zenc Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 guess pass varsa bende alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 bitanecikde ben alsam artık nekadar güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 quess pass bi arkadaşımızdan aldik diyelim lvl yada gün sınırı gibi birşey var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Beta gibi sanırım sınırı var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 act 1'in sonuna kadar oynayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Merhaba, ben oyunu dijital olarak download ettiğim için guest pass hakkım yok. Bir arkadaşıma guest pass vermek istiyorum yardmıcı olabilecek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 uğraştım didindim uzun çabalar sonucu video kartı desteklemiyor demesine ragmen oyunu yükledim. şimdi tek sorun quess pass kaldı arkadaşlar. birisi bana quess pass verebilirse sevinirim. Pc'nin durumunu ölçmem lazım. ona göre orjinal oyun alicam yada almicam. yar bana bir quess pass medet -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Quess Pass ne yahu, ispanyolca gibi. 2 sayfadır da aynı yazmışsın :P. Neyse atıyorum pm olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 hıh burasıymış topic guest pass lazım beeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Akşama kadar almamış olursan, vereyim ben 2 tane var hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 orrayto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 dreagloth said: Akşama kadar almamış olursan, vereyim ben 2 tane var hala. bana bir tane verebilir misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 aldım ulan indiriyorum sdsfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efekocaman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Ben de guest pass alabilir miyim acaba ? Yardımcı olabilecek bir arkadaş var ise şimdiden çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Guess Pass varsa yollasanıza? Linux'da çok iyi çalışıyor diyorlar, kendim deneyip alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 YOlladım öm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Sağol abi =) Diablo III için sıfırdan Wine derlemek zorunda kaldım, yüklüyor şimdi. Çalışırsa konu açar Linux desteği veririm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 3007 diye bir hata veriyor duruyor, Windows'da da oluyor mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 diablo 3: lord of error'a hosgeldin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Sorunu çözmenin kolay bir yolunu buldum ama, bir kaç kere de oyuna girdim çıktım grafiklerle, performansla filan uğraşıp. Kernelden process tracing'e izin verdim, sorun çözüldü. Güzel çalışıyor. Monk takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 beyler var mı elinde guest pass kalan (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 koca paticik diablo3 komüniti de bi guest pass kalmamış mı yav8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 varmı elinde fazlası olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 beyler çok dardayım sıkıntıdan patlayacam, aral tekrar getirene kadar azcık bakayım oyuna lan, bi guest pass hadi ama kızlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 laptopun oyunu kaldırıp kaldırmıcağını görmek için denemem gerekiyor arkadaşlar biriniz guest pass atabilir mi acaba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar