NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 http://inciswf.com/1277738481.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 hayir bi insan 1000 tane makale yazip bloguna koysa, zaten takipcilerinin google ads inden 5k kazanir hemde telifi kendinde kalir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 1000 tane makale yazsam kendimle sevişirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Amacım konuyu dağıtmak değil ancak meraktan soruyorum şimdi diyelimki ben makale yazdım ve çevremdeki kişiler sayesinde yayın haklarınıda aldım ve size verdim 5TL aldım ancak sonrasında yayın hakkını bahane gösterip daha çok para alamıyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Telif hakkı kullanım üzerinedir. Yazdığınız yazı size aittir. Telif hakkını verseniz de sizden izinsiz başka yerlerde yayınlayamazlar. Yayınlanan her yerde adınız geçmek zorundadır. Ayrıca 5 tl ye telif almak bildiğin mezarcılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Telifini sattığın makale sanki yüzyılın buluşu, deneyi, röportajı, bilinmeyeni vs. olacak. Neyini bi daha kullancan ki o makalenin ? Adam konuları yazmış işte bilmem atkı çorap kondom yatak döşek kondom perde halı makyaj kondom vs. işte. Yazdığın makalenin telifine zaten ihtiyaç duymayacağın konuları veriyorlar sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 DareJedi said: Amacım konuyu dağıtmak değil ancak meraktan soruyorum şimdi diyelimki ben makale yazdım ve çevremdeki kişiler sayesinde yayın haklarınıda aldım ve size verdim 5TL aldım ancak sonrasında yayın hakkını bahane gösterip daha çok para alamıyor muyum? Selamlar, Yazdığınız yazıları Yazan Kazanır platformuna yükleyene kadar telif hakkı size aittir. Ancak Yazan Kazanır'a üye olmak ve yazdığınız yazılar için ücret almak istediğinizde Yazan Kazanır'ın "Kullanım Koşulları'nı, Katılımcı Sözleşmesi'ni ve Gizlilik Politikası'nı okudum, anladım ve kabul ediyorum." ibaresini işaretledikten sonra üyeliğinizi aktif hale getirirsiniz. Bu şartları okuduğunuzda, yazdığınız her yazının telif hakkını Yazan Kazanır'a vermeyi kabul ettiğinizi de göreceksiniz. Aksi takdirde bir başkasının yazısını yayınlamak için yazılı izin gerekmektedir. Bu nedenle de yazdığınız yazılar editörler tarafından kontrol edilirken mutlaka "intihal" mevcudiyeti göz önünde bulundurularak size geri dönüş yapılır, içeriğinde intihale rastlanan yazılar geri çevrilir. Yazı başına 5 TL olan ücret, şuanda Türkiye'de bu pazarda mevcut olan ve resmi olarak güvenle ödenen en yüksek ücret. Önceden de söylediğim gibi biz kimseden roman yazmasını istemiyoruz örnek başlıklara bakarsanız sizden yaratıcılıkta beklemiyoruz. Sadece yüzseysel bilgiler içeren ve belli yazım kurallarına uyan 400 kelimelik makaleler istiyoruz. Buradan istediğiniz zaman bana ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 CrAyZz said: Telifini sattığın makale sanki yüzyılın buluşu, deneyi, röportajı, bilinmeyeni vs. olacak. Neyini bi daha kullancan ki o makalenin ? Adam konuları yazmış işte bilmem atkı çorap kondom yatak döşek kondom perde halı makyaj kondom vs. işte. Yazdığın makalenin telifine zaten ihtiyaç duymayacağın konuları veriyorlar sana. Bu nasıl bir mantık ya. :D En çok parayı biz veriyoruz demek şu fiyatlarla sizi diğerlerinden daha az mezarcı yapar. Üzgünüm, başka bir olayı yok. Tabi burda siz çok az para veriyorsunuz gibi bir suçlamada da bulunmuyorum. Bizim ülkede yazının ederi bu. Yapcak bişi yok. Bu arada merak ettim 5 e aldığınız telifi yayınlayacak siteye kaça satıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Ayda 1000 tane makale yazsaydım birini bile size vermezdim. Para gözünüzü kör etmiş. Keşke o kadar yazsam da vermesem, ayda 10'u zor görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Flameoffear said: CrAyZz said: Telifini sattığın makale sanki yüzyılın buluşu, deneyi, röportajı, bilinmeyeni vs. olacak. Neyini bi daha kullancan ki o makalenin ? Adam konuları yazmış işte bilmem atkı çorap kondom yatak döşek kondom perde halı makyaj kondom vs. işte. Yazdığın makalenin telifine zaten ihtiyaç duymayacağın konuları veriyorlar sana. Bu nasıl bir mantık ya. :D En çok parayı biz veriyoruz demek şu fiyatlarla sizi diğerlerinden daha az mezarcı yapar. Üzgünüm, başka bir olayı yok. Tabi burda siz çok az para veriyorsunuz gibi bir suçlamada da bulunmuyorum. Bizim ülkede yazının ederi bu. Yapcak bişi yok. Bu arada merak ettim 5 e aldığınız telifi yayınlayacak siteye kaça satıyorsunuz? Haklısınız diyecek çok şey yok. Bu arada biz sizden aldığımız içerikleri satmıyoruz acaba kaç defa cevaplamam gerekiyor bilmiyorum ama şirketimizin sitelerinde kullanıyoruz. Buraya yazmadan önce önceki yazıları da okusanız aslında hepsinin cevabı burada. Havenless said: Ayda 1000 tane makale yazsaydım birini bile size vermezdim. Para gözünüzü kör etmiş. Keşke o kadar yazsam da vermesem, ayda 10'u zor görüyoruz. Merhaba Balon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 diyelim, yazan kisi size bi makale kaktirdi ici full copyright dolu siz bunu bilmeden telifini 5tl ye aldiniz, sonrasinda 3 ay sonra gercek sahibi geldi size dava acti, telif sahibi siz oldugunuz icin siz mi davayi karsilayacaksiniz yoksa, ahanda bize makaleyi bu verdi, gidin ona dava acin mi diyeceksiniz? evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 reyou said: diyelim, yazan kisi size bi makale kaktirdi ici full copyright dolu siz bunu bilmeden telifini 5tl ye aldiniz, sonrasinda 3 ay sonra gercek sahibi geldi size dava acti, telif sahibi siz oldugunuz icin siz mi davayi karsilayacaksiniz yoksa, ahanda bize makaleyi bu verdi, gidin ona dava acin mi diyeceksiniz? evet. reyou sen yaz sana makale başı 120tl vereceğiz, özellikle komplo teorileri üzerine yazarsan çok seviniriz :). Cevaba geçecek olursak ki galiba burada bu tarz sorulara son cevabım artık beni üzüyorsunuz çünkü :) Sistemin intihal tarama ve detaylı rapor çıkarma özelliği var direkt olarak bu tarz yazılar kabul edilmiyor ve yazar uyarılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 bana çok muallak geldi cevapların, özellikle makaleleri çöpe atmayı istemeyiz dediğin yerler. 1000 makale yazsam al sana 50 lira dicekmişsiniz gibi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 ben yazcam ama paypal yok parayı nasıl ve ne kadar birikince gönderiyosunuz. günde 5 tane yazarım. 10 tanede bir bonus olsa mesela ücret 7 tl ye çıksa iyi fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Nacon said: Merhaba Balon! Çok içerledim. Ayda değil günde 1000 tane yazıp üniversiteye bağışlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 fede said: bana çok muallak geldi cevapların, özellikle makaleleri çöpe atmayı istemeyiz dediğin yerler. 1000 makale yazsam al sana 50 lira dicekmişsiniz gibi geliyo Kurumsal bir firma. Alman bir firma. Şirket ödemeleri içinde faturalarını kesiyor her şey legal. Her hafta onlarca yazara para ödemesi yapıyor (Türkiye, Brezilya, İspanya, İtalya ...). Şirketin amacı bugün 2-3 kişi dolandırayım da bedava makale alayım değil uzun soluklu kendine düzenli içerik sağlayacak yazarlara ulaşmak, bilmiyorum burada neyi ispatlamaya çalışıyorum ama yazmaya eğer niyetiniz varsa test etmekte kolay yazın bir yazı gönderin bakın. Mal said: ben yazcam ama paypal yok parayı nasıl ve ne kadar birikince gönderiyosunuz. günde 5 tane yazarım. 1 makale dahi yazsan ödeme alabilirsin para biriktirme gibi bir zorunluluk yok. Her haftanın pazartesi akşamı ödemeler gerçekleştirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 1 makaleyi kaç saatinizi ayırarak yazabilirsiniz? Dahası diyelim bir makaleyi oturup 1 saatte yazabiliyorsunuz ama neticede o yazdığınız şeyleri uzun bir süre içerisinde beyninizde biriktirmiş olmanız lazım. Neyse. Velasılkelam 1 saatte bir makale yazabiliyorsanız burdan anlaşılan ek gelir saati 5 TL'ye ayı gibi çalışmak demek. Klavye/kalem emekçiliği de öyle boru değil getir götür işi değil, oldukça nitelikli bir emek çeşidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Nacon said: reyou said: diyelim, yazan kisi size bi makale kaktirdi ici full copyright dolu siz bunu bilmeden telifini 5tl ye aldiniz, sonrasinda 3 ay sonra gercek sahibi geldi size dava acti, telif sahibi siz oldugunuz icin siz mi davayi karsilayacaksiniz yoksa, ahanda bize makaleyi bu verdi, gidin ona dava acin mi diyeceksiniz? evet. reyou sen yaz sana makale başı 120tl vereceğiz, özellikle komplo teorileri üzerine yazarsan çok seviniriz :). Cevaba geçecek olursak ki galiba burada bu tarz sorulara son cevabım artık beni üzüyorsunuz çünkü :) Sistemin intihal tarama ve detaylı rapor çıkarma özelliği var direkt olarak bu tarz yazılar kabul edilmiyor ve yazar uyarılıyor. is tanimi yapip ardindan bu sekilde gayri resmi tavirlarla cevaplaman bi kere zaten ciddiyetsizliginizi ortaya koyuyor, ayrica buraya yazdigin her bu sekilde alayci cevap, google da muthis bir sekilde indexlenip siteniz hakkinda fikir sahibi olmak isteyenlere baya yardimci oluyor ;) eveeett simdi sorumuzun cevabina gelelim, diyelimki size makale verildi, sizde bunu anlamadiniz. 100% guvenli diye bisey yok, sonra sahibi geldi size dava acti, napiyosunuz, davayi siz mi karsilayacaksiniz, yoksa size veren kisinin mi pesinden kosturacaksiniz? EVET yada HAYIR. bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Sitenizde hiç bir iletişim kimlik vs bilgisi yok. Bu konuda biraz bilgilendirme yapabilirmisiniz. Edit: Bu sitede dönen isimlerde fake gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 reyou said: Nacon said: reyou said: diyelim, yazan kisi size bi makale kaktirdi ici full copyright dolu siz bunu bilmeden telifini 5tl ye aldiniz, sonrasinda 3 ay sonra gercek sahibi geldi size dava acti, telif sahibi siz oldugunuz icin siz mi davayi karsilayacaksiniz yoksa, ahanda bize makaleyi bu verdi, gidin ona dava acin mi diyeceksiniz? evet. reyou sen yaz sana makale başı 120tl vereceğiz, özellikle komplo teorileri üzerine yazarsan çok seviniriz :). Cevaba geçecek olursak ki galiba burada bu tarz sorulara son cevabım artık beni üzüyorsunuz çünkü :) Sistemin intihal tarama ve detaylı rapor çıkarma özelliği var direkt olarak bu tarz yazılar kabul edilmiyor ve yazar uyarılıyor. is tanimi yapip ardindan bu sekilde gayri resmi tavirlarla cevaplaman bi kere zaten ciddiyetsizliginizi ortaya koyuyor, ayrica buraya yazdigin her bu sekilde alayci cevap, google da muthis bir sekilde indexlenip siteniz hakkinda fikir sahibi olmak isteyenlere baya yardimci oluyor ;) eveeett simdi sorumuzun cevabina gelelim, diyelimki size makale verildi, sizde bunu anlamadiniz. 100% guvenli diye bisey yok, sonra sahibi geldi size dava acti, napiyosunuz, davayi siz mi karsilayacaksiniz, yoksa size veren kisinin mi pesinden kosturacaksiniz? EVET yada HAYIR. bu kadar basit. Her ne kadar trollde olsa sorunla ilgili olarak: hukukçu arkadaşa danışmadan cevap vermem yanlış olur ama tahminimce böyle bir durumda zan altında olan yazı sahibi olur. Çünkü sen bizi isim soyad bilgilerinle kandırmış olduruyorsun ve herşey sisteme kayıtlı olarak gözüküyor. Senin makaleyi girmen, bize satmam, vs. Böyle bir durum gerçekleşti diyelim; orjinal metin sahibi ilk uyarı olarak bizimle iletişime geçer ve bizde yazıyı siteden kaldırırız. Yarın soruna daha detaylı cevap verebilirim. Gayri resmi tavırla ilgili olarak: kurumsal bir siteyi tanıtıyor olmam geçen bir diyalog içinde espri yapamayacağım anlamına gelmiyor sanırım. Zaten burada kurumsal kimliğimle değil paticik üyeliğimle bulunuyorum. İstesem yeni bir hesap açar balonlu cevaplar verirdim. Benim aslında bu platforma üye almak gibi bir zorunluluğum yok iş bölümümün bir parçası değil. Böyle bir sitenin varlığından paticik üyeleri de faydalansın diye açtım zaten saate bakarsanız bu saate kadar mesai yapıyorda değilim. @batuhan Sitede dönen isimler değil de resimler Stock Photo bildiğim kadarıyla ve ayrıca sitenin bağlı olduğu şirketi ilk yazımda belirttim bununu bulmak neden bu kadar zor. Artık lütfen komplo teorileri üretmeyin site orada duruyor çok isterseniz bir hesap açar denersiniz istemezseniz de boşverin gitsin Diablo 3 çıkmış zaten boş vakit bolluğu neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 troll degilki ne kadar guvenilirsiniz onu sorgulamaya calisiyorum sadece.. sorudami sormayalim direk makaleleri yazip gonderillimmi onumu istiyosunuz alla alla.. 5tl bu isi icin cook dusuk bir ucret, turkiye piyasasi nasi olsa bole, dusuk.. bizde oh bu isin kaymagini yiyelim, millet ac fakir, bide biz bundan rant saglamaya calisalim diyeceginiz yerde, verirsiniz 20tl makale basina herkes isini gorur hacim. bu isler bole. ha diceksinki ben 5tl veririm arkadas istemeyene zorla yazdirmayiz, o zamanda gelen elestirileri yutacaksin olay budur. sanki haksizlik yapiyormusuz gibi..peh.. sizin kullanicilara 1965 maraba modeli uygulamaniz komik olmus. ha dersiniz gidin twitter da bizim seylerimizi tweetleyin 5tl verelim hadi dusunmeden tiklama olayi oldugu icin eyvalla derim, ama sizin fikir, zaman ve emek en onemliside TELIF'i 5tl le goturmeye calismaniz sark kurnazligindan baskasi degil. 213324324 tane uyesi olan paticik yillarir reklam koymuyo sitesine, azcik post attiginiz siteden feyz alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 abi ben yazarım dedimde 5 tl lik yazarım. 5 dakika netten araştırırım 10 dakikada arabalar 4 tekerlidir direksiyonu vardır tarzında yazarım. istedikleride budur heralde 5 tl ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 ne hater gonna hate varmış makeleyi yazdınız da 5 tl si eksik kaldı konuyla ilgili tek eyyorlamam konu başlıkları çok tutorial ve bana uzak geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Mal said: abi ben yazarım dedimde 5 tl lik yazarım. 5 dakika netten araştırırım 10 dakikada arabalar 4 tekerlidir direksiyonu vardır tarzında yazarım. istedikleride budur heralde 5 tl ye. Sonunda sistemi çözen bir kullanıcı gördüm rahatladım. Beni anladığın için çok teşekkür ederim. reyou said: troll degilki ne kadar guvenilirsiniz onu sorgulamaya calisiyorum sadece.. sorudami sormayalim direk makaleleri yazip gonderillimmi onumu istiyosunuz alla alla.. sistemi sorgulamaktan ziyade sistemde açıklar arıyorsun gibi geldi sorularına tekrardan bakınca. Her neyse ben zaten 5tl çok yüksek bir para demiyorum ama şu an verebildiğimiz fiyat o. Geri dönüp okursan fiyatla ilgili Flameoffear'ın benzer bir yazısına "Haklısınız diyecek çok şey yok" diye cevap vermişim. Bu 5tl sana çok az gelebilir hatta insafsızca gelebilir. Bu senin görüşün buna karışamam. Arabalar 4 tekerlidir direksiyonu vardır tarzıdan yüzeysel makaleler için ben yine de çok düşük olduğunu düşünmüyorum. Özellikle çok boş zamanı olan insanlar için. Troll dememin sebebi de çok açık: sistemi kullanmayacaksın, yazmayacaksın bu aşikar ama vakit geçirmek veya ne bilim anlam veremediğim bir tatminden dolayı yazıp duruyorsun. Eğer amacın biraz daha uzatırsam 5tl'yi 10tl'ye çekerim ise kusura bakma o fiyata ben karar vermiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Ülkemizde, yazarlığın bir meslek olduğu ve düzgün bir şekilde ücretlendirilmesi gerektiği anlaşılmadıkca Türkçe içerik ne yazık ki asla olması gereken yerde olmayacak. Bu arada sözleşmenizdeki 4. maddeyi okudum, yeni kanuna göre geçersizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar