Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 6. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 12.05.2012 19.00

kavurma

Öne çıkan mesajlar

SNA1L said:

Akhlaur said:

Eskişehir de herkesi dövüyorlar.Şimdi sakinleşti yine biraz da maçtan sonra fenerli gs li takım tutan tutmayan kız erkek herkesi dövüyordu eses ler.

as usual

Abi sen çıktın mı dışarıya bu tren yolunun orda ki bağlar köftecisinin oraya falan geldin mi ? En üst katın altında gs liler aşağıda ki es es lere laf atıyordu anasını satayım bizde en üst katta izledik maçı.1 saat çıkaadık dışarı.Kaç silah patladı köprüaltında.
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

SNA1L said:

Akhlaur said:

Eskişehir de herkesi dövüyorlar.Şimdi sakinleşti yine biraz da maçtan sonra fenerli gs li takım tutan tutmayan kız erkek herkesi dövüyordu eses ler.

as usual

Abi sen çıktın mı dışarıya bu tren yolunun orda ki bağlar köftecisinin oraya falan geldin mi ? En üst katın altında gs liler aşağıda ki es es lere laf atıyordu anasını satayım bizde en üst katta izledik maçı.1 saat çıkaadık dışarı.Kaç silah patladı köprüaltında.

abi ben şuan memleketteyimde ben o bağlar köftenin üstünde 5. katta yaşıyodum normalde ztn tahmin edebiliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

SNA1L said:

@sabonis
tahrik polisten var bunu anlamıyosunuz kaç kere söyledim elinin altında internet var biraz araştır hastaneler çocuk kadın erkek dolmuş biber gazından..orantısız müdahaleye böyle tepki.

yahu hep sizin stad yakılıp yıkılıyor, bir sürü yer savaş alanına dönüyor, hep de bir bahaneniz var, ben bunu anlamıyorum? bir de ben antu mantu kullanmıyorum, hepi topu 2-3 foruma girerim arada ekşisözlük bakarım o kadar, arayamıcam fotoğrafları. ben görmemiş olabilirim ne oldu başlangıça ama sonuç olarak taraflı bakıyor olma ihtimalin çok yüksek senin de...

sen veya x veya y öküz olmayabilir ama yıllardır gözlemlediğim kadarıyla fb'de, bjk ve gs'ye oranla daha fazla holigan var yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Şükrü Saraçoğlu'nda kupa almak ciddi travmatik bir olay ancak bu şekilde organizasyonsuzluğa ve Galatasaray'a yapılan türlü terbiyesizliklere karşı başkanın çıkıp iki sağlam laf etmesi gerekirdi. Bu nedir? Bu kadar küçük birşeyi organize edemeyen bir TFF'nin sahadaki pislikleri ne kadar temizlediği de ortadadır. İşte TFF bu ve zihniyeti de bu kadar" diye. Aaah ama hepsi fıs pısırık...
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

SNA1L said:

@sabonis
tahrik polisten var bunu anlamıyosunuz kaç kere söyledim elinin altında internet var biraz araştır hastaneler çocuk kadın erkek dolmuş biber gazından..orantısız müdahaleye böyle tepki.

yahu hep sizin stad yakılıp yıkılıyor, bir sürü yer savaş alanına dönüyor, hep de bir bahaneniz var, ben bunu anlamıyorum? bir de ben antu mantu kullanmıyorum, hepi topu 2-3 foruma girerim arada ekşisözlük bakarım o kadar, arayamıcam fotoğrafları. ben görmemiş olabilirim ne oldu başlangıça ama sonuç olarak taraflı bakıyor olma ihtimalin çok yüksek senin de...

sen veya x veya y öküz olmayabilir ama yıllardır gözlemlediğim kadarıyla fb'de, bjk ve gs'ye oranla daha fazla holigan var yani.

ya bukadar zor bi sene geçirilmiş sinirler gergin fln yani savunmuyorum tabiki yapılanı ama seninki daha fanatik benimki elit fln saçma geliyor.bilemeyiz tabiki ama fenerin bu sene yaşadıklarını gs yada bjk yaşasaydı farklı bişeymi olucaktı sanki.neyse ne ya sonuçta yakışmadı taraftara poliste bekleneni yaptı sonuç bu
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şu "bu kadar zor sezon geçirilmiş" falan lafları boş laflar beyler.

Bu kadar zor bi sezon geçirmeye kimse itmedi fenerbahçeyi, kendi yöneticileri itti. Kendi yöneticileri dışında kimsenin sorunu değil. Kendi taraftarının da sorunu olmamalı.

Kimse durup dururken feneri zorlayalım demedi. İşi yapan yöneticileriniz, birde çözüm sürecini karıştırdı. En çok zararı onlar verdi klübünüze.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

Akhlaur said:

es-esliler dövüyorlarsa, karşı taraf haketmiştir.

off her sene yapıyolarmış bunu. sabah kardeşim diyodu es-es'li arkadaşları "hadi akşam şampiyonluk kutlamasına çıkanları dövcez sen de gel" fln demişler asfahgfadasf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...