Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

titreme

PrudenT

Öne çıkan mesajlar

aşağı yukarı üç senedir falan ellerim titriyor. çözemedim bi türlü. gittikçe şiddetleniyor bi de. ilk zamanlar sadece kendim farkediyordum, bu sene "noldu neye kızdın" falan diyor bana, ben de bıktım artık bu tarz şeyler duymaktan, onu duyunca kızıyorum ve benzeri kısır döngüler sdfhg.

bazı günler çay kahve içerken döktüğüm oluyor, yarım dolduruyorum. uçlu kalemlere uç takamıyorum hiçbi şekilde. makasla bişi kesmeye çalışsam başlangıç noktasını denk getirene kadar eziyet çekiyorum. yaşam kalitem düştü resmen.

ve sadece ellerimin de titremediğini farkettim son zamanlarda. ağır bi şeyler kaldırdığımda (nispeten ağır, 10kg falan, gidip de araba kaldırmıyorum yani) titreme ellerimden kollarıma geçiyor. hani taşırken zorlanma gibi bi şey de değil, ben gayet rahatım sadece kollarım titriyor. bacaklarımı yerden kaldırdığımda onlar da titriyor mesela hafif hafif.

şeker, tiroid problemim yok. kafein pek tüketmiyorum, kahve kola içmem. en fazla iki fincan çay içiyorum günde.

dahiliyeciye gittim bi çözüm bulamadı kan değerlerim falan normal hep, nörologa gittim dideral verdi sabah akşam yarım, hiçbir etkisi olmadı sabah akşam bire çıkardı, o böyle yarım saat falan keser gibi oluyor sonra yine devam.

belki yaşayan gören duyan vardır, bi el atın :(
Sosyal ağlarda paylaş

Keşke "elimden" bir şey gelse ama benim de ellerim titriyor kendimi bildim bileli, yazım hiç iyi değil sırf bu yüzden. Stresi bol insanların ortak sorunudur titreme, her ne kadar daha sakin ve rahat yaşamak gerekse de malum hayat şartları insanın yakasını bırakmıyor, bazı şeyleri düşünmeden, kafana takmadan edemiyorsun. Ne diyeyim bilmiyorum gerçekten, beni de etkiliyor, kolaylıklar dilemekten başka bir şey yapamıyorum malesef. Kendini serbest bırak, nereye gidiyorsan oraya işte. Bir de kib. asedefege

Edit 1: Kalp olayını şimdi gördüm, bende küçükken VSD vardı, bildiğin delikti kalbim, büyük olasılıkla onun bıraktığı kötü sonuçlardan biri.

Edit 2: Ben de kilo alamam her şeyi yediğim halde, 172'yim ama kendimi bildim bileli 60 kiloyu göremedim henüz. Kendi yaptığım egzersizler dışında spora da pek zaman ayıramıyorum, düzenli bir "hayatım" da yok bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

spor haftada 3-4 gün bisiklet falan sürüyorum işte. başka bişi yapmıyorum.

sigarayı bırakmadan önce 60 kilo falandım zaten, iki ayda bastım 9 kiloyu eheh. ama titreme konusunda bişi farkettirmedi.

seks hayatım da non-existant abi an itibariyle, şunu söylettiniz bana şu forumda allah belanızı versin fdslkjd

@havenless: ahaha teşekkür ederim. ya stresli biri olsam neyse dicem, insanların "gamsiz" olarak etiketlediği bi insanım, öyle telaşlı heyecanlı sinirli bi insan da değilimdir yani.

he bi de işin ilginç tarafı, yazı yazarken titremez hiç. kalemi normal elimde tutunca titriyor ama yazarken titremiyor nedense.
Sosyal ağlarda paylaş

sex/spor bunlar stress atma sekilleri özellikle is hayati yogun olan insanlar icin cok önemli. öte yandan sigara bildigin kan dolasimini etkiliyor. titreme ve uyusma yapar. biraz yasam tarzini degistir bakalim nasil etkisi olacak. spor ve iyi uyku, hafta sonlari sosyal aktivitiler. gecmis olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

@PrudenT - Kalem kağıda değerken o sorun azalır da abi ben yazmaya başlarken uçuyor gidiyor kol. :)

Bu arada sağ omzumu da basketbol oynarken çıkarırım genelde.
Bir de uçak mühendisliği okuyorum, en büyük stres kaynağım olma olasılığı hayli yüksek. Bazen İst. Üni. hukuk okusaymışım keşke diyorum, harbi istedim hukuk okumayı ama hep katsayılar.

Keşke bir "hayatım" olsaydı, meeh.
Sosyal ağlarda paylaş

abi iste oyle bisi yok ya bende, sinir falan farketmiyor hep ayni titreme ne lan bu? agir bisi tasidiktan sonra birakinca titremesi zaten normal diye biliyorum. benim tasima esnasinda kollarim titriyor direk ama, hani aynada bakinca gucum yetmiyo dusurcem gibi duruyo mesela. ama oyle bi durum yok aslinda 10kg tasiyamayan insan mi olur zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...