Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 -Deno- said: valla bunu söylüyorum diye küfür eder misiniz, başlatma rage'ine mi dersiniz bilemem ama resmen iyi oldu bugün maintenance sokmaları. fail bir launch oldu işte, herkes kabul etmeli bunu. daha sabah achievement sistemi yüzünden kapansın server'lar diyordum 10 dakika geçmeden kapattılar. adam etsinler öyle açsınlar şu oyunu. sinir krizi geçirmek istemiyorum bir daha ki girişimde. adam edemezlerki, hanı cidden öle bi teknoloji yok üzgünüm. yine acıcaklar yine giremiycez zorlamdan yine lag spike olucak bilmemene olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Kanuni said: aha sorunu acikladilar, eu ya 10 yeni extra server eklemisler. reboot oluyormus 5-6 saate acilacakmis. Bu nerde yazıyo ? 5-6 saat ne ya. Zaten kapanalı 5-6 saat oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Cuce said: e yazdım işte bu oyunalrda bu sorunlar var. daha fazlasıda var, eksiden dahda coktu gecen sene biraz düzeldi, bu sene bası yine sacmaladı. daha büyük sorunlarda var. ama konumuz steam değil. online zorululu single player ilk kez cıkmadı dünyada (bak terar ediyorum bu oyunlarda var online zorunluluğu) ilk kezde sorun yasatmadı. kızın bağırında, ayarıyla yapın yahu. Ponies III değil abi ama oyun Diablo. Dünya çapında antipatik (^_^) bir oyun, o yüzden bu kadar nerdrage doğal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 hiç açmasınlar bu saatten sonra problem değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 konu dagilsin iyi hissedin diye salladim. oyun guzel olmasaydi hic acitmayacakti ama simdi acitiyor tabi oynayamamak. lanet blizz gene yaptin yapacagini. baska hangi oyunlarda su cektigimiz siniri stresi cekiyoruz. isterse 1 hafta kapali kalsin kimsenin umrunda degil ama nedense blizz oyunlarinda bu olay hep var. lanetlimidir nedir herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Blizz oyunları dışındaki oyunlar böyle sorunlara neden olacak ölçüde kişi tarafından oynanmıyor. Başka firmalar Blizzard kadar iyi oyun yapmaya başlarlarsa, o zaman onlarda da görülebilir aynı sorunlar. Şu an bile D3'ün 10'da 1'i kadar oynanmayan oyunlarda benzer sorunlar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ayni seyimi dedik ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 http://acidcow.com/video/32649-hilarious_rage_guy_playing_diablo_3.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 bi busy diyor bi maintenance. hep busy dese ısrarcı olucam ama böyle olucna kafam karışıyo. bi de korku bastı acaba templara o kalkanı vermese miydim diye. bi yaşadığını görsem rahatlıycam kızımın :P daha yeni dungeon bitirmiştim, ordan itemlar mitemlar çıkmıştı. ne güzel oyunumuzdun sen diablo üj.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Kanuni said: ayni seyimi dedik ? :)İşte ben biraz daha açıklama yaptım neden sadece Blizzard'da sorun varmış gibi göründüğü hakkında :) said: bi de korku bastı acaba templara o kalkanı vermese miydim diye.Kullandığın kalkanı verince sorun oluyor. Envanterden verdiysen sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Like a boss olmuş sanki... http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4209933368 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 _Spartacus_ said: Kullandığın kalkanı verince sorun oluyor. Envanterden verdiysen sorun olmaz. olleys! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Meanwhile at the Blizzard Office http://www.youtube.com/watch?v=-2ZkJd4u0Us resmi forumda gördüm ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 koskoca pazar günü bitti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Joker said: http://acidcow.com/video/32649-hilarious_rage_guy_playing_diablo_3.html ahahah ben cogunuzu bu sekilde hayal ediyorum genelde. forumda yazan oyun oynayan tiplemem bu :D ahaha super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 o kadar sisman adam yoktur forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Ahan girdim. Spamlemeye başlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/status abi down hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 oo emaleth sen de mi :D battletag isteriz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Girdim =D listede de kimse yok heueah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Roqq said: Meanwhile at the Blizzard Office http://www.youtube.com/watch?v=-2ZkJd4u0Us resmi forumda gördüm ya ahah. Bu ne abi ya, krize girdim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Ben de girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 We are slowly opening up the service to allow players to connect. This is part of our continued testing. There is a chance that this will result in the service becoming unavailable again at some point, and we will continue to update you as this testing progresses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 We are slowly opening up the service to allow players to connect. This is part of our continued testing. There is a chance that this will result in the service becoming unavailable again at some point, and we will continue to update you as this testing progresses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 We are slowly opening up the service to allow players to connect. This is part of our continued testing. There is a chance that this will result in the service becoming unavailable again at some point, and we will continue to update you as this testing progresses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar