Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 sc2 neden facia? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Giriyor, 2-3 dakika sonra atıyor oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 cıks girilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 sorun cikmayan patch gunu gormedim ben hicbi blizz oyununda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 paticikten 10 kişi işe alsalar halbuki tüm problemleri biticek adamların safdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Patch de patch olsa bari, kıytırık iki düzeltme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 düzelmedi mi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Girdim şimdi ge 3000008 hatası veriyor, "cannot create game". edit: neyse girdim şimdi :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 swtor'la tornatic diye testis geçen blizzard fanboylarının nazarına geldi oyun asdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Flassh said: sc2 neden facia? d3 gibi hicbir yenilik icermeyen sadece yeni grafik motorlu bir oyun cıkardılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 error 37 alıyorum bende. ulan blizz iki dakka oyun oynıcaz şurda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Sleeper said: Flassh said: sc2 neden facia? d3 gibi hicbir yenilik icermeyen sadece yeni grafik motorlu bir oyun cıkardılar...Zaten mükemmel olan bir oynanışı yenilik yapıcaz diye bozmayınca facia değil harika oluyor. SC2 için de D3 için de geçerli bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 37 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ........ yapacakları işi. Gelmişiz işten yorgun argın bi şu zevkimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 İlk hafta yoğunluğunu vs anlıyorum ama bunun açıklaması falan yok. Sıçtılar mum dikiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 _Spartacus_ said: Zaten mükemmel olan bir oynanışı yenilik yapıcaz diye bozmayınca facia değil harika oluyor. SC2 için de D3 için de geçerli bu. 10 yıl boyunca oynadıgım oyunun aynısını bana oynatmaya calısırlarsa benim icin harika olmuyor : ) belki de d2 yi daha az ya da hic oynamamıs arkadaslar icin guzel olabilir aynı sey sc2 icin de gecerli cuma aksamı saat 9 da baslayıp cafe kapatarak pazar gunune kadar sadece yemek ve tuvalet icin makine basından kalktıgımız sc macerasından 10+ yıl sonra aynı oyunu bana oynatmaya calısmalarından haz etmedim : ) benim gibi oyunu tuketmemis kisilere guzel gelebilir ona sozum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 biz boyle istedik, severek oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bence bu blizzardın bilinçi yaptığı birşey, oyuna girilmediğinde yada zor girildiğinde daha çok oynama isteği ve özlem duydurtuyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 @Sleeper: D2'yi de BW'yi de epey tükettim, D3 de SC2 de harika devam oyunları. Tam tersine 10+ yıl boyunca oynuyorsan oyunların oynanışını sevdiğin için oynuyorsundur. O oynanışın temellerini değiştirmemeleri lazım yine kendini uzun yıllar oynatmaması için. D2 ve BW tarzı oyunların miadının dolduğunu düşünüyorsan, o başka. O zaman yenilik bekleyebilirsin. Böyle düşünmeyen milyonlar için çok iyi devam oyunları çıkarıyor Blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 swtor sunucuları da, d3 sunucuları da planlanan zamanda düzeltemedi sunucularını bugün. al eabw'i, vur actiblob'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 us'e gelin su cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 her haltı anladım tamam iyi güzel, logini geçiyoruz bu sefer authenticator'da da aynı aptal hata... nebula yıllarıma döndüm yemin ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 mal blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 menüye girseniz bile oyun create edilemiyor şu anda fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar