Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Abov! Az önce denedim bi 10 dakika da (inferno mode) eliteler fena. Dandik çiçekler de fena ama gene onlar yapılıyo tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 isteyenlere pony inferno acabilirim su anda, bonesoul#2655, friend inviteda belirtin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 pony açabilecek olan var mı: zaugna#2161 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 ZaugnaKhaldun said: pony açabilecek olan var mı: zaugna#2161 Oha bana pony açtırıp milleti mi çağırıosun hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Abi daha ziyade sen çıkar çıkmaz benim oyun da gitti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 pony level açtırmak isteyen varsa eklesin tahrikmotoru#2723, sonunda 5 valorlayıp gelirim bende, 270 mf var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ninja fix gelmiş abi ponye uğraşmayın paşa paşa act1 farmlayın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 öeh bahtıma sokayım bugün aldım bende, günlerdir rainbow düşürememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 masticore düşürdüm dün gece sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Huzur içinde yatsın poni dfg zaten kaç gündür belliydi lootlar falan baya kısılmıştı çaktırmadan, patch içinmiş. Atların sıkıştığı yer fixlenmiş, bulutlarda chest sayıldığı için altın dışında neredeyse bir şey düşürmüyorlar. Gerçi valor ile kesin sarı düştüğü için gene arada yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 packler için yapılır hiç bisi olmasa, nede olsa melee bütün mobları kite kolay oluyor. hatta mantıklı bile geldi simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 isteyen olursa makul bir ücret karşılığı herhangi bir levelına portal açarım akşamları fdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 hala yapan var mı ki pony level? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 üzerine para versen girmem oraya artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 http://www.twitch.tv/haloth bu abi act1 de 5 stack topluyo hızlıca. sonra packleri farmlıyo icerde. aslında mantıklı geldi. act 3te dun iste bi kopru kosusu yaptık 8 elite anca kesmisizdir eh 5 stacki hızlıca dısarda alıp 5 tanede icerde act 3/4 gucunde farmlasan gayet iyi gibi duruyo. bulutlar bisey vermese de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 screwy said: http://www.twitch.tv/haloth bu abi act1 de 5 stack topluyo hızlıca. sonra packleri farmlıyo icerde. aslında mantıklı geldi. act 3te dun iste bi kopru kosusu yaptık 8 elite anca kesmisizdir eh 5 stacki hızlıca dısarda alıp 5 tanede icerde act 3/4 gucunde farmlasan gayet iyi gibi duruyo. bulutlar bisey vermese deabi biz de öyle yapıyoruz. 2 kişi veya 3 kişi girerken act1 de herkes elit arıyor farklı yerlerde biri bulunca yanına gidiyoruz. 10 dakikada rahat 5 tack olup onra direk pony'e giriyoruz. iyi oluyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 bi de mobların melee olması cok iyi. range classlar agır rahat yapabilir bunu yuksek mf ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 festering woods 2 dungeon var, 2 elite geliyor. dışarıda da 4-6 elite pack. zaten 5 stack oluyorsun act1de direk fazla aranmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Diseased#2699 monk barbar wiz 3 kişi dvamlı yapıyoruz gelmek isteyen olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Pony lvlin lootu duzelttilermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 inferno whimsynin zorluğu ne seviyede? act3-4? yoksa daha mı zor melee karakter için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 unicornlar saglam vuruyor onun disinda bir sorun yok. hatta ornek olsun act3 2h balta tasiyan iskeletler bana 8-9k vuruyor unicornlar 12k civari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Lootu ne yaptilar bi onu soyleyin en son rare felan dusmuyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 su inferno pony seyini alabilmem icin act4 acabilcek arkadaslar varsa beni ekleyebilir misiniz? Screwy#2467 teskur ederim. pop ekle de beni biraz tası yetemiyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 The Gibbering Gemstone düsüremiyorum bir türlü. 2 saattir farmliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar