın şu oyunu hevesimi kırdı. tek olumlu nokta dirk kuyt'tı, adam sahanın her yerindeydi.

tribünde de en ufak hatada homurdananlara sinir oluyorum, bu senenin günah keçisi kesin hasan ali olcak, öyle bir izlenim edindim dün. adam ne yapsa bir laf geliyor kesin birinden.

souldarkorn said:

bekir golünü de attı tutmayın artık küçük enişteyi. Maçtan sonra gerek türk basını gerek rumen basınına açıklamalarda bulunmuş. Sağolsun bütün basın toplantılarında yer alıyor. Fenerin gelecekteki kaptanı asdfgasffg.

bekir oyununun iyiliği kötülüğü bir yana, genel türk futbolcu profilinin aksine gayet aklı başında konuşmalar yapan bir adam ve dün gol atmasından bağımsız bir şekilde pek çok basın toplantısına da bekir katılıyor fenerbahçede.
Sosyal ağlarda paylaş

yırtındık fenerliler olarak dikine oynayabilen bir orta saha diye
yok

topla oynayabilen adam gibi bi stopper diye
o da yok

dün bu 2 eksiğinde cezasını çektik
o kadar belliydi tüm hazırlık maçlarında bu eksiklerimiz,yinede transferler gelemedi , yahut bu eksikleri hissettirmeyecek adımlar atılamadı .

para diyorsun var , tesisleşme kurumsallaşma var , herşey var , e ne anladım bu takım tüm bu imkanlara rağmen 2 transfer yapamıyorsa .

egemeni eleştirdiğimden değil , kapasitesi dahilinde oynadı herif , ama yobo olsa belki o gol yenmezdi , resmen beyin tutulmsaı yaşadı egemen , kimi tutacam kime koşcam diye , salak.
Sosyal ağlarda paylaş

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Sırp futbolcu Milos Krasic ve geçen yıl sarı-lacivertli takımda kiralık olarak oynayan Joseph Yobo'nun transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Fenerbahçe Futbol AŞ'nin İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, ''Juventus Kulübü oyuncusu Milos Krasic ve Everton Kulübü oyuncusu Joseph Yobo'nun transferi için görüşmelere başlanmıştır'' denildi.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=30152
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...