Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ingame Item Trade Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhaba,

paragon leveli hızlı kasabilmek için iki tane legendary ve bir tane yeşil kemerim var.

legendary mage kafalıgı. baya iyi, bir tanede skull bash yüzügü var. Statlarını gün içinde belirteceğim. Satış değil amacım. Trade etmek. Elinizde kullanmadığınız veya satmayı düşündüğünüz barbar ayarayacak legendary silah veya baska bir iteminiz varsa değiştokuş yapmak istiyorum. Yavaş ve zorla ilerlediğim için paragonda.
Mesaj tarihi:
Ragefreakyo said:

2 tane skorn

Gemsiz Fiyat 75M Gemsiz Fiyat 40M Uber birşeye upgrade etmek istedigim için satıyorum, fiyatlar uygun gibidir. Ahden %10 20 civarında ucuz düşünen varsa.

abi ilki nasıl 75m. bende 300 str olup özelliksiz 1390 dps olanı var 5mye bile satılmıyor ya. hayır baltalamak için demiyorum, benimki de satılsın diye söylüyorum:)
Mesaj tarihi:
yok her itemin oldugu gibi skornların da yüz güldüren rollü var. DPS zaten silah oldugu için yazmaya gerek yok en önemli etken.Daha sonra str ve yüksek critde allahın emri para etmesi için. Üzerine birde kaymak gibi life steal gelirse 3 haneli rakamlara çıkıyor tekte. 1300+ dps str lifesteal skorn bulursanız 100m altında haber verin alayım. :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...