bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 /rageon Uzun süreden sonra ilk defa bir mmo tekrar bağlandım eve ile. Çoğunuzla zaten merkezden konuşuyoruz, yaklaşık 2-3 aydır (1 yıllık pasiften sonra) aktif olarak oynuyorum. 0.5'e POS kurmak amaçlı amarr standing'i üzerinde çalışmaya başladım, ilk başta SOE epic arc'ı bitirdim, sonra data center'ları yaptım (4.0'lar kaldı). Şu an 4.0 cıvarındayım connections bonusu olmadan. Cosmos'a başladığımdan beri hiç sorunsuz ilerliyorum. Yalnız şu son 2-3 görev gerçekten oyundan soğuttu beni. 1.12.2 Pilgrim - Heretic (2 of 5) 3 tane pocket var temizlemeniz gereken ve pocketlardaki rat gruplarının respawn hızı yaklaşık 1-2 dakika. Eve oynamayanlara 1-2 dk normal gelebilir ama afterburnerla bile 50km'deki gate e gitmek ondan daha uzun sürüyor. Abartmıyorum şu 2. pocket'daki grupları en az 3'er kez patlattım gate'e varana kadar. Gate vardığımda cap'in halinden bahsetmiyorum bile, diğer pocket'a girdiğinde initial aggro var ve ratler lvl 4 kıvamında ama lvl 2 kıvamında loot ve bounty veriyor. 2 karakterle yapıyorum ona rağmen süründürdü, demin 3. pocket'da myrm verdim (ilgili resistler 85%+, repper hiç durmadı, ekstra bir grup agrolamadım ve 250 dps i vardı). 150m çöp, üzerine anahtar yok oluyor, o da 30m'e satılıyor. Hiç parasında değilim, zor olan her şey benim hoşuma gider ama zorlaştırmanın yolu patlattığın grubu tekrar tekrar respawn edip, aggrolatmak mıdır yani. Oyunu şu noktaya kadar çok seviyordum ama hayal kırıklığına uğradım cosmos gibi büyük bir olayın bu kadar basit inşa edilmiş olmasına. Objectiveler çok zayıf belirtilmiş. Gate'lerin ship restrictionları yazmıyor (cruiser'la cebelleşiyordum bir baktım içerde drakeler var), bountyler ve lootlar zorluk seviyesi ile doğru orantılı değil. Sırf zor olsun diye anlamsız bir kalıba sokmuşlar. /rageoff
DERT3 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 görev yeri neresidir_? gerekirse 3 char ile sana destek verebilirim.
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 pve kısımları çok leş zaten ki bu oyunun
DERT3 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Amarr_Cosmos_%28Guide%29#Pilgrim_-_Heretic_.282_of_5.29
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 koona'da görev, amarr contested bastion'da 3. pocket'da. myrm'i kaybettiğimde 2. karakteri sokamadım (gate'e 15km kala üzerime 5 tane frigate respawn oldu, ilk karakter atladı, diğerini warplatmak zorunda kaldım). bende o guide'ı kullanıyorum ama anlatım çok kötü. left ve right diye tasvir etmiş. neyin lefti, neyin righti. eve-survival'da en azından görsel oluyordu anlayabiliyordun. anlamsız gitti yani 200m, kaybettiğim zamana yanarım zaten. tekrar deneyim eğer yine 2 tane bc ile beceremezsem, yardım çok makbule geçer :(
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 2 kişi yardıma geldi bitirdik, talos kaybettim yardıma gelmelerine rağmen. yıllardır oynayan adamlar ikisi de aynı şeyi söylüyor ben hiç böyle rat'ler görmedim oyunda incursion dışında. 3. pocket i temizledik, binayı patlatana kadar bütün pocket yeniden spawn oldu, az kalsın wipeliyorduk. saçma sapan bir şey anlamadım bende, stress oldum fena. talos'u da kaybedince 300m'u buldu kaybım. şaka gibi.
DERT3 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 zaten o görevden herkes şikayetçi. En az BS binmen lazım diyorlar.
jagd Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Talos yanlış seçim olmuş ,diğer tier3 btün BClar gibi zayıf tanka sahip .Brutix yada domi (gemi sınırlaması yoksa ) daha iyi bir seçim olabilirdi EK: Tabii bu arada cosmos missionlarını yapman güzelde neden gidip hazır bir şirket almadın ki ? Burda bile amarr standingli şirket kuracak arkadaşlar bulunur 100% eminim.
Öne çıkan mesajlar