xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Selam arkadaslar, Avea'nin kademeli data hattini kullaniyordum aylik 9 lira diye basladim 14 lira gelior 1GB'lik. Sitesinde hala da 9 lira yaziyor. Kullandigim da yok yani 50mb anca kullaniyorumdur. Tarife: http://www.avea.com.tr/tr/sta/3G/net/kademeli_jet.shtml?pagemenu=3glinet.pcden.kademeli Daha ucuz bir hat ariyorum, Edge de olsa olur, 3G de olur. Su anki tarifemden daha ucuz data hatti var midir? Vodafone Turkcell ucuz olsun her ya kullanmiyorum bosuna bu suluklere para veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Şunu kullanıyorum ben: http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/yeninesil500_500e.shtml Mevcut Avea kullanıcıları geçemiyor ama sanırım. Gerçi ben GB'lerce kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ben daha az para veriyim diyom gerge sen daha pahalisini soyluyon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Sadece 50mb kesin kullanıyorsan Turkcell kampanyalı 100mb aylık 5TL. 3 ay kullanıyorsun sonra 250mb aylık kampanyalıya geçiyorsun 7TL. 3 ay sonra tekrar 100mb diye kısır döngü gidiyor. 1 senedir ben böyle yapıyorum yetiyor rahat. Çok lazım olursa 1gblik alıyorum 1 ay, 19TL, sonra tekrar eski haline dönüyorum. Vodafone'ları bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 100mb 5 lira da kotuymus vallahi pek begenmedim acikcasi bide o 5 lira 5 lira mi, benim su anki tarife 9 lira ama 14 geliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Yok 5 lira. Ekstrası yok. İnternetten bile alabiliyorsun kredi kartı ile, dalaveresi yok yani. 100mb doldurmadığın sürece tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Sana 14TL gelmesinin sebebi devletin 1 yil boyunca aldigi ilk hat vergisi diger operatorlerde pesin alinir aveada 12 ay. 12 ay dolunca 10TL gelmeye baslayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Vodafone Cepnet. Sanırım artık geçilemiyor, kontör kartı mı ne alıyosun aylık. 9 tele, sınırsız. 100mb'dan sonra 96kbit/sn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar