Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

yukarılarda birisi eboue yi alırken ki taktiği uyguladığımızı söylemişti bana mantıklı geldi açıkcası. baktığın zaman adam juventusta kalmayacak, rusyaya gidip ne yapacak? şampiyonlar ligine giden ve taraftarlarının onu çok sevdiği bir takıma gitmek yerine diğer saçmalıkları seçmeyecektir en sonunda kendi parasından feragat edebilir diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

yukarılarda birisi eboue yi alırken ki taktiği uyguladığımızı söylemişti bana mantıklı geldi açıkcası. baktığın zaman adam juventusta kalmayacak, rusyaya gidip ne yapacak? şampiyonlar ligine giden ve taraftarlarının onu çok sevdiği bir takıma gitmek yerine diğer saçmalıkları seçmeyecektir en sonunda kendi parasından feragat edebilir diye düşünüyorum.

Ruslar da iyi para döküyor fakat Anzhi dışında yine de Gs'nin ücretini ödeyecek yok. Spartak Moskova 8.5 m euro bonservis ödeyip bitireciğini sanıyor garipler, yıllık ücretten haberleri olduğunu sanmıyorum.

Napoli'nin de ciddi anlamda ilgilendiği doğru bir haber, fakat Napoli'de en çok para kazanan adam 2.5 milyon euro ile Cavani ve Hamsik. Kalkıp 4 küsür Melo'ya vereceklerini sanmıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

KAP : GALATASARAY SPORTIF SINAI VE TICARI YATIRIMLAR A.S. / GSRAY [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 25.07.2012 12:15:

BU HABERIN KAP 'IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK'I TIKLAYINIZ!
HTTP://WWW.KAP.GOV.TR/YAY/BILDIRIM/BILDIRIM.ASPX?ID=224887

KAP : GALATASARAY SPORTIF SINAI VE TICARI YATIRIMLAR A.S. / GSRAY [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 25.07.2012 12:15:48

OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL)
---------------------------------------------------------------------------------------------

ORTAKLIGIN ADRESI : ALI SAMI YEN SPOR KOMPLEKSI TURK TELEKOM ARENA HUZUR MAHALLESI SEYRANTEPE-ISTANBUL
TELEFON VE FAKS NO. : 212 305 1902/212 305 1948
ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : 212 305 1902/212 305 1948
YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS ACIKLAMA MI? : HAYIR
OZET BILGI : JUAN PABLO PINO PUELLO'NUN MERSIN I.YURDU SPOR KULUBU DERNEGI'NE TRANSFERI HAKKINDA

---------------------------------------------------------------------------------------------
ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR:

PROFESYONEL FUTBOLCUMUZ JUAN PABLO PINO PUELLO'NUN TRANSFERI KONUSUNDA MERSIN IDMAN YURDU SPOR KULUBU DERNEGI ILE ANLASMAYA VARILMISTIR. BUNA GORE, MERSIN IDMAN YURDU SPOR KULUBU DERNEGI SIRKETIMIZE 100.000 EUR TRANSFER UCRETI ODEYECEKTIR.

bari erkeklik yapıp bedelsiz verseydiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

Melo başkana falan da laflar etmiş, gazetelerde capsleri vardı twitlerinin ama sonra silmiş.
Hayatının en iyi sezonunu geçirdi, güzel şeyler yaşadı çok sevildi destek gördü, direk ŞL'ye gidecek bir takımda kalmak varken menajeri daha çok kazanacak diye salaklık ediyor hem de öyle böyle değil.

Zamanında bizde Serdar Kulbilge diye çok gelecek vaad eden bir kaleci vardı, şampiyon olduğumuz o sene Volkan ile dönüşümlü oynuyorlardı.

Ancak bu menajerinin aklına uyup para para diye tutturdu gitti Kocaelispor'a, orada da Fener'den çok para almadı ama gitti yine de menajer gazıylan.

Sonra ligin en çok gol yiyen kalecisi oldu bikaç kez. Şu sıralar davalarda adı geçiyor falan, yani para için bitirdi kendini işte, nerden nereye...
Sosyal ağlarda paylaş

Onu bilmem de bu gerçekmiş ama;
http://www.ahaber.com.tr/Spor/2012/07/24/melo-unal-aysali-sucladi

said:
Felipe Melo dün gece geç saatlerde bir futbolseverin Portekizce olarak, Türkiye'ye geri dönüp dönmeyeceği ile ilgili bir soruya verdiği cevapta başkan Ünal Aysal'ın çocukça davrandığını belirtti.

Felipe Melo verdiği cevapta tam olarak şöyle dedi: "Başkan çocukça davranıyor. Her şeyi yaptım. Anlaşmaya varmıştık ama şartları 3 kez revize etmeye çalıştılar. Hayat devam ediyor."

Brezilyalı futbolcu daha sonra bu ve ilgili tüm mesajları hesabından sildi.

Melo kendi kendine bitirmiş olasılıkları, profesyonel adamın yapacağı iş değil yani, yazık
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...