ozkolous Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ne, ne kadar eder başlığınada koydum tam bir fiyat yok aklımda ama patiye bişiler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Yukardaki tahmini 90m. http://i.imgur.com/5ddKV59.jpg Evet paticik, 2 socket manticore satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Oha loothunter.com'a koysana abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Tori said: Oha loothunter.com'a koysana abi. Site kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 lan nasıl düşürüyorsunuz bunları arkadaş ya. son 4-5 gündür sürekli farmdayım, kaç milyar exp aldım; 4-5 tane manticore düştü 1200 damage i geçen yok, yine bir o kadar echoing fury düştü socketsiz, critsiz lssiz çıktı, mempho düşüyor cc yok, tam 6 tane skorn düştü life steali olan 1 tane yok. nasıl iş bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 abi lord argos ah hunt yapıyor çok net. bu kadar iyi item bu kadar kısa aralıkta düşmez. düşer gerçi ama 10 15 accountla bot farm yaparsan anca düşer bu kadar. normal player oynamasıyla mümkün değil tek account bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Satıldı 1b. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Patinin görebileceği en iyi Manticore Geldi! http://i.imgur.com/NkMMXm7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Oha yok artık, abi daha iki gün önce 1b manticore sattın :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 3b ingame teklif geldi cumaya. Vay anasını sayın seyirciler. Varmı artıran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 oha. bi bende şans yok heralde. paragon 79 um daha bi tane item satabildim değerli. gerisi çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Bir lvl 100 kastım ve oynadım sattım. bir acc daha aldım 86 lvl oldum toplamda 2000 saatlik oyun sürem var ortalama böyle bir item ın yanından geçmedim. gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Cnm o kadar item düşmez zaten unid alıyordur yada snipeliyordur tekar satmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ya da botçudur ooOOoooOOO :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Herkes aşmış gitmiş milyonları var ben çok ezik kalmışım ya. Begging başlığı neredeydi ya dilenmem lazım biraz. yardımlarınızı bekliyorum. çöp monk itemleriniz alınır. Crawlers#2671 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Tekliflere açığım maksat işiniz görülsün... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 unid alıyor siz de uyanıp almayın diye söylememiş köylü kurnazı argos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ama o da şans faktörlü işte. ben tüm parayı unid almaya yatırsam kesin hepsi tırt çıkar. gerçi tüm para dediğim de 360m fln zaten lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Unid ile ilgili şunu diyebilirim çok ucuz unidlere tamah etmeyin. Geçen 100m lik aldım tırt çıktı hepsi. Bugün 3b lik satış var bakalım satarsam herkese benden perfect star (sequo stayla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Abi sonuna o yazıyı koymayaydın iyiydi de sende kalsın starlar. Ucuz unid lere tamah etmemek nasıl birşey. Haydi eskiden uid lerin özelliklerine bakılıyordu da artık bakılmıyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Lord_Argos said: Bugün 3b lik satış var bakalım satarsam herkese benden perfect star (sequo stayla) bereketli işler dileriz satıldı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Hadi hayırlı satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 hayırlı işler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Lord_Argos said: Unid ile ilgili şunu diyebilirim çok ucuz unidlere tamah etmeyin. Geçen 100m lik aldım tırt çıktı hepsi. Bugün 3b lik satış var bakalım satarsam herkese benden perfect star (sequo stayla) HAYIRLI İŞLER REİS, BEREKET VERSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Manticore'a 100€ veren cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar