Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Bugün Arenayı bjk ye versinler biz o locaların 10 da 1 ini dolduramayız. Hangi kadroyla ne satmayı düşünüyor acaba, hangi hayal dünyasında yaşıyor bu adam yada ne içiyor konuşmalara çıkmadan evvel merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Serdar Bilgili'nin bir lafını hatırlattı. Onun döneminde 60.000 dolardan loca satacağım dedi, karşı çıktık ama ısrar etti. Sonunda ilk yapılan locaların tamamını hemen sattık, ikincilere başladık tarzında birşey söyledi. Loca olursa sahipsiz kalmaz, kişiler almasa bile şirketler, gruplar vs. alıyorlar. Yani BJK,GS ve FB'nin locaları kesinlikle boş kalmaz. Ha kombine satamayız ama hedeflendiği kadar, onlarda bu yüzden loca loca diye zırlıyorlar tahminen. Bir anda yüksek gelir hedefliyorlar, kısa yoldan çözüme gitmeye çalışıyorlar. Bu biraz kötü bence, sabırla ilerlemedikten sonra ne olayı kaldı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 heh şimdi arena olayını açıkladı. Biz onlara evimizi yıkacağız, birlikte oynayalım dedik. İlk başlarda olumlu karşılık aldık fakat bazı yöneticiler bunu taraftarlarına mesaj olarak kullandı. Biz stad giderlerini paylaşmayı ve stadlarında var olan problemleri de birlikte aşmayı teklif ettik. Fakat gelinen nokta beni çok üstü, istenmeyen olaylar oldu vs. bundan sonra kesinlikle Beşiktaş'ı kimsenin işlerine alet etmeyeceğim vs. diyor. En az 1 sene de daha İnönü'deyiz vs. dedi. Ayrıca GS onlar bizi oynatmadı diyorlar ama ben o dönem stadla ilgileniyordum. Beşiktaş kulübüne tek bir resmi teklif bile gelmedi vs. dedi. Bunu zaten Fuat Akdağ NTVspor'da anlatmıştı hatırlarsanız. Özellikle gitmedi GS, duruş olayı vs. diye. Artık bebeler sürekli bu tezle gelmeselerde iyi olur, direk dönemin yöneticisinden açıklama geldi. Yayın gidip gidip geliyor birde, reflesh ederken bayağı şey kaçırıyorum sdfsd sağlam link var mı ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Haftaya cumaya kadar belli oluyor nerede oynayacağımız. Bakanla görüşmeden birşey çıkmazsa inönü. Çıkarsa eylülde kazma vurulacakmıi güya, o zaman kadıköy'de oynayacakmışız. Aziz amca gelin buyrun demiş =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Yıldırım Demirören'i niye kulüpten yollamıyorsunuz diye yükleniyorlar adama, biraz sinirlendi Fikret Orman sadfdsa NAPACAM YANİ KÜFÜR MÜ EDEYİM ? NAPAYIM ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 dolasma la burda avradini diye girsin adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 30 temmuz a kadar denetleme devam edecek, sonra elimdekilere göre birşeyler söyleyeceğim dedi. Bakalım 30 temmuzdan sonra sus pus mu olacak yoksa şutlayabilecekmi şu adamı üyelikten. Bir daha gelemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 nerden izliyon özel msj at yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 1 sayfa önce var link ama kesiliyor hep =p sonuçta şifreli kanal değil bu hehe yasak olmaması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 benim izlediğim link gitti ya, ıtır esen paylaşmıştı twitter'dan da sürekli reflesh etmek gerekiyordu vs. 30 Temmuz'a kadar 8 yılın tüm herşeyi ortaya çıkacak dedi. Neye ne kadar para harcanmış, paralar nerelere ne kadar gitmiş göreceğiz sanırım. Çok iyi olacak bu, o karanlık dönem aydınlanınca Demirören'in TFF başkanlığı bile riske girebilir. Defolup gitsin ülke futbolundan zaten artık, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 ee olsun ver ale ale hala nediyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 hacı bir sayfa arkada verdim zaten, oradan baksana işte :D http://www.justin.tv/onebee75#/w/3372477216 al vereyim hatta tekrar sadfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Yalnız BJK tv'nin reklamları vs. ne kadar kötüymüş ya, hayrına bi kartal yuvası tanıtımı yapayım asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 hazıra konasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 yav egemen'in orda burda fenerli formayla çektirdiği fotoğrafları haberleri falan gördükçe sanki eski sevgilimi yeni erkek arkadaşıyla görüyor gibi hissediyorum size de oluyor mu çok çirkin olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 adama bi sezonda ne alismissin ya ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 ama sarı lacivert yakışmamış ha birde alışma olayına gelince abi direk savaşcı adam direk kaleyi içte fet ediyor bizde kafası gözü yarılcak tekmeye kafa atıcak falan işte direk sonra beşiktaşın çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 off atif bitirdi ortalığı haa yeni açtım anasını ağlattı başkanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 aynen çok temiz konuşuyor, cevabını merak ediyorum fikret orman'ın ahaha atıf, moderatöre de vurdu lafı asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 atif crit chance + crit damage stacklemis tek atti resmen baskana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 oha q7in maliyetine bak... senelik 20 milyon tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Fenerden Cimbomdan Topçu almayın. Taraftarı çıldırtmayıın. Bu taraftar arkanızda. Gelsin artık Quaresma lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 ahaha levent erdoğan'ın yönetime nasıl girdiği ortaya çıktı resmen, güreş takımına tek başına sponsor olmuş asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Eaheuaeh bonsu ya bonus dedi adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar