Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 6. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 12.05.2012 19.00

kavurma

Öne çıkan mesajlar

elmander said:

ayrıca raiden diye bi adam var 4 kere amk amk yazıp duruodu biz yazsak yollarlar hemen sdfs

gerçekten inanılmaz , neye kuyruk acın var anlamadım cidden ben forum mensuplarına kufur etmedımki , orda yaşanan olaylara küfür ettim , kalkıp sırf boş beleş buraya QQ yapmak icin account acmışsın , nasıl bir no liferlık lan bu :D

not: ahmedinejadmış bu sanırsam
not2: olmayadabilir :D
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

http://i.imgur.com/Rorjx.jpg

çok ağır küfür edesim var şu resimdeki yaratığada tutuyorum kendimi.

galatasaray'ıda tebrik ederim bu arada. olmayınca olmuyo. 3 kez oldu belki seneye tekrar olur ama bizim desteğimiz bitmez.

http://i.imgur.com/esv7i.jpg

yukardaki resimdeki adama yapılan zulümün devamı. ne yaptı acaba bu adamda üstü full zırhlı elleri kalkanlı ve joplu 5 kişinin ortasında yerde ölesiye dövülücek kadar. sokakta çekip adam vursa böle müdahale olmaz kimseye. ben böle bişi görmedim. yakında yoldan geçeni çekip joplamaya falan kalkarlarsa şaşırmam.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

rakip takım taraftarını niye almıyorsun stada güvenlik için ! ee ama sen 50 bın fenerlinin önünde üstelik böyle ortam gerginken kupa vercem diyorsun, sonra fenerliler sahaya girdimi yada ışıkları kapadımı vay efendim niye böyle oldu,

böyle saçmalık yok, güvenlik diye rakip taraftar alma ama kupa ver, ne kafa ya!

bu kadar büyük olayların çıkmasının baş nedeni bu kupa töreni olayıdır, eger gs bu kupayı o stadda almaycak olsa fenerli taraftarlar sahaya girmezdi, tamamen kupa törenini engellemek için girdiler.

gs sırf inat olsun diye , fenerliler uyuz olsun diye o stadda kupa almak için inat ettiler , yarın kendi sahalarında 55bin kişi önünde törenle gayet güzel alabilirlerdi kupayı, ama sırf fenerliler uyuz olsun cıldırsınlar diye stadyumda almak istedi, e fenerlilerde zorluk çıkarmak için ellerinden geleni yaptılar gayet normal.
e hakları tabii

?
Sosyal ağlarda paylaş

kupanın normalde kazanıldığı sahada verilmesi lazım ama normalde kendi sehircisinin de olması lazım. rakip takımın seyircisini yasaklanmanın ne kadar aptalcao lduğunu bir kez daha gördük. olması gereken gsnin o stadda törene kalan fbliler ve kendi taraftarı önünde kupasını almasıydı ama olmuyor işte burası türkiye.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

tinu said:

rakip takım taraftarını niye almıyorsun stada güvenlik için ! ee ama sen 50 bın fenerlinin önünde üstelik böyle ortam gerginken kupa vercem diyorsun, sonra fenerliler sahaya girdimi yada ışıkları kapadımı vay efendim niye böyle oldu,

böyle saçmalık yok, güvenlik diye rakip taraftar alma ama kupa ver, ne kafa ya!

bu kadar büyük olayların çıkmasının baş nedeni bu kupa töreni olayıdır, eger gs bu kupayı o stadda almaycak olsa fenerli taraftarlar sahaya girmezdi, tamamen kupa törenini engellemek için girdiler.

gs sırf inat olsun diye , fenerliler uyuz olsun diye o stadda kupa almak için inat ettiler , yarın kendi sahalarında 55bin kişi önünde törenle gayet güzel alabilirlerdi kupayı, ama sırf fenerliler uyuz olsun cıldırsınlar diye stadyumda almak istedi, e fenerlilerde zorluk çıkarmak için ellerinden geleni yaptılar gayet normal.
e hakları tabii

?

ulan sana bütün sene boyunca "madem biz göt altına gidiyoruz bunlarda gitmek zorunda" diye her dosyada adını geçirttir. sürekli laf itele bilmemne yap. o kadar atar tutar yap. maçtan 1 hafta öncesinden OO BU KAMİLLER KADİKÖYE GELİYO BANKO ŞAMPİYONUZ diye davullu zurnalı kutlamalar yap. e kusura bakmada değil uyuz etmek kupayı kadiköyün kapasitesi kadar küçük parçalara ayırıp evlere gönderse eywallah demek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

SNA1L said:

Akhlaur said:

Eskişehir de herkesi dövüyorlar.Şimdi sakinleşti yine biraz da maçtan sonra fenerli gs li takım tutan tutmayan kız erkek herkesi dövüyordu eses ler.

as usual

Abi sen çıktın mı dışarıya bu tren yolunun orda ki bağlar köftecisinin oraya falan geldin mi ? En üst katın altında gs liler aşağıda ki es es lere laf atıyordu anasını satayım bizde en üst katta izledik maçı.1 saat çıkaadık dışarı.Kaç silah patladı köprüaltında.

abi eskisehir iyi guzel sehir de bu kadar dısardan gelen adamın ekmegini yiyip dısardan gelen adama köpeklik yapan başka şehirde yoktur esnafı halkı taraftarıyla kimse kusra bakmasın,ogrenciyi cekip alsan o sehirden kendi boklarını yerler cok afedersin
Sosyal ağlarda paylaş

RaidenXelRu said:

elmander said:

ayrıca raiden diye bi adam var 4 kere amk amk yazıp duruodu biz yazsak yollarlar hemen sdfs

gerçekten inanılmaz , neye kuyruk acın var anlamadım cidden ben forum mensuplarına kufur etmedımki , orda yaşanan olaylara küfür ettim , kalkıp sırf boş beleş buraya QQ yapmak icin account acmışsın , nasıl bir no liferlık lan bu :D

not: ahmedinejadmış bu sanırsam
not2: olmayadabilir :D

Lan manyak miyim fake alayım. Söyledim zaten söyleyeceğimi.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi trt 3 ü netten izliyorum da sarışın bi kız Terimle röportaj yaparken futbolcualr falan geldi coşuyorlar, herneyse onlar coştu giderlerken Ayhan arkada kaldı güvenlik/koruma tarzı birimiydi o ayhanı kolundan tutup öönce dışarı doru götürmek isteyen, spiker kız çağırınca bıraktı gerçi
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaraylı arkadaşları kutluyorum , zaten hakettikleri buydu 9 puan farkla sezonu kapadılar .

bazıları gs'li olmaktan önce anti-fenerli olduğu için onların derdi başka ztn , onlar baksın dalgasına .

toparlanır kupayı alırız umarım

fb'li futbolcularla gurur duyuyorum , ellerinden geleni yaptılar.
Sosyal ağlarda paylaş

diyorum fener tarafıda gs tarafıda sırf uyuzluğuna inatlaştı bu gece ama bunun sorumlusu yine yine ne yazık ki demirören,

ya akıl var mantık var , sen rakip taraftarı almıyorsun guvenlık korkusundan, ama 55 bın fenerli önünde 11 tane gslıyı sahanın ortasında etrafına cevık kuvvetle beraber kupa vermeyi düşünüp bunu uyguluyorsun! anca tüp kafalı biri düşünür bunu ,

yani suç aslında ne gs da ne fenerde , bu zemini hazırlayan federasyon.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...