Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 cok fena eziyoruz bu takım melo ve amrabat ile coşar ki şuan hamit tam performans oynamıyor bile ELMANDER ise adam gibi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 bulamadim maci yeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 insanlarda allah sevgisi paylaşım kalmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ne top oynuyoz lan.necati yerine burak yada umut oynasaymış daha iyi olurmuş.boş boş geziyor necati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 linklerim iyice kurudu artik ya, yeni sezonda baska careler bulmam gerekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 aquila said: linklerim iyice kurudu artik ya, yeni sezonda baska careler bulmam gerekicek. italyadaysan http://it.violachannel.tv/live.html var gayet yasal hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ben italyadaymış gibi yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 isim var simdi gidemem italyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 velinin patlıcan nektarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 gol atmisiz soylemiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 umut abandı kaleciden sekti gol oldu. kaleci sakatlandı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Kim attı golü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 hakan sukur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Esprine siciim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 umut sdfsfds yalnız oyuncu degişiklikleriyle nasıl kalite düşüyor takımın ne zaman aydınlar falan girse.rakip net pozisyon buluyor 3 maçtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Felipe Melo @_FelipeMelo_ Hope everything will be nice, smooth as it was agreed and sign tomorrow! An hug to everyone!Forca Galatasaray! Felipe Melo @_FelipeMelo_ Hi GS fans!following the friendly game against Fiorentina with my bags ready to fly to Istanbul!i will land at 14:25 at Ataturk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 hayırlı olsun, aşısını yaptırmayı unutmayın :D edit : bu espriye kızacak GS li varsa kızmayın bi zahmet pitbull ya o yuzden dedim :D http://galeri7.uludagsozluk.com/210/felipe-melo-nun-simsicak-ve-icten-yuz-ifadesi_306784.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 yok canım aşıları tam. geçen sene de tamdı şimdi de tam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ısırılanların yine de bi kuduz aşısı yaptırmasında fayda var bence :) tedbirli olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 yok yaptırmayacaksanız super kupa yada ligde aşılarız biz meloyu rahadolun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 yok abi köpeğe aşı bi kaç kere yapılır. ilkini de yaptı diye hatırlıyorum : ) süper kupada, ligde halleder lösemiyi, diğer karmayı falan diye düşünüyorum : ) bu arada ilk aşıyı kasık kısmına yapmıştı diye hatırladım geçen sene. öyleydi sanırım tam emin olamadım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 losemi ne lan orti, losemi diye aşı yok sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 kedide vardı fdsfds :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 http://forum.paticik.com/thumbnails/32e/f0d/916/72c/5a4/308/7a6/e20/81c/b38/54_450xNULL.jpg bu yılda isterim hatıra zira geçen yılki eskimeye başladı bile (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar