Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 gekas tek başına kurtarcak akhisarı ajgssdg umarım ligde kalırlarda ibb düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 fenn said: Bence fener UEFA ya iyice konsantre olsun. Ülke puanı için, kendisi için vs vs Oldum olasi su konsantre olmayi bi turlu anlamadim. Topcunun topunu oynamaktan baska isi mi var ? Neyin konsantrasyonu bu? Yillardir halki kekliyolar boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Şu bizim ordu düşmeyeydi, ikinci yarı gekası biz alaydık ne iyiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 bu hafta oynanan 9 maçın 8'i 1-0 bitmiş lan süper ligde aykut kocaman devrimi olmuş resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 takımlar daha temkinli oynuyor.7.sıradaki takımın bile küme tehlikesi var.şuan ligdeki hiç bir takımın puan kaybına tahammülü yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 http://www.ligtv.com.tr/haber/sen-cok-yasa-yilmaz-hoca-2 maçta da çok gülmüştüm de özellikle şu golden sonra 4. hakeme gidip "GOL MU?" diye sorması, abi tipi falan sdafsadfs Ivesa'yı da kaldırmaya çalışmış. Kalp krizi geçirmişti la bu adam sdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Nobre > Kayseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Esh said: fenn said: Bence fener UEFA ya iyice konsantre olsun. Ülke puanı için, kendisi için vs vs Oldum olasi su konsantre olmayi bi turlu anlamadim. Topcunun topunu oynamaktan baska isi mi var ? Neyin konsantrasyonu bu? Yillardir halki kekliyolar boyle Ben bunu 15 nisan da dedim. Aykut ta aynı şeyi düşünüyormuş 20 nisan sözüne bakın Aykut un said: Fenerbahçe'nin başarılı teknik adamı 3 kulvarda yürümeleriyle ilgili olarak düşüncelerini yakın çevresiyle paylaşırken; seçme şansı olsaydı UEFA'yı tercih edeceğini söyledi. Aykut Kocaman'ın hem fiziksel hem zihinsel yorgunluk çektiklerini ve 3 kulvarda mücadele eden futbolcularının bu durumdan etkilediğini belirterek, "Bir tercih hakkım olsa idi UEFA'yı seçerdim. Amsterdam'da final oynamak çok daha başka olurdu. Ama bu seçimi ne ben ne de oyuncularım yaptı. Futbolcularım bir tek hedefe konsantre olmaktansa hepsine konsantre olmayı seçtiler. Açıkçası oyuncularım sürükledi beni bu üç kulvara. Seçim yaptırmadılar" ifadesini kullandığı öğrenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 hapse attırsaydı futbolcuları adamdaki kafaya bak ya madem önemsemiyorsun önemli maçından önce yedeklerle çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 +1 UEFA harici diğerlerini önemsememen yerine göre güzel bir davranış ama adama sorarlar ligi önemsemiyorsun neden yedeklerle 1-0 benim olsun demedin ve maçtan sonra gs puan farkını kapattırmazlar tarzından garip garip açıklamalar yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 benim kontrolum yok, takimi oyuncular goturuyo, ben olmasam da oynarlar demis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Herkes de yanlis anlamis o aciklamayi. Adam GS Trabzon degil ki kafalarina vurup kupayi alalim, artik sike yapamiyoruz diye dert yanmis iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Benfica maçında iyi skor olmasın artık o zaman göreceğim Aykut u. UEFA veya şl de milli maç görüp destekleyen ben bile benfica yı destekleyeceğim neredeyse. Gençlerbirliği bizi yendi Biz kolay takımlarla maç yapmıyoruz vs vs vs ağladık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Siz kötü niyetlisiniz saha dışı deplasman demek Saha içi de zaten sahaya yansımıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Bana dedinse anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Yok sana demedi m Aykutun saha içi saha dışı güçler diye bir açıklaması vardı ona binayeğn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 said: PFDK , Eskisehirsporlu Erkan Zengin gol attıktan sonra tişörtünde gösteridiği ' UNUTMADIK SENI EDİZ BAHTİYAROĞLU ' yazısını slogan gerekçesiyle , Erkan Zengin'e 1 maç ceza verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 'Ifadesini kullandigi ogrenildi' seklinde yazilmis habere 2013 yilinda yorum yapmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Fenerbahçe 3:1 Kayserispor Gaziantepspor 1:1 Galatasaray İstanbul Belediye 0:2 Fenerbahçe Galatasaray 2:2 Sivasspor Fenerbahçe 2:1 Galatasaray Galatasaray 2:0 Trabzonspor Karabük 0:9 Fenerbahçe gol averaji ile şampiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Helal. Bence puan farkı daha da açılacak ya bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ziya şengül.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=MHzzPDzKB8s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Wyand said: Fenerbahçe 3:1 Kayserispor Gaziantepspor 1:1 Galatasaray İstanbul Belediye 0:2 Fenerbahçe Galatasaray 2:2 Sivasspor Fenerbahçe 2:1 Galatasaray Galatasaray 2:0 Trabzonspor Karabük 0:9 Fenerbahçe gol averaji ile şampiyonuz Fenerbahce kalan 4 macta toplam 9 gol atamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 (tu) Gs bu saatten sonra 2. olsun en başta gs lilerin tükürükleriyle boğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 bursalilar tisort yapmis batalla icin. resmi urun degil sanirim. adami da sevdigimden dolayi hosuma gitti baya. http://1.bp.blogspot.com/-4JXdmp4FYaU/UXbjjEtidRI/AAAAAAAAZWE/iR-7iLURHTE/s1600/batalla1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar