valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 melo gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 bence de paşa paşa gelecek. gelmezse geçen seneki gibi verimli olmayacaktı demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 her renkten birer forma alacaktım 3 tane melo gelmezse vazgeçicem ciddi ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Kırmızıdan al ama bi tane gene de. Çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 bu formaları taşradaki nike mağazalarına göndermiyor mu bu herifler ya? aydında hala daha geçen sezonun formalarını satıyor ibişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 sostizm said: Kırmızıdan al ama bi tane gene de. Çok güzel.anca gelecek sene indirime geçince alırım onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 melonun twitter hesabına galatasaray taraftarları saldırıyor resmen, herkes gitme gitme diyip duruyor :) bende yazdım birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 valla digru haber midir bilemiyorum ama aysal baskan "melo bana cocukca davrandi dedikten sonra asla gelemez" demis diye haber vardi. twitter mesajlaeinin cok fayda edecegini sanmam bu kosullarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 yukarılarda birisi eboue yi alırken ki taktiği uyguladığımızı söylemişti bana mantıklı geldi açıkcası. baktığın zaman adam juventusta kalmayacak, rusyaya gidip ne yapacak? şampiyonlar ligine giden ve taraftarlarının onu çok sevdiği bir takıma gitmek yerine diğer saçmalıkları seçmeyecektir en sonunda kendi parasından feragat edebilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBean Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 DoruK said: her renkten birer forma alacaktım 3 tane melo gelmezse vazgeçicem ciddi ciddi Alma zaten çok lazımdı senin vereceğin 300 TL. Hatta bence 3M euro daha bonus versinler Melo'ya senelik 5M euro yetmez, ne de olsa sen 3 tane forma alıcaksın sırf o var diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 kavurma said: yukarılarda birisi eboue yi alırken ki taktiği uyguladığımızı söylemişti bana mantıklı geldi açıkcası. baktığın zaman adam juventusta kalmayacak, rusyaya gidip ne yapacak? şampiyonlar ligine giden ve taraftarlarının onu çok sevdiği bir takıma gitmek yerine diğer saçmalıkları seçmeyecektir en sonunda kendi parasından feragat edebilir diye düşünüyorum. Ruslar da iyi para döküyor fakat Anzhi dışında yine de Gs'nin ücretini ödeyecek yok. Spartak Moskova 8.5 m euro bonservis ödeyip bitireciğini sanıyor garipler, yıllık ücretten haberleri olduğunu sanmıyorum. Napoli'nin de ciddi anlamda ilgilendiği doğru bir haber, fakat Napoli'de en çok para kazanan adam 2.5 milyon euro ile Cavani ve Hamsik. Kalkıp 4 küsür Melo'ya vereceklerini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 KAP : GALATASARAY SPORTIF SINAI VE TICARI YATIRIMLAR A.S. / GSRAY [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 25.07.2012 12:15: BU HABERIN KAP 'IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK'I TIKLAYINIZ! HTTP://WWW.KAP.GOV.TR/YAY/BILDIRIM/BILDIRIM.ASPX?ID=224887 KAP : GALATASARAY SPORTIF SINAI VE TICARI YATIRIMLAR A.S. / GSRAY [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 25.07.2012 12:15:48 OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) --------------------------------------------------------------------------------------------- ORTAKLIGIN ADRESI : ALI SAMI YEN SPOR KOMPLEKSI TURK TELEKOM ARENA HUZUR MAHALLESI SEYRANTEPE-ISTANBUL TELEFON VE FAKS NO. : 212 305 1902/212 305 1948 ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : 212 305 1902/212 305 1948 YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS ACIKLAMA MI? : HAYIR OZET BILGI : JUAN PABLO PINO PUELLO'NUN MERSIN I.YURDU SPOR KULUBU DERNEGI'NE TRANSFERI HAKKINDA --------------------------------------------------------------------------------------------- ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR: PROFESYONEL FUTBOLCUMUZ JUAN PABLO PINO PUELLO'NUN TRANSFERI KONUSUNDA MERSIN IDMAN YURDU SPOR KULUBU DERNEGI ILE ANLASMAYA VARILMISTIR. BUNA GORE, MERSIN IDMAN YURDU SPOR KULUBU DERNEGI SIRKETIMIZE 100.000 EUR TRANSFER UCRETI ODEYECEKTIR. --------------------------------------------------------------------------------------------- bari erkeklik yapıp bedelsiz verseydiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Çorba parasını almışız Madem bu paraya satacaksın, yıllık ücreti de çok düşük adamın. Yiğit Gökkoğlan, Aydın falan olacağına rotasyonda Pino olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Melo başkana falan da laflar etmiş, gazetelerde capsleri vardı twitlerinin ama sonra silmiş. Hayatının en iyi sezonunu geçirdi, güzel şeyler yaşadı çok sevildi destek gördü, direk ŞL'ye gidecek bir takımda kalmak varken menajeri daha çok kazanacak diye salaklık ediyor hem de öyle böyle değil. Zamanında bizde Serdar Kulbilge diye çok gelecek vaad eden bir kaleci vardı, şampiyon olduğumuz o sene Volkan ile dönüşümlü oynuyorlardı. Ancak bu menajerinin aklına uyup para para diye tutturdu gitti Kocaelispor'a, orada da Fener'den çok para almadı ama gitti yine de menajer gazıylan. Sonra ligin en çok gol yiyen kalecisi oldu bikaç kez. Şu sıralar davalarda adı geçiyor falan, yani para için bitirdi kendini işte, nerden nereye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 pino'ya akitilan toplam para 5.1 milyon euro. yazik yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 fake aysal yardirmis yine twitterda. pitbull sevinclerinle dans paketini almazsak en son kaca olur diye sormus meloya. sadri sener simdiden zokorayi saklamaya baslamistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Onu bilmem de bu gerçekmiş ama; http://www.ahaber.com.tr/Spor/2012/07/24/melo-unal-aysali-sucladi said: Felipe Melo dün gece geç saatlerde bir futbolseverin Portekizce olarak, Türkiye'ye geri dönüp dönmeyeceği ile ilgili bir soruya verdiği cevapta başkan Ünal Aysal'ın çocukça davrandığını belirtti. Felipe Melo verdiği cevapta tam olarak şöyle dedi: "Başkan çocukça davranıyor. Her şeyi yaptım. Anlaşmaya varmıştık ama şartları 3 kez revize etmeye çalıştılar. Hayat devam ediyor." Brezilyalı futbolcu daha sonra bu ve ilgili tüm mesajları hesabından sildi. Melo kendi kendine bitirmiş olasılıkları, profesyonel adamın yapacağı iş değil yani, yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 evet fanatik de bugun felipe melo aslinda galatasarayda, tum problemler cozuldu diye hsber yaptigina gore kesin kaybettik meloyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 İşyerindeki fenerlilerin gözleri dolu dolu meloyu alma umuduyla haberleri takip ediyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Melo'yu Fener alırsa çok büyük hata yapar, biz zaten Topal'ı aldık o noktaya, bize daha Emre gibi Appiah gibi çift yönlü adam lazım şu an. Cimbom'da Selçuk o görevi yapıyor mesela, illa Türk olacaksa Nuri falan olur ama getiremezsin orası başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 melo çift yönlü değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Evet değil Bir sezon çok gol atınca hücumu-pasörlüğü iyi olunmuyor, Melo tam savaşçı yırtıcı bezdirici adam, Selçuk alan kapatırken o direk pressle iş görüyor ama bize biraz daha oyun kurucu özellikli adam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 melonun galatasaraya gelmeme ihtimalinde galatasaraylıların üzülmesinden çok fenerlilerin sevinmelerini bana biri sebepleriyle anlatabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 fener yine atlamış galiba 9m verelim alalım demişler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 çünkü gs geçen senenin şampiyonu ve melo'da selçukla beraber bence en önemli adamıydı. rakibin böle bi adam kaybetmesi güzel haber tabiki fb için. hele ki ortasahaya bir türlü kaliteli bi adam alınamamışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar