forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Q0t0B5o0ZxY&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 gereksizlik abidesi video olmuş. osmanlıcı-turancı-ümmetçi karışık tuhaf bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Türk bayrağını indiren bölücülere gerekli ders verilmiş, kan dökülmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 gayet normal abi total warda da falan karşı tarafın okçu taburunda 3-4 adam kalınca kalanları vurması zor oluyo baya sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 olay ne çözemedim ben. feth etme de göremedim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 kız olmayan taraf ülkücülerdir. izleyenlere kolaylık olsun diye söylüyorum asdafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Bu sempatizanlar neyin kafasını yasıyorlar.Koşsalar Rohirim atı gibi savurcaklar 8 kişiyi ama g.t korkusu iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Killer said: olay ne çözemedim ben. feth etme de göremedim asdf kantini fethediyorlar sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ülkü ocakları diye dalga geçiyoruz da üniversit gençliği türk bayrağı indirir kıvama gelmiş artık. Gayet güzel olmuş iyi olmuş ellerine sağlık. Keşke daha fazlası olabilseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 siz eğleniyomusunuz abi bu videoda? benim şahsen içim parçalandı , kanım çekildi.. TC nin üniversitesinde , kantine girilipbayrak yerinden indiriliyor, bir grup kim oldukları önemli değil) buna tepki gösteriyor ve siz bundan eğleniyormusunuz? Bence o bayrağı indirenler sizin gibilere az bile yapıyor veya sizde o bayrağı indireceklerden birisiniz kusura bakmayın.. Ve ben bu video nun eğlence bölümüden kalkmasını istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 eglenceli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar