paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Selam, Ben de bu kasayı sevmem : *yaşasın mide bulandırma team* Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 kasa tabi zevk işi lakin şu tartışılmaz , kullanması çok eğlenceli. komforlu değil çok (koltuklar fln rahat ama genelden bahsediyorum , şahsen koltuklarım deri , bundan inip linea'ya clio'Ya corsaya fln biniyorum baya, onlarda hep totom ağrıyor , rahatsız geliyorlar) , camlar fln buğulanıyor , kasisten geçmek sıkıntı , kötü yollarda dikkatli olmak gerekiyor , abs biraz ağır. ama bütün bunlara rağmen , boş bi yola bi otobana çıkınca , M40 said: VOOOOOOOOOOOOOOOOOOĞĞĞR VORVORVORBOF VOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR virajlar fln sorun değil , istediğin yöne direksyonu döndürüp gaza basıyorsun ,gidiyor . çok hesap yapmıyorsun. hurraaaaaaaaaaa diye bağırasım geliyor kullanarken, keyifleniyorum , sırıtmaya başlıyorum fln . 1 saat kullanayım stres atıyorum ,terliyorum . bi yere gidim diye buluyorum kendimi . parçası fln pahalı değil , bulabildiğin sürece :D , akışmetre mesela sorun oldu , ama arka fren balatalarını değiştirttim geçen hafta , işçilik dahil 50 TL . sıfır parça . Yakıt , efendi kullanırsan KM'de 25 kuruş hiç zor değil . tabi temizini bulmak için çok uğraştım ben, onun etkisi var. duruşuna fln ayrı tav oluyorum ztn , ama anlamışsınız ben meraklısıyım birazcık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Selam, Tıp buna da çare bulacaktır elbet :D Gerçi gayet kompakt bir kasa bu. Bundan sonraki kadar hiçbir 3 serisi çirkin olamaz! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ben genelde bu tarz seyleri bmwteam forumlarina soruyorum. *paramecium etrafta mi bakinir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 paramecium said: Bundan sonraki kadar hiçbir 3 serisi çirkin olamaz! bundan bir sonraki dedigin e36 kasa zaten. Haniiiiiiim, bana odunu getir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Selam, Şu güzel, en azından sempatik: E30 Ama buna güzel denilemez bee: E36 (hele ki arka tarafın kaba görünüşü) Bu bana göre gayet asil bir duruşa sahip: E46 (hele ki coupesi) Güzel gibi ama biraz kaba geliyor bana: E90 Fazla agresif gibi ama ateşli duruyor. Dudaklarımdan 'hoş' kelimesinin çıkmasına neden oluyor: F30 Başka forumlarda işin ne senin bakiim :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 e90 pre facelift ucube resmen, sonraki meeeeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ahanda facelift. gerci benim koydugum resimdeki acidan anlasilmiyor neresinin lift edildigi. babamin araba facelift premium paket+sunroof+xenon lu bir e90 3.18d Hakikaten takoz gibi bir araba. ici falan zaten rezalet. f30 havada karada dovuyor (donanim fakiri alinmazsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 E46 sanki hiç eskimiyor , çok beğeniyorum . E30 almasam E46 alırdım sanırım (yada 2002 , yada e28 , yok yok, neyseki mantık sınırlarında kalıp E30 almışım :D ) bu ne güzelliktir ya , 14 yaşında bide ,dilekolay mesela 5 serilerinden E39 sonrası hiç bi kasalarını beğenmiyorum bence araba dediğin köşeli olur azcık , böle balina gibi şiştikçe , gereksiz bi sürü bilgisayar ekranı eklendikçe soğuyorum ben arabadan . imkanım olsa ariel atom alırım , benim araba anlayışım böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Araba anlayisim boyle degil, araba anlayisim yok benim dicen haci. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 herkes aile babası yahut devlet memuru gibi olamazki. 24 yaşındayım , gürültülü ve hızlı araçların 1.4 dizel bi araçtan daha fazla ilgimi çekmesi çok doğal . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 21 yasindayim les gibi araba abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 senin ruhun yaşlanmış valla hem jeremy clarkson bayıldı araca , senden benden daha fazla anlıyordur heralde arabalardan . bmw alırkende , fiat alırkende araçtan ne beklediğine bağlı o aracın sen mutlu edip edemeyeceği ama hayatı boyunca filo arabası benzeri araçlar sürmeyi isteyip , araba kullanırken anlık tüketim dışında hiç bir parametreyi gözetmeyen bir insan ne kadar araba meraklısı ise , sadece pes oynayan adam o kadar futbol meraklısıdır . hep pilav makarna olmaz , arada kebapta yicez ya f1'de izlicez , hep linea hep clio hep metrobüs olmaz biraz açık zihinle , daha az peşin hükümlü olun yahu genç olun biraz genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Selam, Sen çizgiyi geçmişsin... Ben yakalım diyorum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 hakliyim said: E46 sanki hiç eskimiyor , çok beğeniyorum . E30 almasam E46 alırdım sanırım (yada 2002 , yada e28 , yok yok, neyseki mantık sınırlarında kalıp E30 almışım :D ) bu ne güzelliktir ya , 14 yaşında bide ,dilekolay mesela 5 serilerinden E39 sonrası hiç bi kasalarını beğenmiyorum bence araba dediğin köşeli olur azcık , böle balina gibi şiştikçe , gereksiz bi sürü bilgisayar ekranı eklendikçe soğuyorum ben arabadan . imkanım olsa ariel atom alırım , benim araba anlayışım böyle E46 Sahip olduğum için kendimi şanslı hissettiğim güzellik. bknz: arabayla sevişen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 paramecium said: Selam, Ama buna güzel denilemez bee: E36 (hele ki arka tarafın kaba görünüşü) Şu E36'nın içi dışı temiz kullanılmış üstü açılanlarından bulsam gözümü kırpmam alırım. BMW'de sorun şu, araç ilk sahibinden sonra genelde arabayı nasıl kullanacağını bilmeyen ve hızı seven insanlar tarafından alındığı için sıkıntı yaratıyor. Adam 2. 3. viteste redline zorlamış yüzlece defa şimdi o arabayı alsan hayır gelir mi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 e36'nın sıfırı bulunsa yine alınmaz, bildiğin yürüyen tabut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Selam, Benim eski A4 bile ondan güvenliymiş be :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 sakin dhl le falan gondertme. gumrukte takilirsa cakal dhl oyle bir antrepo kirasi istiyor ki, gonderinin bedeli kadar falan oluyor. ne saydirmistim dhl e zamaninda, kulaklari cinlamistir. paket 5 birim ise, gumluk vergisi tas catlasin 1 birim daha, ama antrepo kirasi en az 3 birim. zaten kargoya vermisim 30 kusur dolar, bu neyin daha kirasi? ayakta soygunculuk hizli kargolar. sakin diyim. ptt kargo en iyisi. en kotu gumrukte takilir, gider alirsin. antrepo kirasi falan gibi uydurma soygunculuklarla ugrasmazsin. benimkisi bir de kitap ve cd idi. gumrukte takilmasi zaten abes, adam acsa baksa gorecek ki turkiye de satilan dvd ler degil. oyle ordan alip burada satabilecegin adette de degil. hadi takildi, dhl niye pakete ticari mal ayagi cekiyor, kira pesinde kosuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Selam, Aynen PTT kargo en iyisi :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 kuzey amerikadan gelen bir siparis ptt ile gelsin isteniyorsa air mail gonderilecek her sey. uzun surer ama daha iyi oluyor. paket biraz zarar goruyor yalniz. onun da oyle bir handikapi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar