Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

vaperon

Öne çıkan mesajlar

Serdar Bilgili'nin bir lafını hatırlattı. Onun döneminde 60.000 dolardan loca satacağım dedi, karşı çıktık ama ısrar etti. Sonunda ilk yapılan locaların tamamını hemen sattık, ikincilere başladık tarzında birşey söyledi.

Loca olursa sahipsiz kalmaz, kişiler almasa bile şirketler, gruplar vs. alıyorlar. Yani BJK,GS ve FB'nin locaları kesinlikle boş kalmaz.

Ha kombine satamayız ama hedeflendiği kadar, onlarda bu yüzden loca loca diye zırlıyorlar tahminen. Bir anda yüksek gelir hedefliyorlar, kısa yoldan çözüme gitmeye çalışıyorlar. Bu biraz kötü bence, sabırla ilerlemedikten sonra ne olayı kaldı ki
Sosyal ağlarda paylaş

heh şimdi arena olayını açıkladı.

Biz onlara evimizi yıkacağız, birlikte oynayalım dedik. İlk başlarda olumlu karşılık aldık fakat bazı yöneticiler bunu taraftarlarına mesaj olarak kullandı. Biz stad giderlerini paylaşmayı ve stadlarında var olan problemleri de birlikte aşmayı teklif ettik. Fakat gelinen nokta beni çok üstü, istenmeyen olaylar oldu vs. bundan sonra kesinlikle Beşiktaş'ı kimsenin işlerine alet etmeyeceğim vs. diyor. En az 1 sene de daha İnönü'deyiz vs. dedi.

Ayrıca GS onlar bizi oynatmadı diyorlar ama ben o dönem stadla ilgileniyordum. Beşiktaş kulübüne tek bir resmi teklif bile gelmedi vs. dedi. Bunu zaten Fuat Akdağ NTVspor'da anlatmıştı hatırlarsanız. Özellikle gitmedi GS, duruş olayı vs. diye. Artık bebeler sürekli bu tezle gelmeselerde iyi olur, direk dönemin yöneticisinden açıklama geldi.

Yayın gidip gidip geliyor birde, reflesh ederken bayağı şey kaçırıyorum sdfsd sağlam link var mı ya :)
Sosyal ağlarda paylaş

benim izlediğim link gitti ya, ıtır esen paylaşmıştı twitter'dan da sürekli reflesh etmek gerekiyordu vs.

30 Temmuz'a kadar 8 yılın tüm herşeyi ortaya çıkacak dedi. Neye ne kadar para harcanmış, paralar nerelere ne kadar gitmiş göreceğiz sanırım. Çok iyi olacak bu, o karanlık dönem aydınlanınca Demirören'in TFF başkanlığı bile riske girebilir. Defolup gitsin ülke futbolundan zaten artık,
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...