Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 6. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 12.05.2012 19.00

kavurma

Öne çıkan mesajlar

valla bi kere biz de hiç birşey yokken alisamiyende yemiştik biber gazı, kesinlikle rezil bişey. illa haklı taraf bulmak zorunda değil abi kimse. tribüne biber gazı sıkan polis de suçlu, yerdeki fenerliyi tekmeleyen polis de, şehri birbirine katan fenerliler de suçlu. ne yazık ki cezası verilmiyo işte bunların türkiyede. o fenerlileri tek tek yakalayıp mahkemeye verseler, o polisleri tek tek disipline sevketseler(ki bi ara numaralı kask falan muhabbeti çıkarmışlardı bu iş için) bir daha bunları yapmaya kalkan adam ceza yiyeceğini bilerek yapıcak. acaba yapabilecek mi o zaman.

ha bu arada şunu da koyim araya da, hakettik sonuçta heh

Sosyal ağlarda paylaş

abi tabiki aptallık olur. fenerbahçe taraftarının her zamanki çirkefliği. heriflerin başkanı şike yapmakla suçlanır aslın lekesi vurulur takıma herifler başkanının tişörtünü bastırıp giyer aklınca başkanını savunucak ama bilmiyolarki salaklar afaroz etmesi gerekirken bu şekilde davranınca "EVET BAŞKAN ŞİKE YAPTI TAKIMI İÇİN YAPTI" demeye getiriyolar. şampiyon bursa oldu memleket karıştı. stada girdiler stadı yaktılar bilmemne yaptılar polise sataştılar dayak yediler "polis orantısız güç kullandı QQ" dediler. galatasaray şampiyon oldu aynı bokun mavisi. ulan birazda suçu kendinizde arayın. gidip kızıltoprakta bok gibi içip sahaya giriyosunuz önünüzü görmüyosunuz ufacık bi fenerbahçenin alehine durum oldumu ne polis kalıyo ne futbolcu ne saha ne bişey. gerizekalı gerizekalı hareket etmek yerine lan biz napıyoruz diye bi düşünün. ondan sonra yediğiniz biber gazının hesabını yapın

ha gelipte burda "BANANE GARDAŞIM BENMİ YAKTIM ARABAYI BEN NIYE YİYORUM YAKAN YESİN" dersen ilkokul diploman 2009 tarihliyse forumda ne işin var derim başka bişey demem.
Sosyal ağlarda paylaş

erucalavera said:
maç bittikten sonra güzel bir şekilde takımı alkışlarken 4 sıra önümdeki gerizekalının sahaya koltuk fırlatması, akabinde bunun gibi başka gerizekalıların da bu eyleme devam etmesi net rezillik. böyle insanlarla maça gitmek falan istemiyorum ben, resmen futboldan soğuttular. devletimin polisi de bu heriflere müdahele etmek yerine tüm tribüne biber gazı atacak kadar gözü dönmüş insanlardan oluşuyor tabi. ömrümde ilk defa biber gazı yedim hiçbir şey yapmamama rağmen. o izdihamda dış kapıları da kapatan polisin allah belasını versin. tuvalete, koridora sıkışmış nefes alamayan insanlar, ağlayan çocuklar, rezaletti resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben kesinlikle taraftar masum, tek suçlu polis demedim zaten. gözümün önünde gördüm gerizekalıların yaptıklarını, büyük çoğunluk takımı alkışlarken mal herif koltuk çıkarıp atıyor önümüzdeki polislerin üstüne, ardından bunu gören diğer mallar da atmaya başlıyor.
ama dediğim polisin bu kişilere yaptırım yerine toptan hepimize saldırmasıydı ki bunu kabul edilebilir bişey olarak gören varsa gerçekten üzücü.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan mağradan mı bağlanıyorsun hayata hiç mi polis müdahalesi görmedin. 5 kişi olay çıkarıyor polis gidip atabildiği heryere biber gazı atıyor. Tabi ki suçsuz adam ben niye yiyorum diyecek. Polis denen vasıfsız topluluk önce adam gibi müdahale etmeyi öğrensin, delidanalar gibi heryere saldırmasın. şurda fenerbahçe haterlığı yapacam diyep polisi bile savunan çıkıyor ya vay anasını arkadaş ya ne nefretmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşim gerizekalı falanmısınız? fenerbahçe haterlığı ile bunun ne alakası var? poliside savunmam aksine bir numaralı devlet düşmanı statüsünde insanım. eğerki orda o kargaşa varsa o heriflerin yapıcağı tek şey ya havaya ateş açıcakki millet dağılsın yada vericek biber gazını ot gazını bok gazını başka türlü yapıcak bişeyi yok.

heriflerin elindeki tek müdahale aracı bibergazı olduğu için millet bu hale geliyo. copla dalsa aralarına ağzımızı yüzümüzü kırdılar diye laf çıkıyo. biber gazı atsalar gözümüz yandı ölüyoduk nefes alamadık diye laf çıkıyo. azmıcan abicim o zaman yani varmı daha ötesi?
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:

kardeşim gerizekalı falanmısınız? fenerbahçe haterlığı ile bunun ne alakası var? poliside savunmam aksine bir numaralı devlet düşmanı statüsünde insanım. eğerki orda o kargaşa varsa o heriflerin yapıcağı tek şey ya havaya ateş açıcakki millet dağılsın yada vericek biber gazını ot gazını bok gazını başmka türlü yapıcak bişeyi yok.

heriflerin elindeki tek müdahale aracı bibergazı olduğu için millet bu hale geliyo. copla dalsa aralarına ağzımızı yüzümüzü kırdılar diye laf çıkıyo. biber gazı atsalar gözümüz yandı ölüyoduk nefes alamadık diye laf çıkıyo. azmıcan abicim o zaman yani varmı daha ötesi?

abicim sen kimsin ya millete gerizekali fln diyosun.fanatizmden gozun donmus su polis mudahalesini normal goruyisun git bi elini yuzunu yika napiyorum ben de.
Sosyal ağlarda paylaş

polis olmasa bu olaylar çıkmazdı. oraya giden bir arkadaşım da dahil polisin başlattığını söylüyor bu olayları. türkiyede kimse şaşırmaz buna. ama öküzlerin öküz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. bırakın alsınlar kupalarını, ne var. zaten melo gibi bi adamın bütün tahriklerine rağmen hiçbirşeyi yapmamış, rakibi alkışlamış, maçtan sonra takımı tribünlere çağırmışsın sen yapmışsın yapacağını.

şimdi önemli olan yıkılmadan, kupaya bakmak. çok zor ama, öyle. galatasaray'a tebrikler, berbat bir sezondan sonra buraya geldiler. ben fenerbahçe'nin kadrosunun vasatlığı yüzünden seneye dağılacağını, bu sene inanılmaz motivasyon (ve playoff) sayesinde buraya geldiğini düşünüyorum. beşiktaş ve trabzon da galatasarayın rakibi olacak takımlar da değil. galatasaray seneye de şampiyon olur bence.
Sosyal ağlarda paylaş

girersin hürriyete, bilimum haber alma organına fenerbahçe taraftarının yediği haltın belgelenmiş hallerini net bi şekilde okursun, objektif zaten olamazsın hardcore fb taraftarısın, tabikide polisin, jandarmanın, güvenlik gücünün müdahalesini ağır karşılarsın. neyse ya azanda sizsiniz şamarı yiyende sizsiniz. hadi eve gidinde şişen suratınıza limon sürün.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...