Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya hakikaten Yekta'ya şans versek Türkiye kazanacakmış gibi geliyor bana da. Ben o adamı çok beğeniyorum. Tekniği çok güzel. Keşke kendini Melo'nun pozisyona adapte etse. Defansif özelliklerini bilmiyorum tam olarak gerçi.
Mesaj tarihi:
melonun pozisyonunda zaten adam. defansif box to box işte. selçuk tipinde, selçuktan daha iyi basan bi adam. pas da dağıtıyo. meloyu filan almayalım bence. zaten FT de illa alıcaz meloyu demedi galiba hiç olursa ekime filan demiştir
Mesaj tarihi:
hani diyorum Beşiktaş'tan Kerejma,Fernandes ve Almeydayı alsak

toplamda 15-20 milyon arası bir paraya

aşağıdaki gibi yapsak kadroyu

Muslera

Hamit Semih Urfalı( Dany ) Balta

Fernandes Selçuk

Kerejma

Burak Apramat

Almeyda
Mesaj tarihi:
ya zaten cesme'yi sektirmedim hic bu yaz. macın gunu ve saati cok sacma yani, hic gidesim yok. ama agustos'ta askere gidecek kardesim. persembe gunu geliyorum gs macına bilet ayarla gidelim dedi. tekrar dusunucem :)
Mesaj tarihi:
meloyu almazlarsa baya büyük küfür geliyor.

allahın burağını alıpta meloya para mara tırıvırı yapmasınlar bassınlar parayı
Mesaj tarihi:
Ben de tam bilemedim ya. Hazırlık maçı olmasını geçtim Halkapınar'dan o saatte çıkasım hiç yok, zaten maç gece 12'de bitiyor gecem kitlenecek, maç seyir zevki olarak da ülkenin en dandik stadı belki de. O yüzden maç gününe bekletiyorum bileti ama İzmirli olarak görgüsüz olduğumuzdan biletler tükenebilir bugün bile.

Maç olmasa bile forma giyip rakı balık mı çaksak sdfsdf
Mesaj tarihi:
abi kordonda rakıp balık yapılacak adam gibi yer yok, ayrıca pis geciriyolar. ogrenci olsun bizim olsun :)

hangi tribün bu arada? maraton makul gibi. kale arkasından seyredilmez o stadda mac.
Mesaj tarihi:
Maraton ya direk. Kapalı ile arasında 15 TL fark var fakat yazın hiçbir farkı yok koltuk kalitesi, tribün uzaklığı vs olarak. Ksk, Gözgöz tribünü olmadığından da çok fazla kalite farkı olmaz.

Bu arada bugün nispeten ilk ciddi hazırlık maçına çıkıyoruz Sloven ligi ikincisi en azından takım sjdfsjdf, yayını var mı?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...