Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Anime olayına yabancıyım biraz. Gayet güzel olduğunu yeni yeei keşfediyorum. Aşağıda bi topic daha var aslında ama o post-apo önerileri sanırım. Ben genel olarak öneri istiyorum sizden. Kesin izlenmeli dediğiniz neler var acaba ? Yeni başlayan serilerden de olabilir yani. Her türlü öneriye açığım kısaca. Almış başını gitmiş animelere soğuğum biraz. Mesela Naruto gibi, 30 bölüm filan izledim ama yetemiyorum devam etmeye. Neyse bu tarz bi başlık varsa kusura bakmayın :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 yazmıştım oraya, aynısını yazayım: izleyip hastası olduğum animeler: ghost in the shell (2 tane filmi, 2 tane stand alone complex serisi bir tane de SAC filmi var) cowboy bebop great teacher onizuka izleyip çok sevdiğim animeler: black lagoon fullmetal alchemist darker than black hellsing rurouni kenshin neon genesis evangelion appleseed (2004 filmi ve 2007 Ex Machina) haruhi suzumiya (dizisi, filmleri var) izlemeyi bitirmediğim veya izlemeyi planladıkalrım: full metal panic wolf's rain ergo proxy real drive guilty crown un-go eden of the east katanagatari mushishi planetes seirei no moribito - guardian of the spirit serial experiments lain shigurui soul eater steins gate texhnolyze witch hunter robin valkyrie chronicles akagi blade of the immortal kaiji mononoke samurai champloo trigun yeni başlayan sezondan veya bitmemiş olanlardan beğendiklerim: mouretsu pirates jormungand fate zero sankarea tasogare otome x amnesia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 çok var böyle başlık.benden sana tavsiye anidb ve myanimelist vb sitelere bakman olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Shiki Kaiji One Outs Black Lagoon Ben bunlarla başla derim. Zaten ordan bir zevk oluşur, daha sonra anidb'de en çok rating alanlara göre sıralar konulara bakar devam edersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Byousoku 5 Centimeter* Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai* Clannad/Clannad After Story Bakemonogatari/Nisemonogatari* Zero no Tsukaima* Ergo Proxy Black Lagoon Guilty Crown* Kimi Ni Todoke* Steins Gate Eden Of The East Macademi Wasshoi* Lovely Complex Denpa teki na Kanojo Angel Beats Hoshi no Koe (Voices of a Distant Star) Code Geass Cowboy Bebop* Yanına * koyduklarımı özellikle öneriyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar