BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Arkadaşlar yarın 9 da iş başı yapcam görevim okulda stajerlik gibi bişi ;) hocam beni aradı bana düzgün giyin saçını başına dikkat et dedi ama böyle eskimiş kıyafet giymeyi saçımı dağınık tutmayı çok severim ilk izlenimde çok önemlidir ( hocam beni tanıyor ama :P) yardım edin napayım. Saçım uzun böyle dağınık yapıyorum kulağımda küper var birde eski kıyafet giymeyi çok seviyorum. bunu pek değiştirmeden yeni bir imaj lütfen :([signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 işe ilk önce küpeyi çıkartmakla başlamalısın.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 özellikle ilk görünüş çok önemlidir. insanlar görünüşleriyle karşılanır, bilgileriyle alkışlanırlar. tavsiyem bir kereliğine de olsa [ ki daha fazla da olabilir :) ] biraz daha düzgün şeyler giyipte git. hiç olmazsa sade bir gömlek, normale en yakınından bir kot pantolon gibi... gerçekten görünüş çok farkediyor, hele de insan ilişkilerine dayanan bir işte çalışıyorsan. [ daha bugün tatbik ettim, o yüzden :) ][signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
Malkavian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 orclar ne zamandan beri işe giriyor
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 alışverişe çıkıp kot alayım o zaman :( ne renk sade bişi mi olsun bol olsa sorun olur mu sizce ? gömlek yerinede bi sivitşört :P olmaz mı :D[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ise basliyorsan cefasini cekeceksin oyle ben bunu severim sunu severim bunu giyicem gibisinden seyleri anca rutbe atlarsan yapabilirsin. adam gibi gidecen sacı tara kupeyi cıkar gomlek ceket kot pantolon git.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: lord_elvyn, 25 Ekim 2004 21:18 tarihinde demiş ki: ise basliyorsan cefasini cekeceksin oyle ben bunu severim sunu severim bunu giyicem gibisinden seyleri anca rutbe atlarsan yapabilirsin. adam gibi gidecen sacı tara kupeyi cıkar gomlek ceket kot pantolon git. +1 iş bu para boru diil ki :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 pek düzgün bişi yok her yer kapanmış :( altımda açık renk bir kot bol, altında siyah converse üstünde lacivert kırmızı çizgili gömlek üstünede spor bi ceket saçları geriye yatır taç takıp arkadan topla küpeleri çıkartma :D naasıl ?[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Hahah yandın bittin. Ciddiyim artık yok ole piercing küpe, düşük beller falan.. Benim en kötüsünden nokta küpe vardır. Alışkanlık. İş görüşmesine gitmiştim. Takım üstüne nokta küpe.. Adam dedi bu küpenin anlamı ne? Hö? diye kaldım. Bişide açıklıyamıyosun. İşi alamadık, kaldık ortada :)[signature][hline]Mouse'um kayboldu.. O ailemizin mouseydu. Görenlerin insanlık namına durmalarını emrediyorum...
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 iş tam olarak ne, nasıl bir firma gibi ön bilgiler olmadan cevaplanamayacak bir soru.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ya ben okulda stajer gibi bişeyim ya :D[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 bence dockers pantolon üstüne bi tshirt yeter sonuçta stajer'sin .okadar kasma kendini ama şaçları düzelt.küpeleri çıkartma[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 bişi olmaz. küpeni çıkar, saçını topla tamamsın. bi kot bi sweat shirt yeter.[signature][hline]einsof_totor23 demiş ki: ben astronotum ve şunu söliim kesinlikle yalnız değilizdir büyük bi ihtimalle.
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 yeni imajım kadife kahverengi bol pantolan üstüne gömlek üstüne bisiklet yaka bi sweat shirt ayakkabıda siyah yada kahverengi converse saçlar geriye topla taç tak küpeler duruyor ? nasıl[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: Maedhros_Laorx, 25 Ekim 2004 21:59 tarihinde demiş ki: bence dockers pantolon üstüne bi tshirt yeter small]küpeleri çıkartma Aynen al bi dockers falla hep giyersin hem spor hem rahat hem kaliteli hemide oliviumda felan dışarıya göre ucuz. Ben bütün iş elbiselerimi oradan alırım. Çok rahattır sportiftir .[signature][hline]Mouse'um kayboldu.. O ailemizin mouseydu. Görenlerin insanlık namına durmalarını emrediyorum...
xueshen Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 !cadde çocuğu ol![signature][hline]orochi
xueshen Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 millet adam akıllı tarif etmiş ne diim daha :)[signature][hline]orochi
Divin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 adam akıllı tarif edince !cadde çocuğu! mu olunuyor? hey allahım...
xueshen Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: horacegoesskiing, 25 Ekim 2004 21:59 tarihinde demiş ki: bişi olmaz. küpeni çıkar, saçını topla tamamsın. bi kot bi sweat shirt yeter. yok adam akıllı tarif bu işte[signature][hline]orochi
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 arkadaşlar şu anda işteyim :P kıyafetime laf yemedim yardımlarınız için saolun :D[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
Öne çıkan mesajlar