Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ingame Item Trade Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lan nasıl düşürüyorsunuz bunları arkadaş ya. son 4-5 gündür sürekli farmdayım, kaç milyar exp aldım; 4-5 tane manticore düştü 1200 damage i geçen yok, yine bir o kadar echoing fury düştü socketsiz, critsiz lssiz çıktı, mempho düşüyor cc yok, tam 6 tane skorn düştü life steali olan 1 tane yok. nasıl iş bu ya
Mesaj tarihi:
abi lord argos ah hunt yapıyor çok net. bu kadar iyi item bu kadar kısa aralıkta düşmez.

düşer gerçi ama 10 15 accountla bot farm yaparsan anca düşer bu kadar. normal player oynamasıyla mümkün değil tek account bence
Mesaj tarihi:
Herkes aşmış gitmiş milyonları var ben çok ezik kalmışım ya. Begging başlığı neredeydi ya dilenmem lazım biraz.

yardımlarınızı bekliyorum. çöp monk itemleriniz alınır.
Crawlers#2671
Mesaj tarihi:
Unid ile ilgili şunu diyebilirim çok ucuz unidlere tamah etmeyin. Geçen 100m lik aldım tırt çıktı hepsi.

Bugün 3b lik satış var bakalım satarsam herkese benden perfect star (sequo stayla)
Mesaj tarihi:
Abi sonuna o yazıyı koymayaydın iyiydi de sende kalsın starlar. Ucuz unid lere tamah etmemek nasıl birşey. Haydi eskiden uid lerin özelliklerine bakılıyordu da artık bakılmıyor ki?
Mesaj tarihi:
Lord_Argos said:

Unid ile ilgili şunu diyebilirim çok ucuz unidlere tamah etmeyin. Geçen 100m lik aldım tırt çıktı hepsi.

Bugün 3b lik satış var bakalım satarsam herkese benden perfect star (sequo stayla)

HAYIRLI İŞLER REİS, BEREKET VERSİN
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...