Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Duplicate Müzik Dosyaları

riglous

Öne çıkan mesajlar

Dosyaların içeriklerini de karşılaştırıp bana aynı olanları getirebilecek bir program arıyorum.
50GB'lik klasörün içinde, derinlik gözetmeksizin, Türkçe karakterlerin sorun çıkarmayacağı şekilde, extension gözetmeksizin gerekirse 1 hafta çalışsın ama adam gibi bulsun yahu...
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç yoktan iyidir tabii ki ama boyutun ötesinde içeriği karşılaştırmasını istiyorum ben.

Aslında her dosyanın içeriği hakkında n-partial CRC oluştursa ve bunları karşılaştırıp %sel olarak benzerlik üzerinden ilerlese süper olur. İlk olarak bu bilgileri alıp bi db'ye yazacak, sonra db üzerinden benzerlikleri çıkarıcak.. Yazmak isteyen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Şu var güzel baya http://www.scootersoftware.com/
Bu iki farklı folder'ı derinlik gözetmeksizin karşılaştırabiliyo dediğin gibi, zart diye gösteriyo farklı/aynı olan şeyleri.

Aynı klasör içindeki farklı dosyalar için çalışıyo muydu hatırlamıyorum bi bak istersen 30-day trial mış zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
reyou said:

di said:

Byte olarak karsilastirmasi yeterse ben ufak bi script yazivereyim istersen. Ne kadar hizli calisacagini merak ediyorum. Test etmis oluruz.

bi kerede yazin sunuda koyun millet yararlansin abisi.

Bunu aramak istediğin klasörüm içine koyup terminal'den çalıştır. Recursivly arayacak, sonra aynı bulduklarını vim'de gösterecek. Vim'den silinecekleri şeçeceksin, kaydedip vim'den çıktığında sileyim diye soracak şeçtiklerin için. md5 bakıyor.

#! /bin/bash
echo "ariyorum, hele bir dur..."
OUTF=bunlar-ayni-kardes.sh;
echo "#! /bin/sh" > $OUTF;
echo "#"$OUTF >> $OUTF;
echo "" >> $OUTF;
find "$@" -type f -exec md5sum {} ; |
sort --key=1,32 | uniq -w 32 -d --all-repeated=separate |
sed -r 's/^[0-9a-f]*( )*//;s/([^a-zA-Z0-9./_-])/1/g;s/(.+)/#rm 1/' >> $OUTF ;
chmod a+x $OUTF;
vim $OUTF
echo "sileyim mi? bak bir daha geri getirmem ama. [sil!/biraz daha dusunebilir miyim?]"
read answer
if [ $answer == sil! ]; then
./$OUTF
fi

Yararlan.
Sosyal ağlarda paylaş

-Crawler- said:

http://www.bigbangenterprises.de/en/doublekiller/

Bu sorunumu büyük ölçüde çözdü zaten. Bunun dışında şimdi bir de şarkıların isim ve solistlerini internetten bulup düzgün şekilde tag'leyecak ve klasörleri düzenleyecek programa ihtiyacım var.
Musicbrainz'in birçok programı olduğunu gördüm. Oradaki tagging programları shareware. Scootersoftware de aynı. Bu konuda önerebileceğiniz bir program var mı? Linux/windoz farketmez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...