benjani Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=nJ6VU2lUQ0M&feature=related Fenerbahçe söyleyecek son sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 stadlarda yeri geldi silah patladı, bıcak olunca isin rengi degisiyor degil mi? herkes tertemiz besiktas hatalı, küfürbaz, manyak... ne diye tartısıyorum ki hem yazdıgım topic yanlıs hem de aldıgım cevapları okudukca üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Goyup egleniriz insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 sizin stadyumda bıçaklanıp hayatını kaybedenler de var,kusura bakma da en leş tribün bjk'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Sahipsiz kalinca sapitiyor taraftar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Ohhh suyundan da koy, Fener'e gelince vay yeni kurallar vay kurtardılar rerörö, kendilerine gelince hemen yeni kural uygulansın diye başvursunlar ve 3 maç ceza 1 maça iniveriyor Emre emre diyip duruyorlar hala, ulan Emre'nin ırkçılık yapıp yapmadığı belli bile değil sadece Zokora'nın ifadesi yüzünden 3 maç oynayamadı işte, ha küfür yüzündense Emre de 1 maç almalıydı madem Terim 1 maçla yırtıyor. Oysa o yamyam o canavarlığıylan sarı kartla yırttı, ekstra ceza bile çıkmadı görüntüler izlenip Öte yandan troll Ünal çıkıyor kupayı Saraçoğlu'nda alacaz diye başvurular yapıyor, 1 gün önce kendi stadımızda alacaz orda doğru olmaz diyinler sırf Fener taraftarını rencide etmek, tahrik etmek için ille de Kadıköy'de istiyoz diyorlar, bu adam daha çok olay çıkartır bu amigo kafasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 kan çıkar ki bu maçta. fener canla başla saldıracak, kol bacak kırılabilir kanımca. 3 kırmızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 "Tatar Ramazan" said: Ohhh suyundan da koy, Fener'e gelince vay yeni kurallar vay kurtardılar rerörö, kendilerine gelince hemen yeni kural uygulansın diye başvursunlar ve 3 maç ceza 1 maça iniveriyor Emre emre diyip duruyorlar hala, ulan Emre'nin ırkçılık yapıp yapmadığı belli bile değil sadece Zokora'nın ifadesi yüzünden 3 maç oynayamadı işte, ha küfür yüzündense Emre de 1 maç almalıydı madem Terim 1 maçla yırtıyor. Oysa o yamyam o canavarlığıylan sarı kartla yırttı, ekstra ceza bile çıkmadı görüntüler izlenip Öte yandan troll Ünal çıkıyor kupayı Saraçoğlu'nda alacaz diye başvurular yapıyor, 1 gün önce kendi stadımızda alacaz orda doğru olmaz diyinler sırf Fener taraftarını rencide etmek, tahrik etmek için ille de Kadıköy'de istiyoz diyorlar, bu adam daha çok olay çıkartır bu amigo kafasıyla Harbi antusun ya okumucam bundan sonra senin yazdıklarını ignorelayacağım seni !!! gıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Troll Aysal daha uygun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Floryaya korku salmıştır şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Yarın göreceğiz kimi korku saldığını ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Necati'de tüm suç Necati'de Adam da bolca Fenerbahçe mağlubiyeti tecrübesi olduğundan yepyeni kurulmuş ve bu korkuyu bilmeyen takıma bulaştırdı virüsü, o yokken sezonun ilk yarısındaki maçın sonucuna bakın bir de sonraki 2 maça bakın anlayacaksınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 once 105 iptal edilsin diye basvurmus galatasaray tahkime, sonra reddedilince 105'ten yararlanmak icin basvurmus ahahah super. canim galatasarayim benim ya. umarim yarin sampiyon galatasaray olsa dahi taraftar deliler gibi alkislar her iki takimi da. bir tek melo gibi zibidilere kufur edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 melo gol atarsa cimlere kopek seklinde kaka yapıp kırmızı alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Robert_Poche said: stadlarda yeri geldi silah patladı, bıcak olunca isin rengi degisiyor degil mi? herkes tertemiz besiktas hatalı, küfürbaz, manyak... ne diye tartısıyorum ki hem yazdıgım topic yanlıs hem de aldıgım cevapları okudukca üzülüyorum. Aga bu nası mantıktır ya?!? Millet yapıyo bizimde yapmaya hakkımız var diyosun resmen.Ki unutmuşundurda adam öldürdüler sizin sahanızda?Bıçakla sahaya atlıyo adamlar?Ya Arda geldi uefada adama küfrettiniz?Her maç alakasız fenerle gsye küfür ediyosunuz zaten?Azcık mantıklı konuş be birader.. Bide hakkımız yendi diye ağlıyonuz her senede beşiktaşta her maçta Barcelona gibi oynadıda hep hakemler yüzündenmi bu durumda.22 puan fark vardı aramızda sezon bitiminde puanlar yarılanda şimdi 15 var.Hala daha HAKKIMIZ YENDİ diyonuzda kaç puandır abi hakkınız? Bide son olarak bu Gs-Fener finalinin postu kaptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 fenere 50 lira yatırdım kazanırsa 95 lira alıcam kaybederse yada berabere kalırsa şampiyonuz 2 türlüde win :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Zegna said: melo gol atarsa cimlere kopek seklinde kaka yapıp kırmızı alabilir. Melo diil agada fenevliler bayrak korkusuyla oturdukları koltuklara salıverebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Ben asıl Ünal'ın kupayı Kadıköy'de istiyorum inadına şaşıyorum, bikaç gün önce yok orda olmaz helikopterlen kaçıp kupayı kendi stadımızda alıp kutlamak istiyoruz diyor, 1 gün sonra ise Saraçoğlu'nda alacaz diye yazılar yolluyor açıklamalar yapıyor. FB'nin TTArena'da galibiyet sevincine bile tonla laf söyleyenler gidin soyunma odasında yapın yapacağınızı diyenlerin, GS'nin hemde şampiyonluk törenini Saraçoğlu'nda yaptırmaya çalışmaları kesinlikle dostane bişey değil! Bariz taraftarı galeyana getirmek çok feci olayların olmasını istemek yatıyor bunun arkasında Zaten adam başa geldiğinden beri hep maksatlı hep iki kulüp arasına daha çok düşmanlık sokacak hareketler yapıyor, ticari geçmişini falan gözardı etsek bile şu amigo davranışları kabul edilir şeyler değil. AY'nin 15 yıllık padişahlığından nefret ediyorum ama böyle adamları cidden ancak AY gibiler durdurabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 fenev dediğine göre yaş 13 falan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 "Tatar Ramazan" said: Ben asıl Ünal'ın kupayı Kadıköy'de istiyorum inadına şaşıyorum, bikaç gün önce yok orda olmaz helikopterlen kaçıp kupayı kendi stadımızda alıp kutlamak istiyoruz diyor, 1 gün sonra ise Saraçoğlu'nda alacaz diye yazılar yolluyor açıklamalar yapıyor. FB'nin TTArena'da galibiyet sevincine bile tonla laf söyleyenler gidin soyunma odasında yapın yapacağınızı diyenlerin, GS'nin hemde şampiyonluk törenini Saraçoğlu'nda yaptırmaya çalışmaları kesinlikle dostane bişey değil! Bariz taraftarı galeyana getirmek çok feci olayların olmasını istemek yatıyor bunun arkasında Zaten adam başa geldiğinden beri hep maksatlı hep iki kulüp arasına daha çok düşmanlık sokacak hareketler yapıyor, ticari geçmişini falan gözardı etsek bile şu amigo davranışları kabul edilir şeyler değil. AY'nin 15 yıllık padişahlığından nefret ediyorum ama böyle adamları cidden ancak AY gibiler durdurabilir nasıl olsa siz şampiyon olcaksınız niye endişeleniyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 erucalavera said: fenev dediğine göre yaş 13 falan sanırım Napcan yaşımı çıkmamı teklif etcen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Allahla anlaşmamı yaptık niye endişelenmeyeyim, şampiyonluğu falan geçtim orda feci şeyler olabilir bu anlayışlan, Souness'a özenen tipler çıkabilir sonra sahanın ortasında cinayet diye izlemeyelim tvde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Lasombra said: Robert_Poche said: stadlarda yeri geldi silah patladı, bıcak olunca isin rengi degisiyor degil mi? herkes tertemiz besiktas hatalı, küfürbaz, manyak... ne diye tartısıyorum ki hem yazdıgım topic yanlıs hem de aldıgım cevapları okudukca üzülüyorum. Aga bu nası mantıktır ya?!? Millet yapıyo bizimde yapmaya hakkımız var diyosun resmen.Ki unutmuşundurda adam öldürdüler sizin sahanızda?Bıçakla sahaya atlıyo adamlar?Ya Arda geldi uefada adama küfrettiniz?Her maç alakasız fenerle gsye küfür ediyosunuz zaten?Azcık mantıklı konuş be birader.. Bide hakkımız yendi diye ağlıyonuz her senede beşiktaşta her maçta Barcelona gibi oynadıda hep hakemler yüzündenmi bu durumda.22 puan fark vardı aramızda sezon bitiminde puanlar yarılanda şimdi 15 var.Hala daha HAKKIMIZ YENDİ diyonuzda kaç puandır abi hakkınız? Bide son olarak bu Gs-Fener finalinin postu kaptan. evet sizlerin stadlarınızda hic bıcak cekilmedi, silah patlamadı. pardon unutmusum ben ya bizim staddda adam öldürülmüs besiktasın 50 yıl sahası kapansın. topicin gs-fb topici oldugunun farkındayım bir sonraki yazdımda zaten belirttim bu tartısma burada olmamalı diye de. verilen yanlı kararlar ile puanları dogru orantılı olarak hesaplayamazsın, öyle bir ceza ya da öyle bir karar verilirki birmactan fazlasına etki yapar. fener - gs birbirinize yakısıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 "Tatar Ramazan" said: Ben asıl Ünal'ın kupayı Kadıköy'de istiyorum inadına şaşıyorum, bikaç gün önce yok orda olmaz helikopterlen kaçıp kupayı kendi stadımızda alıp kutlamak istiyoruz diyor, 1 gün sonra ise Saraçoğlu'nda alacaz diye yazılar yolluyor açıklamalar yapıyor. FB'nin TTArena'da galibiyet sevincine bile tonla laf söyleyenler gidin soyunma odasında yapın yapacağınızı diyenlerin, GS'nin hemde şampiyonluk törenini Saraçoğlu'nda yaptırmaya çalışmaları kesinlikle dostane bişey değil! Bariz taraftarı galeyana getirmek çok feci olayların olmasını istemek yatıyor bunun arkasında Zaten adam başa geldiğinden beri hep maksatlı hep iki kulüp arasına daha çok düşmanlık sokacak hareketler yapıyor, ticari geçmişini falan gözardı etsek bile şu amigo davranışları kabul edilir şeyler değil. AY'nin 15 yıllık padişahlığından nefret ediyorum ama böyle adamları cidden ancak AY gibiler durdurabilir Ünal Aysal saçmalamış zaten vermesinler orda kupayı kan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Galatasaraylı olarak şükrü saraçoğlunda kutlama yapılmasının rezalet olduğunu düşünüyorum. Al kupanı git kendi sahanda falan yap ne bu çaba hayır zaten taraftarın yok orda bişi yok neden ugrasıyorsun. Şampiyon olursan oyuncular şükrüden ttnete gelene kadar açık kallsın stadın kapıları o arada dolar zaten sonra oyuncular gelınce orda seyircili kutlama yaparsın. Galatasaray şükrü saraçoglunda şampiyonlugu kazansın ttnette kupanın gelmesini beklerim diyecek en azın on bin adam vardır orda kutlayıp rezillik çıkartacagına en az bi 10-20 bin adamla kutlarsın böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar