Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Sinem Kobal ile evliliği kafasına koymuşsa o çok etkili olmuştur. Arda'nın Türkiye'de oynarken çok şımarmasının nedenlerinden biri de Adnan Polat'tır bence. Çok fazla sorumluluk verdi, takımı Arda'nın etrafında kuracağız falan diyordu. Şimdi hem Aysal başgan var, hem Grande Terim var. Selçuk olsun, diğer adamlar olsun, takımı sahiplenen insanlar olacak. Arda da geldiğinde bu topraklar benim tribine giremez eskisi gibi. İzin vermezler çocuğa yani. Görev adamı gibi takılsın, liderliğe kalkışmasın, katkı verir her türlü. Dreamteam oluruz hakikaten ya. Muslera Eboue Ujfa Semih Balta Hamit Melo Selçuk Arda Elmander Burak yedeklerden de iddialı bi takım çıkar Türkiye standartları için :) edit: amrabat'ı koymayı unutmuşum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Kimi zaman Amrabat'ı yedekleyecek ve kaptan olmamaya razı gelecekse buyursun. Bu arada hala Melo bitirilmedi, çilekti arda idi uğraşıyorlarsa sövecem. Melo gelmeden şu kadronun, yatırımların hiçbir manası olmaz bu sezon. Melo-Selçuk orta sahası olsun, önlerinde de Elmander oynasın da kim gelirse gelsin, geçen sene farkı yaratan bu oyuncuların direnci ve oyun karakteriydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 aynen ya. melo gelsin sonra gonderileceklere gecelim artık. arda da lutfen gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 aquila said: falcaoyla gelsin. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Arda Turkiye'ye 30 yasindan once donmez, heyecana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 abi nedir bu Arda kini ben de bunu anlamıyorum. adamın her dediği evrilip çevrilip bambaşka bir şekilde yansıtılıyor medyadan. mesela sevgilisine sinema kapattı diye demediğini bırakmadı millet sanki kokain partisi vermiş gibi. tamam bazı gafları da oldu ama kimlerin ne gaflarını gördük onların yanında Arda'nın söyledikleri hiçbirşey. Geri döneceğine pek inanmasam da Arda Turan gibi Galatasaray'ın içinden gelen ve oynadığı bölgede Türkiye'deki bütün meslektaşlarıyla kıyas kabul edilemeyecek kadar yetenekli bir adamın böyle bir takım oluşumunun içinde olması bence çok büyük kazançtır. Hele ki böyle aklı başında bir yönetim ve FT'nin olması ayrıca Arda'nın Galatasaray ile yakalayamadığı başarılardan dolayı oluşan hırsı ve Selçuk Burak Arda üçlüsünün genç milli takımlardan beri birlikte oynadığından kaynaklı uyumu da düşünülürse daha iyi bi ÇİLEK olamaz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 yahu yetenek ayrı, adam olmak ayrı. arda daha olamadı. olunca gelir. sinema kapatma degil olay. kac yasına geldi hala ergen triplerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 http://spor.milliyet.com.tr/g-saray-i-korkutan-inonu-stadi-iddiasi-/spor/spordetay/20.07.2012/1569534/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 abi melo rieranın agzını kırdı hala melo gelsin melo gelsin diyorsak ardaya niye demiyoruz piskopatsa sıkıntı yok tripli olması mı sorun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 yeniçeri tripleri sorun. açıkçası selçuk falan takımın liderliğine daha çok yakışıyor bence. kaptan selçuk olmalı bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 ya olay agız burun kırmak degil ki. arda da caner'la girmisti it dalasına. herif takımda gruplasmaya yol acıyor. kaptan oldugu donemde kaptanlıgına yakısır bir tane sey yapmadı. adnan polat'ın da bok yemesi var tabi. atletico'ya gitmeden once ve gittikten sonra yaptıgı acıklamalar da arda'nın daha gelisimini tamamlamadıgını gosteriyor. mehmet agar olayına falan girmiyorum ahah. hakan sukur abisine mi ozeniyo artık bilemeyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Adnan Polat çok şişirmişti ardayı ondan zaten bütün sıkıntılar ama Aysal yönetimi ve FT varken o atarlarını yapamaz. zaten adam düzgün bi aile hayatı kurmak için gelmeyi düşünüyo, o yüzden kendine daha bi çekidüzen vereceğini düşünüyorum. ayrıca kimle ne gruplaşması yapacak bu takımda ? Bu kadar önyargılı olaya gerek yok o da tüm Galatasaraylılar gibi bu takımın taraftarı ve eğer gelirse(sanmıyorum geleceğini) nene'den falan çok daha büyük bi getirisi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 önyargı ne demek? geçen seneye kadar bu takımdaydı arda. nasıl biri olduğunu bilmedigimiz adam değil ki önyargılı olalım. aile hayatı icin ispanya daha uygun bir yer. bence hem kendisi icin, hem bizim icin gelmemesi en hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 ya sen de haklısın taraftar da kırgın Ardaya ama bi emre belözoglu muamelesine gerek yok diyorum aslında gelse ilk 3 maçta 2 gol 2 asist falan yapsa bu konuşmalar bile unutulur gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Medya Galatasaray'a pis pompalamaya başladı, yok efendim İnönü'nün çökme tehlikesi varmış bu gerçekleşirse tek suçlu Arena'yı açmayan Galatasaray'mış. Kaynak: Hürriyet ve Htspor ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 cokme riski varsa o tribune taraftar almasınlar? cok kolay degil mi cozum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 ne alaka lan biz mi cekecez milletin pisliklerini. biri sike yapar playoff oynariz, avrupa seruvenimiz riske girer; digerinin stadi coker suclusu biz oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Heysel faciasında da suçlu çıkarız. Gazeteler çıldırdı http://www.htspor.com/futbol/haber/760362-buyuk-tehlike bu da haberi. Başımız büyük dertteymiş bi de? Hadi lan, ROBİNYO DA GELSİN diye diye ne hale getirdiler, çıldırtan transferler yapılırken ortada yoktu bu risk tabi 1 senede oldu, ortada maket bile yok stada girişilecek de o 2 senede(!) bitecek de Arena'da misafir olacaklarmış o süre zarfında. Resmen bir çökme harekatıydı bu, Fikret Orman pek işbilir bir adam olmadığından bariz de belli etti kendini daha dedikodular varken bile. Ortada ne proje var ne bir imar izni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 N'Doye seneye galatasarayda, hayırlı olsun şimdiden http://spor.milliyet.com.tr/n-doye-imzayi-atti-/spor/spordetay/20.07.2012/1569600/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Güzel transfer, Fatih Terim mutlaka istemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 şu sezon oturup güzel güzel maç seyretmek istiyorum, ardayı alıp tiksindirmezler umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Arda, genç yıldız olarak çıktığı 2008 şampiyonluğu dışında takıma olumlu tesir eden bir adam olmadı. Galatasaray'ın özçocuğu diye bağrına bastı herkes abarttıkça abarttı, Semih ve Emre Çolak ne peki? Onun bunun çocuğu mu? Altyapıdan çıkan herkes bizim gözümüzde özel ve aynı kalibrededir, hatta gelen transferlerden daha özeldir. Arda bizim kasaya 12 milyon euro kazandırarak gitmiş ve en olumlu hareketini yapmıştır gözümde. G.tüm g.tüm kaçızlayan Arda yerine gelmek için kendini paralayan, sırf Galatasaray bonservisini ödeyebilsin diye yıllık ücretini komik bir bareme çeken Amrabat benim gözümde daha Galatasaraylıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 yönetimin de bu sene için arda ile ilgili bi hamle yapacağını düşünmüyorum. keza ortasaha melo gelince baya süper olmuş olacak. hatta bana kalırsa çilek almasınlar. gayet sağlam gider bu kadro. @BulletRide amrabat konusunda katılıyorum sana adamın heyecanı, mutluluğu gözünden anlaşılıyo. Bi de meloya falan da tweet atmış inşallah senin de transferin hallolur mübarek ramazan ayı yüzü hürmetine gibisinden. baya şuurlu bi mümin galiba kendisi hakan şükürü aratmayacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Gazeteler ne sıkacaklarını şaşırmışlar, birileri fena dolmuş bizim şampiyonluktan, transferlerden, stadın güzelliğinden falan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Beşiktaşın saha çürük çıkınca onunda vebalini bize kitlemişler. Hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar