kaisersoze Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 bekle bekle , servers busy desin. america ve avrupa kapalı, asia olarak girelim dedik onuda kabul etmedi. http://eu.battle.net/d3/en/status server durumunada buradan bakabilirsiniz. bizden girebilen yoktur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 server statuslar online oldu şuan ama bi 20dk dir giriliyor avrupadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Bir girsem bi daha cikmayacagim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 aha şimdi authanticated dedi hadi hayırlısı bakalım karakterler ne zaman gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ahah akşam oldu login serverları cort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 iyi ki almamışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ya arkadas single player oyun oynarken server full hatası almak gercekten cok ama cok igrenc rezil otesi bisey yani. boyle biseyi en son 10 sene once nebula'ya girerken yasıyoduk yahu, login spam nedir sene olmus 2012. Edit: Daha sakin lütfen, küfüre gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 yok arkadaş girmiyo yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 tarak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Tarak. Disli disli. adssad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ulan allah belanı versin blizzard ben sc kascam anca 1 hafta sonra girer bu içinde patlasın verdiğimiz paralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 bugün şirkete geldi d3 kutusu. böyle pcnin yanında melül melül yatıyordu. şimdi geldim bi hevesle yükledim ve error. blizz dedik güvendik olana bak. ÇILDIRACEĞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ulan isten geldik, bin heves oyunu kurduk ettik her sey hazir server yok bole sacmalik olmaz saka gibi, nasil koymazlar su oyuna offline play anlamam. saka gibi saka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Single player olayinin online olmasinin tek sebebi item satisi muhabbeti olsa gerek. Yoksa cekilecek cile degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ya hayır simdi ben arkadasımla oynıycam aslında gayet guzel olacak da yani baslarım ben boyle servera abi. dun gece oynayamadım. simdi isten cıktık, spora gittik geldik bi heves oynayacaz yok. 2 saat sonra yine calısmaya gidiyorum zaten. gece login olup gun boyu oyle bırakıcam. arkadas oyle yapmıs valla. gerci ben yaparım bu sefer server reset falan gelir, baglantı kopar. grandmaster cunup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Lauranas said: ulan isten geldik, bin heves oyunu kurduk ettik her sey hazir server yok bole sacmalik olmaz saka gibi, nasil koymazlar su oyuna offline play anlamam. saka gibi saka İki kuruş daha para sağacaklar diye milletin zevkinin içine ediyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 oyun single player degil olm, multiplayer, ama single da oynanabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 lan blizz. heyecanla gel eve. Server are too busy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ultima online gunlerim geldi aklimam. asduhasuds sinirim bozuldu aksam aksam :S yarin ofise kuriyim bari, ogle arasi, render alirken falan arada oynarim ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 bu ne yaaa bi error 37 bi error 75 bi error 315300 mü ne. Error manyağı olduk. Bazen de kullanıcı adı ve bilgilerin yanlış diyor. Sonra WoW da deniyorum oluyor. İyice kafayı kırdı iplis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 asian serverlara girin abi. mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Authenticated da takıldı kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Oski said: asian serverlara girin abi. mis gibi valla girdim oynuoyurm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 hadi ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 lan 1 tane herom var zaten bekle bekle hala retrieve edemedi, authenticatedda kaldı yine pif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar