PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 aşağı yukarı üç senedir falan ellerim titriyor. çözemedim bi türlü. gittikçe şiddetleniyor bi de. ilk zamanlar sadece kendim farkediyordum, bu sene "noldu neye kızdın" falan diyor bana, ben de bıktım artık bu tarz şeyler duymaktan, onu duyunca kızıyorum ve benzeri kısır döngüler sdfhg. bazı günler çay kahve içerken döktüğüm oluyor, yarım dolduruyorum. uçlu kalemlere uç takamıyorum hiçbi şekilde. makasla bişi kesmeye çalışsam başlangıç noktasını denk getirene kadar eziyet çekiyorum. yaşam kalitem düştü resmen. ve sadece ellerimin de titremediğini farkettim son zamanlarda. ağır bi şeyler kaldırdığımda (nispeten ağır, 10kg falan, gidip de araba kaldırmıyorum yani) titreme ellerimden kollarıma geçiyor. hani taşırken zorlanma gibi bi şey de değil, ben gayet rahatım sadece kollarım titriyor. bacaklarımı yerden kaldırdığımda onlar da titriyor mesela hafif hafif. şeker, tiroid problemim yok. kafein pek tüketmiyorum, kahve kola içmem. en fazla iki fincan çay içiyorum günde. dahiliyeciye gittim bi çözüm bulamadı kan değerlerim falan normal hep, nörologa gittim dideral verdi sabah akşam yarım, hiçbir etkisi olmadı sabah akşam bire çıkardı, o böyle yarım saat falan keser gibi oluyor sonra yine devam. belki yaşayan gören duyan vardır, bi el atın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 sigara iciyormusun ? boyun kilon kac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 içiyordum bıraktım iki ay önce, çok seyrek biri verirse alıyorum günde bir tek bile etmez. boy 1.80 kilo 69 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 bende de var. Fakat senin kadar şiddetli değil. Dideral vermişti. İlginç bi ilaç. Yavaşlatıyor insanı. Bende dideral alınca kesiyor. hatta alayım bi tane iyi oldu hatırladım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 "olur öyle." - Capt. John H. Miller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 evet saçma bir sakinlik veriyor ama titrememe faydası olmadı. sınav heyecanı yaşayan insanlara falan da onu veriyolarmış diye duydum. @laorx: abi dahiliyecinin tepkisi resmen buydu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 hatta kısmı felç bile yapıyormuş o ilaç. Dikkatli kullanmak gerekiyor. ekşide okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 kalbe falan da mı baktırsam acaba, kalbimin saçma attığını söyleyenler olmuştu sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 spor yapiyormusun? sex hayatin nasil? ben sigarayi birakip kilo almaya baslayinca durdu. sigaraya baslayinca yine titreme basladi ama öyle elimdeki cayi dökecek kadar abartili degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Keşke "elimden" bir şey gelse ama benim de ellerim titriyor kendimi bildim bileli, yazım hiç iyi değil sırf bu yüzden. Stresi bol insanların ortak sorunudur titreme, her ne kadar daha sakin ve rahat yaşamak gerekse de malum hayat şartları insanın yakasını bırakmıyor, bazı şeyleri düşünmeden, kafana takmadan edemiyorsun. Ne diyeyim bilmiyorum gerçekten, beni de etkiliyor, kolaylıklar dilemekten başka bir şey yapamıyorum malesef. Kendini serbest bırak, nereye gidiyorsan oraya işte. Bir de kib. asedefege Edit 1: Kalp olayını şimdi gördüm, bende küçükken VSD vardı, bildiğin delikti kalbim, büyük olasılıkla onun bıraktığı kötü sonuçlardan biri. Edit 2: Ben de kilo alamam her şeyi yediğim halde, 172'yim ama kendimi bildim bileli 60 kiloyu göremedim henüz. Kendi yaptığım egzersizler dışında spora da pek zaman ayıramıyorum, düzenli bir "hayatım" da yok bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 spor haftada 3-4 gün bisiklet falan sürüyorum işte. başka bişi yapmıyorum. sigarayı bırakmadan önce 60 kilo falandım zaten, iki ayda bastım 9 kiloyu eheh. ama titreme konusunda bişi farkettirmedi. seks hayatım da non-existant abi an itibariyle, şunu söylettiniz bana şu forumda allah belanızı versin fdslkjd @havenless: ahaha teşekkür ederim. ya stresli biri olsam neyse dicem, insanların "gamsiz" olarak etiketlediği bi insanım, öyle telaşlı heyecanlı sinirli bi insan da değilimdir yani. he bi de işin ilginç tarafı, yazı yazarken titremez hiç. kalemi normal elimde tutunca titriyor ama yazarken titremiyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 küçüklüğümden beri titriyor benimkiler de, alıştım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 baya varmışız, destek grubu falan mı kursak. ya ellerimin titremesine alıştım da, kol bacak titremesi nedir yahu yuh. asıl o sinir ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Benimde titriyor ya. Alistim artik maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 speed'ciler döküldü tek tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 sex/spor bunlar stress atma sekilleri özellikle is hayati yogun olan insanlar icin cok önemli. öte yandan sigara bildigin kan dolasimini etkiliyor. titreme ve uyusma yapar. biraz yasam tarzini degistir bakalim nasil etkisi olacak. spor ve iyi uyku, hafta sonlari sosyal aktivitiler. gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 @PrudenT - Kalem kağıda değerken o sorun azalır da abi ben yazmaya başlarken uçuyor gidiyor kol. :) Bu arada sağ omzumu da basketbol oynarken çıkarırım genelde. Bir de uçak mühendisliği okuyorum, en büyük stres kaynağım olma olasılığı hayli yüksek. Bazen İst. Üni. hukuk okusaymışım keşke diyorum, harbi istedim hukuk okumayı ama hep katsayılar. Keşke bir "hayatım" olsaydı, meeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 bence parkinson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 iş hayatım falan yok ki abi, gecikmiş bir hazırlık öğrencisiyim hatta gayet sakin. parkinson olması için önce bi kere idle halde iken titremesi lazım. mesela bacağın üzerinde serbest şekilde dururken vb. titremiyor zaten. havada olunca başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 titreyen insanlar cok urkutucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 saldiricam saniyor insanlar abi ne kadar iyi huylu bi insanim halbuki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 hele bi de çok sinirlenince cok cok artıyor bende. 10kg+ bişey taşıyınca da orta halli titriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 abi iste oyle bisi yok ya bende, sinir falan farketmiyor hep ayni titreme ne lan bu? agir bisi tasidiktan sonra birakinca titremesi zaten normal diye biliyorum. benim tasima esnasinda kollarim titriyor direk ama, hani aynada bakinca gucum yetmiyo dusurcem gibi duruyo mesela. ama oyle bi durum yok aslinda 10kg tasiyamayan insan mi olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Abi yapacak bir şey yok aslında, uzuvları da kesemeyeceğimize göre "titreyerek" yapıcaz artık. Alıştım ben bu duruma. Sen de zevk almaya bak derim. sdfsgf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 deneme yanilma yap bence ne biliim gunluk yaz yediginden ictigine konustugun kisilerden ruh haline herseyi yaz bi kenara, sonra 1-2 ay sonra titremelerin en az oldugu gunleri isaretle incele bakalim neymis o gunlerde durum. kendi kendinin doktoru olacaksin arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar