riglous Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Dosyaların içeriklerini de karşılaştırıp bana aynı olanları getirebilecek bir program arıyorum. 50GB'lik klasörün içinde, derinlik gözetmeksizin, Türkçe karakterlerin sorun çıkarmayacağı şekilde, extension gözetmeksizin gerekirse 1 hafta çalışsın ama adam gibi bulsun yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Byte olarak karsilastirmasi yeterse ben ufak bi script yazivereyim istersen. Ne kadar hizli calisacagini merak ediyorum. Test etmis oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 http://www.bigbangenterprises.de/en/doublekiller/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Hiç yoktan iyidir tabii ki ama boyutun ötesinde içeriği karşılaştırmasını istiyorum ben. Aslında her dosyanın içeriği hakkında n-partial CRC oluştursa ve bunları karşılaştırıp %sel olarak benzerlik üzerinden ilerlese süper olur. İlk olarak bu bilgileri alıp bi db'ye yazacak, sonra db üzerinden benzerlikleri çıkarıcak.. Yazmak isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 -Crawler- said: http://www.bigbangenterprises.de/en/doublekiller/ Haleluya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 DB yerine hashtable/array daha efektif olur sanki. Hash'i de dosyanin ilk 4096 byte'indan olustursan hayli hayli yeter gibi. Ayni hash ciksa bile size tutmayacagindan sikinti da olmaz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Şöyle birşey vardı bunun programlarının birinde istediğin şey olabilir. http://musicbrainz.org/doc/Products Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 di said: Byte olarak karsilastirmasi yeterse ben ufak bi script yazivereyim istersen. Ne kadar hizli calisacagini merak ediyorum. Test etmis oluruz. bi kerede yazin sunuda koyun millet yararlansin abisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Seni bekliyoruz hep birlikte. Sen hazira konmayi birakinca acicaz arsivleri. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Şu var güzel baya http://www.scootersoftware.com/ Bu iki farklı folder'ı derinlik gözetmeksizin karşılaştırabiliyo dediğin gibi, zart diye gösteriyo farklı/aynı olan şeyleri. Aynı klasör içindeki farklı dosyalar için çalışıyo muydu hatırlamıyorum bi bak istersen 30-day trial mış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 reyou said: di said: Byte olarak karsilastirmasi yeterse ben ufak bi script yazivereyim istersen. Ne kadar hizli calisacagini merak ediyorum. Test etmis oluruz. bi kerede yazin sunuda koyun millet yararlansin abisi. Bunu aramak istediğin klasörüm içine koyup terminal'den çalıştır. Recursivly arayacak, sonra aynı bulduklarını vim'de gösterecek. Vim'den silinecekleri şeçeceksin, kaydedip vim'den çıktığında sileyim diye soracak şeçtiklerin için. md5 bakıyor. #! /bin/bash echo "ariyorum, hele bir dur..." OUTF=bunlar-ayni-kardes.sh; echo "#! /bin/sh" > $OUTF; echo "#"$OUTF >> $OUTF; echo "" >> $OUTF; find "$@" -type f -exec md5sum {} ; | sort --key=1,32 | uniq -w 32 -d --all-repeated=separate | sed -r 's/^[0-9a-f]*( )*//;s/([^a-zA-Z0-9./_-])/1/g;s/(.+)/#rm 1/' >> $OUTF ; chmod a+x $OUTF; vim $OUTF echo "sileyim mi? bak bir daha geri getirmem ama. [sil!/biraz daha dusunebilir miyim?]" read answer if [ $answer == sil! ]; then ./$OUTF fi Yararlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Vindozcu lan o. Apisip kalcak simdi bash script gorunce. ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 script istedi verdim işte =) Windows diye belirtseydi hiç veremezdim, daha mı iyi olurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 saol gerge cim dusunup koymussun ama mr di nin dedigi gibi windows cuyuz biz ehe :) yinede virtual macine deki ubuntuda yapmaya calisiyim banada andreman olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 di said: Seni bekliyoruz hep birlikte. Sen hazira konmayi birakinca acicaz arsivleri. =) ahaha, abi ben noob um programci degilim, sizin gibi abilerimizden bu isleri yolu yordami :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 -Crawler- said: http://www.bigbangenterprises.de/en/doublekiller/ Bu sorunumu büyük ölçüde çözdü zaten. Bunun dışında şimdi bir de şarkıların isim ve solistlerini internetten bulup düzgün şekilde tag'leyecak ve klasörleri düzenleyecek programa ihtiyacım var. Musicbrainz'in birçok programı olduğunu gördüm. Oradaki tagging programları shareware. Scootersoftware de aynı. Bu konuda önerebileceğiniz bir program var mı? Linux/windoz farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Hala geçerli bu: http://forum.paticik.com/read.php?6,3931773,3931773#msg-3931773 Daha iyisini bulamadım. Resimler uçmuş ama gerek yok zaten. Çözersin kendin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Benim script Türkçe karakterlerle çalışmadı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar