Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 6. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 12.05.2012 19.00

kavurma

Öne çıkan mesajlar

Nası haklı abi...Bir kere yönetim illa ki soyunma odasında verin diye birşey söylememiştir, ki zaten LigTV'de defalarca yönetimin sahada almak istediği belirtildi.
Senin söylediğin neden saçma?
Çünkü ışıkları açıp, Galatasaray'ın o kupayı aldığını görüp, kutlamasını yapmadan önce, Galatasaray bayrak dikiyordu, abarttılar kutlamayı diyemezsin. Yav daha olmamış olayı önceden görüp ondan ışıkları açmadık'a geliyor senin dediğin. Diyelim bayrak dikmek istendi. Işıklar tuvalet ışığı değil ki, bayrak dikerlerken beyler hemen kapayın diyesin. Yok öyle birşey. Hiç açılmadı ki.
Eee
Hiç açılmazsa nereden bileceksin 10 dakka mı kutlayacaklar, yarım saat mi, bayrak mı dikecekler, küfür mü edecekler.
Işığı hiç açmadan bayrak dikeceklerdi ondan açmadık diyemezsin ki...
O yüzden, tutmadı...
Sosyal ağlarda paylaş

Yapmayın yahu ahah.

Belli ki TFF'sinden Fb yönetimine kimse Gs alamaz zaten, Kalkedona gömeriz kupayı da alırız modundaymış. YD'nin yüzüne bakmak yeterli kupayı verirken dsahfs. Neyse, çok epic oldu. Kupayı alsalardı bir de bakın geçen sene temizmiş adamlar yine aldı goygoyu da patlamış oldu YD için dfg.

Bjk eski başkanı elinden Kalkedonda kupayı kaldırmak... Priceless.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hazırlık yapmadık dediği GS'nin galip geleceğini hiç düşünmedik, gaza geldik olayından başka birşey değil. Bana kimse Fenerbahçe kazansaydı eğer, kupayı orada alamayacaktı zaten demesin. Yok öyle bir dünya.
Kaldı ki YD'nin surat ifadesi çok şeyi anlatıyor...

Kaldı ki öyle düşünüyor olsa bile FB yönetimi ki kimse bunu bana inandıramaz, o kupa o stada gelmeden önce yapacaktı görüşmesini. Oraya geldikten sonra o iş orada biter.
Küçük hesaplar peşinde koşmak böyle birşey. Tak gelip biri cezayı kesiverir.
Sosyal ağlarda paylaş

Öeh yalancının kim olduğu ortaya çıktı...

"Stadı en son ben ve yönetici Mithat Yenigün terk ettik. Valiyi uğurlayıp odaları kontrol ettikten sonra stadı terk ettik. Stad boşalsın diye ışıkları söndürdük. Aydınlıkta kupayı aldılar ve inanılmaz derecede tahrik dolu hareketler yaptıklar. Yekta, iki metrelik bayrağı sahanın ortasına dikmek istedi, ancak TFF yetkilileri ve güvenlik görevlileri engel oldu" açıklamasını yaptı."

fenerbahce.org
Sosyal ağlarda paylaş

kupa hava alsın diye mi stada getirilmiş madem kimse almayacaktı?

ayrıca ünal başkan resmen "nihat kafayı sıyırmış" dedi, daha neyi yalanlayacak hehe

"Gerçekle hayal ürünlerini birbirine karıştırıyorlar. Zor bir dönemden çıktılar çünkü. Yönetim kurulunda konuştuk, ancak kurallar bu, statta alınmasına karar verdik. Fatih Terim değil yönetim kurulu olarak bu kararı verdik. Bu nedenle Federasyon kupayı stada kadar getirdi. Kendilerinin bu açıklamaları üzerine teessüf ediyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...