Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Secret Pony Level

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biz girdik simdi normaline. ben cow level ne gormedim ama. oyle iste gir item farmla diye yapılmıs alan. normalde 25 level req itemlar dusuyodu yani yaklasık oyunu normalde bitirme levelina yakın.

yapmak icin normalde 100k
nightmare de +200k
hell de +750k gerekliymis sanırım bilginize
Mesaj tarihi:
İşte D2'deki cow level'da gemdir, magical item'dir (sıklıkla rare ve unique'ler) ve rune'ler çok sayıda düşüyordu. Normal ve NM'de yapmaya kasmadım, geçip gidecek item'lar için money sink sonuçta ama Hell için yapmayı düşünüyorum. Item'lar değer mi değmez mi ona yönelik hiç bilgiye ulaşamadım nette.
Mesaj tarihi:
En ugrastiran parcalar Act 2 deki Liquid Rainbow ve Act 3'deki Gibbering Gemstone. Cunku her ikisinin de spawn olup olmadiklarini kontrol etmek icin epey bir dolasmaniz gerekebiliyor.
Mesaj tarihi:
rainbow çok gıcık,

npc spawn olsa bile sandık spawn olmayabiliyor 100 falan kere gittim bir turu 6dk sürüyor, 1 kere npc spawn oldu ama sandık yoktu magarada lol
Mesaj tarihi:
buraya gitmek için tüm parti arkadaşlarının o itemi bulması gerekiyor mu? yoksa sadece bir kişide olsa olur.

1 kişide olması yetiyorsa itemlere sahip biri soksun beni oraya çok merak ediyorun lşsdgj
Mesaj tarihi:
nm yi aldım sonunda girdim eh fena degil. bakalım simdi sıra hell de! parasını toplayıp kendimi boostlarıp yaparım itemini. bu arada pony level da level kasıyorum alt karakterime gayet keyifli oluyo =)
Mesaj tarihi:
Bugun Hell modunda Cathredralde gezerken yerde gordum Black Mushroom'u. acaba bu ne ki derken konuyla karşılaştım demekki bu işe yarıyormuş. diğerlerini de topliyim bari :))
  • Yeni Oluştur...