Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurt dışından parça siparişi

hakliyim

Öne çıkan mesajlar

kasa tabi zevk işi
lakin şu tartışılmaz , kullanması çok eğlenceli.

komforlu değil çok (koltuklar fln rahat ama genelden bahsediyorum , şahsen koltuklarım deri , bundan inip linea'ya clio'Ya corsaya fln biniyorum baya, onlarda hep totom ağrıyor , rahatsız geliyorlar)
, camlar fln buğulanıyor , kasisten geçmek sıkıntı , kötü yollarda dikkatli olmak gerekiyor , abs biraz ağır.

ama bütün bunlara rağmen , boş bi yola bi otobana çıkınca ,
M40 said:

VOOOOOOOOOOOOOOOOOOĞĞĞR

VORVORVORBOF

VOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR

virajlar fln sorun değil , istediğin yöne direksyonu döndürüp gaza basıyorsun ,gidiyor . çok hesap yapmıyorsun.

hurraaaaaaaaaaa diye bağırasım geliyor kullanarken, keyifleniyorum , sırıtmaya başlıyorum fln . 1 saat kullanayım stres atıyorum ,terliyorum .
bi yere gidim diye buluyorum kendimi .

parçası fln pahalı değil , bulabildiğin sürece :D , akışmetre mesela sorun oldu , ama arka fren balatalarını değiştirttim geçen hafta , işçilik dahil 50 TL . sıfır parça . Yakıt , efendi kullanırsan KM'de 25 kuruş hiç zor değil .
tabi temizini bulmak için çok uğraştım ben, onun etkisi var.

duruşuna fln ayrı tav oluyorum ztn , ama anlamışsınız ben meraklısıyım birazcık :D
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Şu güzel, en azından sempatik: E30

Ama buna güzel denilemez bee: E36 (hele ki arka tarafın kaba görünüşü)

Bu bana göre gayet asil bir duruşa sahip: E46 (hele ki coupesi)

Güzel gibi ama biraz kaba geliyor bana: E90

Fazla agresif gibi ama ateşli duruyor. Dudaklarımdan 'hoş' kelimesinin çıkmasına neden oluyor: F30

Başka forumlarda işin ne senin bakiim :D

Saygılar.

Sosyal ağlarda paylaş

E46 sanki hiç eskimiyor , çok beğeniyorum .

E30 almasam E46 alırdım sanırım (yada 2002 , yada e28 , yok yok, neyseki mantık sınırlarında kalıp E30 almışım :D )

bu ne güzelliktir ya , 14 yaşında bide ,dilekolay

mesela 5 serilerinden E39 sonrası hiç bi kasalarını beğenmiyorum

bence araba dediğin köşeli olur azcık , böle balina gibi şiştikçe , gereksiz bi sürü bilgisayar ekranı eklendikçe soğuyorum ben arabadan .

imkanım olsa ariel atom alırım , benim araba anlayışım böyle

Sosyal ağlarda paylaş

senin ruhun yaşlanmış valla

hem jeremy clarkson bayıldı araca , senden benden daha fazla anlıyordur heralde arabalardan .

bmw alırkende , fiat alırkende araçtan ne beklediğine bağlı o aracın sen mutlu edip edemeyeceği
ama hayatı boyunca filo arabası benzeri araçlar sürmeyi isteyip , araba kullanırken anlık tüketim dışında hiç bir parametreyi gözetmeyen bir insan ne kadar araba meraklısı ise , sadece pes oynayan adam o kadar futbol meraklısıdır .

hep pilav makarna olmaz , arada kebapta yicez ya
f1'de izlicez , hep linea hep clio hep metrobüs olmaz biraz açık zihinle , daha az peşin hükümlü olun yahu

genç olun biraz genç
Sosyal ağlarda paylaş

hakliyim said:

E46 sanki hiç eskimiyor , çok beğeniyorum .

E30 almasam E46 alırdım sanırım (yada 2002 , yada e28 , yok yok, neyseki mantık sınırlarında kalıp E30 almışım :D )

bu ne güzelliktir ya , 14 yaşında bide ,dilekolay

mesela 5 serilerinden E39 sonrası hiç bi kasalarını beğenmiyorum

bence araba dediğin köşeli olur azcık , böle balina gibi şiştikçe , gereksiz bi sürü bilgisayar ekranı eklendikçe soğuyorum ben arabadan .

imkanım olsa ariel atom alırım , benim araba anlayışım böyle

E46 Sahip olduğum için kendimi şanslı hissettiğim güzellik.

bknz: arabayla sevişen adam
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Ama buna güzel denilemez bee: E36 (hele ki arka tarafın kaba görünüşü)

Şu E36'nın içi dışı temiz kullanılmış üstü açılanlarından bulsam gözümü kırpmam alırım. BMW'de sorun şu, araç ilk sahibinden sonra
genelde arabayı nasıl kullanacağını bilmeyen ve hızı seven insanlar
tarafından alındığı için sıkıntı yaratıyor. Adam 2. 3. viteste redline zorlamış yüzlece defa şimdi o arabayı alsan hayır gelir mi =/
Sosyal ağlarda paylaş

sakin dhl le falan gondertme. gumrukte takilirsa cakal dhl oyle bir antrepo kirasi istiyor ki, gonderinin bedeli kadar falan oluyor. ne saydirmistim dhl e zamaninda, kulaklari cinlamistir.

paket 5 birim ise, gumluk vergisi tas catlasin 1 birim daha, ama antrepo kirasi en az 3 birim.

zaten kargoya vermisim 30 kusur dolar, bu neyin daha kirasi? ayakta soygunculuk hizli kargolar. sakin diyim. ptt kargo en iyisi. en kotu gumrukte takilir, gider alirsin. antrepo kirasi falan gibi uydurma soygunculuklarla ugrasmazsin.

benimkisi bir de kitap ve cd idi. gumrukte takilmasi zaten abes, adam acsa baksa gorecek ki turkiye de satilan dvd ler degil. oyle ordan alip burada satabilecegin adette de degil. hadi takildi, dhl niye pakete ticari mal ayagi cekiyor, kira pesinde kosuyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...