Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 6. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 12.05.2012 19.00

kavurma

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

mokoko said:

en güzeli alıcaktı keleşi tarayacaktı tribünleri di mi?

bak fb'liler arasında en gözü görmeyenlerden birisin, o yüzden hata yapıyorum büyük ihtimalle anlatmaya çalışarak. ama sorayım, ne yapmasını bekliyorsun kafasına devamlı koltuk ve meşale yiyen polisin? öyle durmasın mı?

http://i.imgur.com/BNERf.jpg

bu senin oğlun olsa aynı şekilde mi düşünürdün acaba? polis terörünü göremicek kadar kör olmak hakkaten çok kötü bişi ya. polisin görevi nedir biliosundur heralde. halkı korumak ve kollamak. polisin kurunun yanında yaşta yandı deme gibi bi şansı yok. ha bugun böle oldu senin işine geliyo belkide ama yarın bi gün sen bi sokakta yürürken bi anda çok alakasız bi yerdeki olaydan dolayı jop falan yersin anlarsın bu olayın takımlarla falan ilgili olmadığını.
Sosyal ağlarda paylaş

maçtan önce turnikelerde 2 kez biber gazı yedim.maç bitince takımımızı alkışlayıp tribünlere çağırıyorduk, herkes sakindi.sabri'yle engin'di galiba, tribünlere hareketler yapa yapa soyunma odasına giderken fenerium tribününden girenler oldu sahaya.telekom'da da biraz koltuk filan atılıyordu, en son bir polis elinde 5metrelik sopayla tribündekilere vurmaya çalışınca herkes sahaya girmeye çalıştı.o arada baya bir biber gazı attılar, tüm telekom tribünü dışarı çıkmaya çalıştı ama kapılar kapalıydı.bir ara ölüyorum sandım nefes alamıyordum, yanımda arkadaşım bayıldı.insanlar çıkış bulmak için birbirlerini itiyorlardı, tam bir izdiham oldu orda.hala aklıma geliyor o koridardaki binlerce insanın durumu, kimse nefes alamıyordu, resmen ölümden döndük orda.migros tribününe helikopterden biber gazı attılar.staddan çıktık ne tarafa gitsek biber gazı yedik gene.hayatımın en boktan gününü yaşadım.

dışardakı olaylar polise karşıydı, bence bu olanlardan sonra az bile yapıldı o adamlara.sahadaki olaylar da gs'nin şampiyonluğuyla alakalı değildi, polis müdahele etmese insanlar 30dk da boşaltırdı zaten tribünleri.ama polisin aylardır yaptıkları insanları çileden çıkarttı artık.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

bu senin oğlun olsa aynı şekilde mi düşünürdün acaba? polis terörünü göremicek kadar kör olmak hakkaten çok kötü bişi ya. polisin görevi nedir biliosundur heralde. halkı korumak ve kollamak. polisin kurunun yanında yaşta yandı deme gibi bi şansı yok. ha bugun böle oldu senin işine geliyo belkide ama yarın bi gün sen bi sokakta yürürken bi anda çok alakasız bi yerdeki olaydan dolayı jop falan yersin anlarsın bu olayın takımlarla falan ilgili olmadığını.

ben maça nadiren giderim ama etrafımda maç kaçırmayan gsli ve fenerli arkadaşlarım var, onlardan bugüne kadar hiç duymadım "polis şunu bunu yaptı da sahaya girdik" diye, hatta biber gazı yediklerini bile duymadım.

eğer yanındaki 50 adam polisin kafasına kafasına koltuk atıyorsa, o noktadan uzaklaşacaksın. polisin görevi halkı korumak olabilir ama o halk polise saldırıyorsa durduk yere, polis de karşılık verecek, napacak başka?

ha polisin öküz olduğu 1000'lerce olay buluruz türkiye'de ama stadlardaki fanatik/holiganların son sırada olması lazım bu konuyu dile getirmekte...

şöyle düşün fb taraftarı en az 5 kere falan bu tür olaylar yaptı, hepsinde mi polis suçlu?
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

sabonis said:

mokoko said:

en güzeli alıcaktı keleşi tarayacaktı tribünleri di mi?

bak fb'liler arasında en gözü görmeyenlerden birisin, o yüzden hata yapıyorum büyük ihtimalle anlatmaya çalışarak. ama sorayım, ne yapmasını bekliyorsun kafasına devamlı koltuk ve meşale yiyen polisin? öyle durmasın mı?

Şimdi videolardan anlaşıldığı üzere zaten tribünde sakin duran taraftara jop falan geldiği yok, olayı dramatize etmek için yalana başvurmayalım. Zaten maç bitmiş gitmiş, olay çıkacağı da belli, sakin duracak taraftar oradan çıkar gider. Ha, yok sen elinde koltukla sahaya dalıyorsan zaten "alakasız olay yerinden geçen adam" değilsin, o müdahaleyi hakeden adamsın. Sonra ben arada kaynadım muhabbeti yapmaya hakkın olmaz.

Orada yaklaşık 15 dakika boyunca polisin kafasına koltuk, bayrak sopası, taş, çakmak fırlatılıyor, terör bu değil de polisin gaz sıkması mı? Elbette polis stadı yıkan, sahaya ve kendisine eline geçen her şeyi fırlatan, bayrakları ateşe veren, sahayı yakmaya çalışan taraftara gaz atıcak dağıtacak, bunda ne var?

Kendi koyduğunuz videolarda bile dakikalarca polisin kafasına bir şeyler atılıyor.

Bu ülkede evet polis şiddeti var, polis terörü var, orantısız güç kullanımı var. Ama şu olaya baktığımızda polise bu kadar yüklenip de masum taraftarı joplayan şiddetçi polis tanımı yapmaya çalışmak da işgüzarlıktan başka bir şey değil.

Ha bu arada, takımından bağımsız olarak benzin istasyonuna meşale atıp ateşe vermeye çalışan, dükkanları arabaları parçalayan, sırf farklı takım atkısı forması giyiyor diye saldırıp dövmeye hatta öldürmeye çalışan her türlü angutun aldığı nefes israftır bana göre. Bu adamları komple "temizlesen" ülkeye de dünyaya da büyük hizmet olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen adamların kafasına ne bulursan at, düz duran adamın sırtına uçan tekme ile vur ondan sonra yok gaz yok maz yok su sıktılar gözüme kaçtı.

Tamamen taraftarın suçu bunlar ama tabiki orada doğru düzgün insanlarında canı yandı.

Bende çok job yedim tribünde kavga çıktı polis kendine yakın olan herkese vurdu ama hiç kimse polis öldürmek için üstüne yürümedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...