paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Selam, Elimizdekiler: - HTC Sensation (4.0.3) - Linksys WAG54GP2-V2 (WPA2 AES kullanılıyor güvenlik için) Facebook yüklüyor, nette dolanabiliyoruz, markete de girilebiliyor ama marketten bir türlü download yapılamıyor. O download çubuğu boşa kayıp kayıp duruyor. wi-fi iptal edilince mobil şebekeden indirmeye hemen başlıyor. ICS ile düzelir diyordum ama ı-ıhh. Biri Allah aşkına bir fikir versin :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 market app'ini force stop et ön veriyi sil falan yap. ama ROM güncellendiği halde sorun devam ediyormuş. ilginç. Başka bir modem ile denediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Başka wireless ağ ile dene önce, sonra çözüm bulmaya çalışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ics den sonra böyle şeyler yaşayan biri okumuştum başka bir forumda. link atıyorum öms ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Selam, Arkadaş yeni bir Asus modem almış ve şu an bağlanıyormuş. Olmadı modemi değiştireceğim : Ama sıkıntısı ne hâlâ anlayamadım. Linki okumaya başlıyorum hemen ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Modemin firewall'ı ile ilgili bir sıkıntı o. Evde Linksys modem var benim de. 5228 numaralı portu aktif hale getirdim. Düzeldi. Sen de bir dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Selam, Akşam hemen denerim :) Her türlü fikre açığım; o derece yani! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 5228 hem TCP, hem UDP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar