Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Ya hakikaten Yekta'ya şans versek Türkiye kazanacakmış gibi geliyor bana da. Ben o adamı çok beğeniyorum. Tekniği çok güzel. Keşke kendini Melo'nun pozisyona adapte etse. Defansif özelliklerini bilmiyorum tam olarak gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 melonun pozisyonunda zaten adam. defansif box to box işte. selçuk tipinde, selçuktan daha iyi basan bi adam. pas da dağıtıyo. meloyu filan almayalım bence. zaten FT de illa alıcaz meloyu demedi galiba hiç olursa ekime filan demiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ŞL kaldıramaz ama biraz daha tecrübelenmesi lazım. Karşımıza güçlü rakipler gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Melo işi bu hafta biter, hem takıma moral olur hem de Vaslui karşısında ecel terleri dökecek sevgili rakibimize süper kupa finali öncesi korkuyu salar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 hani diyorum Beşiktaş'tan Kerejma,Fernandes ve Almeydayı alsak toplamda 15-20 milyon arası bir paraya aşağıdaki gibi yapsak kadroyu Muslera Hamit Semih Urfalı( Dany ) Balta Fernandes Selçuk Kerejma Burak Apramat Almeyda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 almeydayı mı alalım diyosun? ciddiysen belirt bidaha dikkate almayalım kardeş. titleını haksız verdiler diyodum yanılttın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Almeyda ne alaka ya o bu ligte oyniycak en son topcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 yapılan transferlerin maliyetlerini begenmeyen adama bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 zafer biryolun lizbondaki kuzeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 4-2-4 oynatmış takımı, 60'ların Brezilyası mübarek, üstüne Selçuk-Fernandes yapmış ortayı, ulan kim koşacakta o ikisine birden top verecek o zaman lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 cumartesi gunu izmir'de lazio macı varmıs. gidesim var ama cumartesi gecesi de macla yenir mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Oooo cumartesilerimiz dopdolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 cuma, cumartesi var zaten bi tek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Tarihte bugün, @toggie: yazın izmirli adam CL finali olsa cumartesi Çeşme'de olur shdfhsdf. 22:00'a koymuşlar bir de maçı yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ya zaten cesme'yi sektirmedim hic bu yaz. macın gunu ve saati cok sacma yani, hic gidesim yok. ama agustos'ta askere gidecek kardesim. persembe gunu geliyorum gs macına bilet ayarla gidelim dedi. tekrar dusunucem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 meloyu almazlarsa baya büyük küfür geliyor. allahın burağını alıpta meloya para mara tırıvırı yapmasınlar bassınlar parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 https://p.twimg.com/AzJN--RCAAAplzO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Lazio maçına gelen var mı buradan? Kordon'da bir rakı balık atıp gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ben gidicem. ama mac gunu alırız bileti herhalde. kordon'da rakı balık da uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Ben de tam bilemedim ya. Hazırlık maçı olmasını geçtim Halkapınar'dan o saatte çıkasım hiç yok, zaten maç gece 12'de bitiyor gecem kitlenecek, maç seyir zevki olarak da ülkenin en dandik stadı belki de. O yüzden maç gününe bekletiyorum bileti ama İzmirli olarak görgüsüz olduğumuzdan biletler tükenebilir bugün bile. Maç olmasa bile forma giyip rakı balık mı çaksak sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 rakı balık cakalım ya. bi ara her hafta yapıyodum. neredeyse 3 haftadır falan ne rakı, ne balık girmedi mideye. ama kordon patlak olur, tayfa falan yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Biz geliyoruz eşimle. Kordon planı bize de uyabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Tayfa da fazla öğrenci ya, neyse Ocabaşı da olur bana fark yapmaz da maç olacaksa rakı lazım öncesinde. Bi cumaya kadar ses etsin millet buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 abi kordonda rakıp balık yapılacak adam gibi yer yok, ayrıca pis geciriyolar. ogrenci olsun bizim olsun :) hangi tribün bu arada? maraton makul gibi. kale arkasından seyredilmez o stadda mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Maraton ya direk. Kapalı ile arasında 15 TL fark var fakat yazın hiçbir farkı yok koltuk kalitesi, tribün uzaklığı vs olarak. Ksk, Gözgöz tribünü olmadığından da çok fazla kalite farkı olmaz. Bu arada bugün nispeten ilk ciddi hazırlık maçına çıkıyoruz Sloven ligi ikincisi en azından takım sjdfsjdf, yayını var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar