Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Necati'nin oynamama nedeni tamamen Şifo'nun kararıydı, yoksa oynayacaktı Necati. Kaldı ki devre arası transfer sezonuydu. Amrabat konusunda ise kesin birşey yok, iki tarafta farklı şeyler söyledi. Burak maçlarda oynadı, ligde son hafta GS'ye çatır çatır golünü attı. Yahu İbrahim Akın'ın şike yaptığı artık 1281981 merci tarafından kabul edilmiş, hala FB taraftarının gelip şöylesiniz böylesiniz konuşması o kadar anlamsız ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 fenere gelince kanıt gösterin, resimler vb. birşey ifade etmez diye yırtınıyosunuz da gs ye gelince elden duyduğunuzu hakikat sayıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 kiymaliborek said: takımla çalışmaya çıkmadan gözaltına alınması alakası ne ben kuramadım ya. :) şike varsa ki mahkeme var dedi (türkiyedeki yargının güvenilirliği başka konu oraya girersek futboldan çıkarız) emenike fenerle sözleşmeyi imzaladığı an şike karşılığı aldığı vaati sağlamış oluyor. antreman ne alaka burada çözemedim. kocaman adam bu yahu niye korkacak yapmadığı birşeyden? antrenmanla alakası daha bu takıma dahil bile olamamışken içeri alınmasıyla ilgiliydi. 30-40 kişiyi apar topar gözaltına alıyorlar,emenike hakkında ortada uydurma gerekçelerden başka bişey yok,bu adam bu ülkede hukukun nasıl işlediğini bilmiyor etmiyor nereden bilsin tekrar daha uzun süreyle içeri alınmayacağını ? ayrılmak istedi ve talibi varken gitti bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 emenikeye cok ayip oldu o olayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Sotto said: Burak maçlarda oynadı playoffta gs'ye karşı oynamadı,fb'ye karşı oynadı. emenike hem fb'ye hem ts'ye karşı oynamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Menejeri salaktı zaten hiç gündemi takip etmiyor. Bir sürü tutuklu gazeteci yok puşiden 13 yıl ceza alan adamlar şaka gibi mahkeme kararları. Yok bu adamı neden ciddiye alıyorsunuz onu anlamadım kapı gibi mahkeme kararı var diyip parantez içinde ülkedeki yargı tartışılır ona girsek çıkmayız diyip kendini komik duruma düşürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Burak oynamamış mıydı ya Arena'daki playoff maçında. Hatta sağlam 1-2 gol kaçırmıştı diye hatırlıyorum sanki. Gerçi ne farkeder berabere kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 burak yılmazın GS li oyuncularla istanbulda cafelerde gezdigi resimleri koydugumuzda ne var arkadaslar gezemezlermi filan diye yırtınıyordu gs liler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Sotto said: Burak oynamamış mıydı ya Arena'daki playoff maçında. Hatta sağlam 1-2 gol kaçırmıştı diye hatırlıyorum sanki. Gerçi ne farkeder berabere kaldık. ilk maçta oynadı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 burak'ın olayında ki saçmalık şu ki: gs ile maçı olduğu hafta geldi selçuk'la falan görüntülendi istanbul'da. ha normaldir eski takım arkadaşı görüşebilir tabiki ama çıktı o haftaki gs - ts maçında oynamadı. soraki hafta ki fb maçında oynadı. gs maçından önce ne bi sakatlık raporu ne bişi var burak'la ilgili. ztn dediğim gibi sora çıktı fb maçında oynadı. ha burda illa bişi olmak zorunda değil tabiki ama ben bundan önceki necati transferi, culio olayları gibi şeyleri gördükten sora bi türlü inanasım gelmiyo hiçbi belge falan olmadan. emenike olayında söylenende şuydu: emenike fb maçından önce sakat dendi. hemen şike muabbeti falan başladı. sora doktor raporları çıktı ortaya. doktor emenike'ye sezon sonuna kadar oynayamaz tarzı bi rapor vermiş. emenike fb maçında oynamadı. soraki haftaki maçlarında hiçbirinde oynamadı. (kaç maç oynamadı hatırlamıyorum ama oynamadığı maçlar arasında ts maçıda var) yani burda bi saçmalık yok. adam sakatlandı ve sezonu kapadı. hiçbi maçada çıkmadı. doktor raporuda var adamın hatta sezonun sonuna kadar oynayamaz diyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Elde kanıt Zegna? Maçta şike yapacağı ile ilgili? İbrahim Akın, tape? İşinize gelince o resimlerde para yok, resimden kanıt olmaz, tape'den kanıt olmaz? Hala necati transferi diyip komik olmayın. Gidin bakın kim kararını vermiş Necati'nin oynamama olayının.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 olmayan sakat raporuyla sakat denilip oynamayan burak, mactan once gokhan zan selcuk inan ile cafelerde gezen burak. oyle tüpe boyle regulator yani o zaman ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 selcukla haber mi gondermisler? musatisen seneye bize gel diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Şimdi baktım Arena'daki maçta oynamış abicim Burak Yılmaz. Gol pozisyonuna girmiş, kaçırmış (net şike). Zaten puan kaybetmişiz, berabere kalmışız. Ki özeti izlerseniz baya da iyi oynamış Burak. Oradaki maçta oynamadı diye mi? Hatırlamıyorum tam oynadı mı diye de, ahah ilk 30dk 3-0 yapıp ezdiğimiz maç değil miydi o? Komik olmayın... Kaldı ki Burak oynamıyorsa bunda sorumlu TD olur, eğer Burak istemeseydi o mantıkla 2 maçta da oynamazdı. Şenol Güneş mi yaptı şikeyi şimdi. O zaman niye oynadı Burak ikinci maç. Maçlar arası kaç gün 10 gün müydü. İstemeyen adam onda da oynamaz. Durum nedir şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 transfer doneminde necatiyi aliyoz parasiyla sike oluyyo bizim oyuncumuz sezon sonunda bize gelcek olan adama keske takimda olsaydin ddedik diye sike oluyo hahahha ayni yemekte volkanda vardi selcukla ikisi siki pazarlik yapmislar.biri panpa fbye gel digeri gsye diye heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 isin garibi adam sezon sonunda rusyaya gideyaziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 sercan'da bi ara rusya'ya gideyazıyordu. sora hop bi anda gs. hatta o da lokomotif moskova'ya gidiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Sotto said: Elde kanıt Zegna? Maçta şike yapacağı ile ilgili? İbrahim Akın, tape? İşinize gelince o resimlerde para yok, resimden kanıt olmaz, tape'den kanıt olmaz? Hala necati transferi diyip komik olmayın. Gidin bakın kim kararını vermiş Necati'nin oynamama olayının.. ibrahim akına nerden geldik ? emenike diyen sizsiniz koyun para sayma görüntülerini,emenike tapeleri görelim. Sotto said: Şimdi baktım Arena'daki maçta oynamış abicim Burak Yılmaz. Gol pozisyonuna girmiş, kaçırmış (net şike). Zaten puan kaybetmişiz, berabere kalmışız. Ki özeti izlerseniz baya da iyi oynamış Burak. Oradaki maçta oynamadı diye mi? Hatırlamıyorum tam oynadı mı diye de, ahah ilk 30dk 3-0 yapıp ezdiğimiz maç değil miydi o? Komik olmayın... Kaldı ki Burak oynamıyorsa bunda sorumlu TD olur, eğer Burak istemeseydi o mantıkla 2 maçta da oynamazdı. Şenol Güneş mi yaptı şikeyi şimdi. O zaman niye oynadı Burak ikinci maç. Maçlar arası kaç gün 10 gün müydü. İstemeyen adam onda da oynamaz. Durum nedir şimdi? burak'la gs oyuncularının yemeği zaten 2. maç öncesinde yani burak'ın oynamadığı maç öncesi. biz de ankaragücü maçıyla suçladılar ilk 30dk'da 3-0'dı ezdiğimiz maç. emenike oynamayınca şike , burak oynamayınca sorumlusu td ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Mehmet Topuz'da BJK'ya gidiyordu hoop FB'ye gideyazdı. Garip işler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Sizsiniz diye birşey yok. Bul forumda Emenike para saydı diye mesajımı cevabını vereyim. Gelip burada Necati deyince haklı olmuyorsunuz ama, destekli atalım biraz. Açın bakın Şifo'nun kararı mıydı değil miydi Necati'nin oynamaması. Yanlışsam ben haksızım kabul. Ama GS transfer döneminde aldığı bir oyuncu için şike yaptı demek komedi. Tekrarlıyorum transfer dönemi. Kimse de 1 maç Antalyaspor'da bize karşı oynamasın diye adamı transfer etmez. Kıçıkırık bir lig maçı. Devre arası, transfer dönemi, son hafta değil, şampiyonluk maçı değil. Necati istendi alındı, katkısını verdi. O maçın skorunu hatırlayan var mı? Berabere bitmemiş miydi 0-0? (Evet 1-1 bitmiş sanırım) Yine Elma-Armut. Burak ikinci maçta çatır çatır topunu oynamış. İstemeyen adam 10 gün de sakat yatabilir. Mantığı neresinde bunun? İki maç arası 10 gün olsun 15 olsun hatırlamıyorum. Arada aylar yok. Şike yapacağı varsa oynamaz olur biter. Ankaragücü maçında şike olduğunu ben değil savcı söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 antalya maçı 1-1 bitmişti galiba. :) keza burak da gsye gol atmıştı ligde o maçta 1-1 bitmişti. amrabat da 2 gs maçında oynadı. hatta baya zorladı arenadaki maçta falan. yani şu mantık çok yanlış fenerbahçeli arkadaşlarda. birinde adli bir karar var diğerinde sadece sizin tahminleriniz. aynı mantıkla egemen kendi kalesine attı fb maçı playoffunda? şike olaylarını aklamak için beyhude bir çırpınış yani o da aldı bu da yaptı demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 http://www.radyospor.com/Futbol/155631/Milos-Krasic-Istanbul-da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 emenike için şike yaptınız diyosunuz ya, emenike hakkında alınmış karar falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 sotto,burak 2. maçta oynamadı. kiymaliborek said: yani şu mantık çok yanlış fenerbahçeli arkadaşlarda. birinde adli bir karar var diğerinde sadece sizin tahminleriniz. aynı mantıkla egemen kendi kalesine attı fb maçı playoffunda? şike olaylarını aklamak için beyhude bir çırpınış yani o da aldı bu da yaptı demek. emenike ile ilgili bir karar yok hatta iddianamede geçen bir sürü oyuncuyla ilgili şike kararı yok.aklamakla ilgili bir uğraş yok burak ve emenike olayları tıpatıp birbirine benzeyen olaylar demek istediğim oydu.hatta emenike sezonu kapatım fener ve ts maçında oynamazken burak'ın keyfi olarak gs maçında oynamaması var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Burak 2. maç oynamadı? http://www.youtube.com/watch?v=nDYr3ZHaK7A Bu ikinci maç bu arada. Keyfi olarak oynamaması derken yine? Elinde kanıt nedir? 2. maçta niye çıkıp takır takır oynuyor Burak Yılmaz, istese sakatım diyemez miydi? O kadar gol pozisyonuna girmiş, kaleyi zorlamış, defansı zorlamış. Ha atamadı diye şimdi bilerek mi atmadı diyeceksin? Haydi güzel kardeşim... http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?Id=17976 Al bu da süper final fikstürü. 2 GS-TS maçı arasında 4 gün var sadece. Ama Burak kardeşimiz GS'li arkadaşlarına ayıp olmasın diye, ilk maçta sakat numarası yapıp oynamıyor, 4 gün sonra ise tamam işte ilk maçı kurtardık bunda oynayayayım bari diyor ve oynuyor. Uzaktan çektiği şutlar sonrasi ise verdiği bakışlar aynen İ.Akın'ın az daha giriyordu bakışlarıyla birebir örtüşüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar