Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 İzleyen var mı? geçen gün rastgeldim çok süperdi bruce wayne yaşlanmış onun yerine başka bi genç batman olmuş felan ama acayip hoşuma gitti sizin yorumlarınız nedir?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bruce wayne yoksa o batman yalandır :)[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bruce u boyle burusuk burusuk gorunce icim gidiyor. yazik etmisler eski batman havasina bence. birde yeni cocuk batman cok ciliz yarasa degil sinek gibi bisey. nerde kaldi eski batman cizgifilmi?[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 dediğiniz batman of the future olsa gerek, popeye e yazmıştı. ben de iki haftadır pro7'de rastlıyorum ve diyebileceğim o ki: İĞREEEEEENNNNNNNNÇÇÇÇÇÇÇ!!!! ÖĞĞĞĞĞKKKKK!!!! dediğiniz gibi oyarasa sinek olmuş, pelerin yok, ayağına tüpgaz bağlamış uçuyor, ne karizma kalmış ne bişi. örümcek adam taklidi gibi dövüşüyor filan. almanca anlasam derinliği konusunda da konuşurdum ama kötü karakterler de hoşuma gitmedi, akılda klacak birşey yok. joker, penguen, çiftyüz, enigma, sarmaşık, harley ;) filan varken abidik gubidik yeni şeyler yaratmışlar.. düzgün işleyen birşey varsa bozmayacaksın..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 said: Sam, 24 May 2003 12:13 tarihinde demiş ki: dediğiniz gibi oyarasa sinek olmuş, pelerin yok, ayağına tüpgaz bağlamış uçuyor, ne karizma kalmış ne bişi. örümcek adam taklidi gibi dövüşüyor filan. almanca anlasam derinliği konusunda da konuşurdum ama kötü karakterler de hoşuma gitmedi, akılda klacak birşey yok. joker, penguen, çiftyüz, enigma, sarmaşık, harley ;) filan varken abidik gubidik yeni şeyler yaratmışlar.. düzgün işleyen birşey varsa bozmayacaksın..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. ööle cılız bi adamı batman yaparsan tabii öyle dövüşür, Türkçesinden anladığım kadarıyla pek bi derinlik yok.[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Eski batman cok cool cizgifilmdi yav batman bi gelirdi karizma offo off bu biraz techno olmuş.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 yeni neslin standartlarına uydurulmuş batman. asi gençlik olmuş resmen yawf... bi de eskiden batmanin olayı aklıydı. dedektifti o. Suçları çözerdi. şimdi örümcek adam olmuş resmen. polisten falan kaçıyo...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Bu batman legends olanmı ?[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 batman zaten asi genclik idi hep ? kafa göz kötülere girerdi, sucluların korktugu yegane halk hakramanı idi, zaten yontemleride en az ugrastgı suclular kadar kötü oldugu icin (kafa kırmak kol bacak kırmak vesaire) superman ile ilk tanışmalarında superman bunu polise teslim etmek üzere yakalaması şeklinde idi. gotham şehrinde halk kahramanı olmak icin batman yöntemleri uygulanması gerektigini söyleyip dururdu zaten. en az ugrastıgın kötüler kadar kötü olacaksın ki senden korksunlar şeklinde felsefi vardı arkadasın :) yani batman superman orumcek adam gibi iyi degil aslında, batman iyilerin dostundan ziyade kötü olanların korkusudur daha çok.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 ama batman ve polis müdürü dost gibi bişeydi. en azında polisler bunun arkasından ateş etmiyolardı. ayrıca bu batman halk kahramanı diil. halkla ilgisi yok+toplum düşmanı ilan edilebilir. bi de her bölümde yanlış yönlendirilmiş birilerini psikopat edip süper kötüye dönüştürüyo sinir oldum...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 evet batman ve polis şefi dost, zaten bi sorun oldugunda havaya batman amblemi yansıtan kişi yine o polis şefi. ama gotham poliside pek centilmen degil yani bi şekilde anlasıyorlar.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Bir nevi drizittinimiz, dusmanini gorunce psikopata baglayan bolca iman gucu bahsedilen zuper kahramanimizdi bruce wayne. bu yeni nesil batboy da o olay yok. Karamurat modunda dolaniyor, 3-5 adam dovdukten sonra geri kalan adamlara elleriyle "gel gel" yapiyor. Kisiliksiz yani biraz. Hem batman e ozeniyor hemde neo ya, yakistiramadim.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 batman of the future da sistem tamamen göçmüş "Corrupt" herşey. Polisi parmağında oynatan adam da tek adam gibi "baş kötü". bat signal falan zaten yok. bi polisin başındaki hatun biraz iyi gibi ama o da karışma işimize diyip duruyo. yalnız bi ayrıntıyı da eklemek durumundayım. normal uhf/vhf vs. üzerinden yayın yapan kanallardaki en iyi çizgifilm şu anda maalesef. ikinci sırada sailormoon üçüncü de pokemon. izlicez yani ister istemez...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Eski The Batman serisi çok daha güzeldi ya bulabileceğim bir eyr var mı yada TV'de oynatılıyo mu hala , bir ara atv'de vardı.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Ulan halk kahramanı dediniz de aklıma geldi.Bizim sınıftan bi çocuk Edebiyat sınavında "Ünlü Anadolu Kahramanı Balzac" yazmış bütün sıra da bundan kopya çekmiş az dalga geçmedik salakla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 sailor moon bu batman'le dalga geçer, eskisiyle de kapışır çoğu bakımdan zaten. sezon sonlarında 3-5 bölümlük bir sonuçlanma dönemi olur, o bölümler ciddiyette de iddialı olduğunu gösterir. hele 200üncü bölüm vardır ki öyle batman görmedim mesela.. kedi batman asi gençlik değildi, intikam arayan burjuvazi savaşçısıydı. spiderman chaotic good'sa o lawful neutral'di, o bakımdan haklısın ama. şimdi spiderman wannabe olmuş damlarda geziyor. spiderman'le beraber en çok beğendiğim iki süper-kahramandan biriydi ama bu haliyle maymun olmuş resmen..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 valla bilemiycem daha eski toprak polisiye seviyo ben daha çok action seviyorum o bakımdan süper bir çizgifilm muzikler felan da çok iyi tam yerine çok iyi melodili muzikler giriyo felan :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Bruce'un karizması batmani batman yapan en büyük faktörlerden biridir bu yani velet dandik demeyeyimde yetersiz olmuş 1- çok cılız 2-pelerinsiz batman mi olurmuş be 3-çok abartı olmuş süpermen gibi uçuyor örümcek adam gibi duvarlara yapışa biliyor batmanın mucize kemeri arka pilanda kalmış ama artı olark o yeni fırlattığı bumerank tarzı şeyin şekli çok hoş ve müzüğü çok hoş yani bir gelecek havası veriyor fakar yinede bruce wayne yaşlanmış olması çok sinir bozucu. [Bu mesaj TheSilver tarafından 25 May 2003 20:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 nerde bu çizgi film anlamadım ben? PRO7? o var mı kabloTV'de?[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 pardon.... Cine5 olduğunu gördüm şimdi thread isminden, :) peki hangi gün(ler?) saat kaçta?[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 tam bilemiyorum da 4-5 gibi olması lazım günlerinden de emin değilim hiç ama 4-5 gibi onu hatırlıyorum ozellikle tam okuldan eve gelis saatine koymuslar :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 cılız çocuk ama çok hızlı ve güçlü.[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 17-30 ya da 18-00 civarı salı perşembe ve cuma...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar