throine Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 yok bişii tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 USPLabs Jack3D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 vazgeçtim yarın doktora giderim. ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 otla çayla uğraşacağına çalışma saatlerini algının daha açık olduğu zamana kayırsan daha verimli olur senin için. yıllardır o otlara bir türlü güvenemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 doktora gidersen sonucu buraya da yaz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Jack3d geçekten çok tuhaf yapıyor insanı ama hardcore bi focus sağlıyor. Çalışırken denemedim ama sporda işe yarıyordu 'mental' kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 tek care 3 kulfu 1 elham. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 modiodal diye bir şey verdi ilacın fiyatını duyunca tam o paraya öküz alırdım diye içimden geçiriyordum sgk aklıma geldi. aşırı ders yükü altındaki öğrencilere yazıyormuş doktor bu ilacı. bakalım ne olacak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Solgar Gingko Biloba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 throine said: yok bişii tamam Baya çabuk dagılıyormuş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 para tuzaa hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 konudışındaki yeto mesajların sebebi anlaşıldı *wink* ilaç falan kullanma ya, doğal çözümler çoğu zaman daha iyi. konsantrasyon düzenli practice ile gelişebilen bir yetenek zaten, kimyasallarla tedavi edilmesi gereken bir hastalık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Nefes alıp vermeyi öğrenmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gga Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Ritalin,Concerta gibi ilaçlar var.Kesin etkili ama yan etkileri baya kötüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 ilaç sıkıntılı olabilir özellikle alışkanlık yaparsa. kahve bile alışkanlık yapıyor beyni çalıştırma konusunda, ilacın yapmasını da beklerim. beynim resmen uyuşuk kalıyor sabah kahve içmezsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 götünüz sıkışınca çat diye kazanırsınız konsatrasyonu merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 gingko etc güzel gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Pratyahara teknikleri uygulanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 afrodizyak etkisi olan vitaminler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 ben dün konsantre olup bir sürü güzel şey yapacaktım ama öğrendim ki bira bu dikkat toplayıcı şeylerdenm değilmiş 19 saat uyudum ayı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 ritalin concerta kesin etkili falan değil. zaten klinik bir sorun yoksa ortada hiç etkili değil. add'si adhd'si olmıyan insana bir hayrı yok onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 niye banladınız adamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Üyelik sözleşmesinin 17. maddesi yüzünden, çok saçma bence kaldırılsın 17) Paticik forumlarında dikkat dağınıklığı yasaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 http://www.lumosity.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar