toggie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 maçtan bir saat önce iftarda 2 dana yemiş. ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 orucu cinsel ilişkiyle açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 dünkü maçta fena hayal kırıklığına uğradım yalnız, kombine almayı düşünüyordum da takımın şu oyunu hevesimi kırdı. tek olumlu nokta dirk kuyt'tı, adam sahanın her yerindeydi. tribünde de en ufak hatada homurdananlara sinir oluyorum, bu senenin günah keçisi kesin hasan ali olcak, öyle bir izlenim edindim dün. adam ne yapsa bir laf geliyor kesin birinden. souldarkorn said: bekir golünü de attı tutmayın artık küçük enişteyi. Maçtan sonra gerek türk basını gerek rumen basınına açıklamalarda bulunmuş. Sağolsun bütün basın toplantılarında yer alıyor. Fenerin gelecekteki kaptanı asdfgasffg. bekir oyununun iyiliği kötülüğü bir yana, genel türk futbolcu profilinin aksine gayet aklı başında konuşmalar yapan bir adam ve dün gol atmasından bağımsız bir şekilde pek çok basın toplantısına da bekir katılıyor fenerbahçede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 maçı izlemedim, fikrim yok, açıkçası çok şaşırmadım da. 3 sezondur sezon başlarında berbatız. yalnız bekir cidden uzun süredir basın toplantılarına genelde katılan insan oluyor, ve bayağı aklı başında bi adam. konuşmalarını falan ben tolunay kafkas'a benzetiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 yaw gol atamamayı, gol yemeyi anlarım da bok gibi oynadı takım.e hani hazırlık maçlarındaki güzel paslaşmalarımız, top hakimiyetimiz?takım resmen sahada yoktu alexle kuyt dışında ki kuytta yine çok iyi değildi yırtındı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 yırtındık fenerliler olarak dikine oynayabilen bir orta saha diye yok topla oynayabilen adam gibi bi stopper diye o da yok dün bu 2 eksiğinde cezasını çektik o kadar belliydi tüm hazırlık maçlarında bu eksiklerimiz,yinede transferler gelemedi , yahut bu eksikleri hissettirmeyecek adımlar atılamadı . para diyorsun var , tesisleşme kurumsallaşma var , herşey var , e ne anladım bu takım tüm bu imkanlara rağmen 2 transfer yapamıyorsa . egemeni eleştirdiğimden değil , kapasitesi dahilinde oynadı herif , ama yobo olsa belki o gol yenmezdi , resmen beyin tutulmsaı yaşadı egemen , kimi tutacam kime koşcam diye , salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 haklısın, haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 egemenin orda bi hatasi yok ya topal sacma sapan pozisyonda pas atti adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 özet yok mu varmış http://www.youtube.com/watch?v=gHVtvnWZV-A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 şu golde hata pası verenin değil de egemeninse futbolu uninstall edip tekrar kur. sende bazı kritik dosyaları silinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Özeti şimdi izledim de, iyi ki Volkan gibi bi kaleciniz var. Kalede zaafiyetiniz olsa napardınız bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 La pası veren Bekir değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 topalın mallığı tamamen egemende kafayla kaleciye fln verse yine bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Yine iyisiniz krasic in menejeri istanbul a gelmis yalniz krasici de alsaniz ortasahaya adam gibi biri olmadan zor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 apsingir said: Yine iyisiniz krasic in menejeri istanbul a gelmis yalniz krasici de alsaniz ortasahaya adam gibi biri olmadan zor gibi. isterseler ibrahimovici alsınlar dediğin gibi bu orta sahayla hiç bi etkinliği olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 abi krasic sağ kanat değil mi ben mi yanlış biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 bende öyle biliyorum acaba aykut sow'u gözden çıkardı da --------kuyt stoch--------- krasic --------alex gibi bişey mi düşünüyor anlayamadım. son edit:her ne şekilde düşünüyor olursa olsun çok daha önemli eksikler varken gereksiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 5 sene sonra bizde https://p.twimg.com/AzTBvFDCEAAW44g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Krasic nerde oyanyacak hakaten. Ama gelsin biz yer açarız Krasic'e :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 said: Kulübümüz, Everton’dan Yobo ve Juventus’tan Krasic’in transferi için görüşmelere başlandığını, KAP'a bildirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Cift forvet oynarsiniz iste kuyt-sow birlikte oynasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 oynamaz cift forvet. sowa yol gorundu demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 benjani said: 5 sene sonra bizde https://p.twimg.com/AzTBvFDCEAAW44g.jpg haha bune lan 5 seneye kalmaz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 la freccia diyolardi italyada "ok" olarak kalmaz insallah lakabi trde :d gerci emreyede sivrisinek diyolardi arhshfddsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Sırp futbolcu Milos Krasic ve geçen yıl sarı-lacivertli takımda kiralık olarak oynayan Joseph Yobo'nun transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Fenerbahçe Futbol AŞ'nin İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, ''Juventus Kulübü oyuncusu Milos Krasic ve Everton Kulübü oyuncusu Joseph Yobo'nun transferi için görüşmelere başlanmıştır'' denildi. http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=30152 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar