Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Leg degil, bell. Bell disindaki bes item da random spawn/drop oldugu icin hepsini toplayana kadar epey bir sabir gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Giden oldu mu, loot nasıl? Cow Level kadar iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 biz girdik simdi normaline. ben cow level ne gormedim ama. oyle iste gir item farmla diye yapılmıs alan. normalde 25 level req itemlar dusuyodu yani yaklasık oyunu normalde bitirme levelina yakın. yapmak icin normalde 100k nightmare de +200k hell de +750k gerekliymis sanırım bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 nightmare sürümünün recipe'ını vendor satıyordu act 3'de bugün. ama sanırım ilk haline sahip olduğum için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 İşte D2'deki cow level'da gemdir, magical item'dir (sıklıkla rare ve unique'ler) ve rune'ler çok sayıda düşüyordu. Normal ve NM'de yapmaya kasmadım, geçip gidecek item'lar için money sink sonuçta ama Hell için yapmayı düşünüyorum. Item'lar değer mi değmez mi ona yönelik hiç bilgiye ulaşamadım nette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 40 lvl sarı bi monk fisti düştü başka da bişey düşmedi ffs http://i.imgur.com/aaUWv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Burası sizin level'a göre mi ayarlanıyor; çünkü anladığım kadarıyla istediğiniz zaman girip çıkabiliyorsunuz. Edit: O zorluğun Act 4'ü kadar güçlüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 bunun için gerekli olan itemlar belli bi acttan sonra mı spawn oluyor? ilk 2 itemın oduğu yerlere 3-4 kere gittim ama yoktu henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 http://www.mmo-champion.com/threads/1134799-SPOILER-Staff-of-Herding-FAQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Norak said: bunun için gerekli olan itemlar belli bi acttan sonra mı spawn oluyor? ilk 2 itemın oduğu yerlere 3-4 kere gittim ama yoktu henüzrandom galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 peki gerekli itemları topladıktan sonra istediğimiz kadar girebiliyo muyuz yoksa her defasında tekrar toplamak mı gerekiyo? cevabımı verilen linkte buldum :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 d2'de cow king'i kesince bir daha gidemiyordun, bunda var mi oyle bi olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 bunda istediğn kadar giriliyor sanırım, 1 itemı da buldum, mantar çıkmadı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 En ugrastiran parcalar Act 2 deki Liquid Rainbow ve Act 3'deki Gibbering Gemstone. Cunku her ikisinin de spawn olup olmadiklarini kontrol etmek icin epey bir dolasmaniz gerekebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 rainbow çok gıcık, npc spawn olsa bile sandık spawn olmayabiliyor 100 falan kere gittim bir turu 6dk sürüyor, 1 kere npc spawn oldu ama sandık yoktu magarada lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 heh rainbow ilkinde cikmisti bize haberimiz bile olmadi nedir bu diye sonradan ogrendik bizede act 3 deki dusmuyor cikmiyor. mantar falan basit zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 buraya gitmek için tüm parti arkadaşlarının o itemi bulması gerekiyor mu? yoksa sadece bir kişide olsa olur. 1 kişide olması yetiyorsa itemlere sahip biri soksun beni oraya çok merak ediyorun lşsdgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 oyun mekaniğine bakarsak tek bir kişide olması yeter diğerleri yanına zıplar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 var mı gelmek isteyen? hell pony level açık şu an ama zorladı: çıkışta maviler var electrified/fire chains/teleporter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 neyse skipleyip temizledik tek rare dustu 15k'ya actirdim birine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Kertenkel Loot konusunda pek bereketli değil galiba bu pony level. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 nm yi aldım sonunda girdim eh fena degil. bakalım simdi sıra hell de! parasını toplayıp kendimi boostlarıp yaparım itemini. bu arada pony level da level kasıyorum alt karakterime gayet keyifli oluyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M4gn3t!c Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Bugun Hell modunda Cathredralde gezerken yerde gordum Black Mushroom'u. acaba bu ne ki derken konuyla karşılaştım demekki bu işe yarıyormuş. diğerlerini de topliyim bari :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 sinir bozucu bi spoiler olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 loot olarak ben tatmin olmadım 4-5 kere hell runladım ama boş geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar