Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bas geç tatava yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 abi benim baktığım bütün kasalarda bu var, benimki de dahil olmak üzere, ben mi yanlış anlıyorum psu'nun altında bir delik var arkasında bir delik var, birinden hava alıyor birinden veriyor cahilim bu konuda, yanlış anlıyorsam düzeltin http://media.bestofmicro.com/Y/W/312296/original/psu-bottom-07-EN.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 benim bi psuda intake bi kasada exhaust, ilginç. biraz modlama işine gireceksin o zaman dediğim gibi. çorap olur, ya da mıknatıslı fan filtreleri satılıyor onlardan lıp monre edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 mıknatıslı filtrelere link plis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ben kesinlikle bunlardan almalıyım ya şu ana kadar almamış olmam inanılmaz bir mallık esh bana bir cpu cooler önerebilir misin, toplaca vereyim siparişini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 noctuanın 150 liralık çift 90 fanlı bi modeli var inventusta. onu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 esh, biraz önce inventus aradı. h60 serisi kalmamış ellerinde, h80i alacaktım, adam noctua d14 daha performanslıdır dedi ona geçtim ben de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 http://i.imgur.com/kjgbZCN.png yürüyorum o zaman böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 kim tutar be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 yürü bakalım. kasa da alaydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 abi hiç ekstra masraf yaratmayım ya 970'ı hala alamadım inventus getirsin diye bekliyorum, parayı ona yatıracam kasanın tek derdi dışarısındaki çizikler, psu optimum olarak altta olması gerekiyormuş, top mounted türkiyede kasa bulamadım, haliyle gösteriş içinde 300 tl domalmayım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 i7 işlemcinin şunlardan biri olmama gibi bir ihtimal var mı? 1366/1150/1155/1156/775 & Tüm AMD Soketler, 2 adet NF-B9 92mm, NT-H1 termal macun İşlemci soğutucusu işlemci aklımda değil, 1155 diye aklımda kalmış ama hatırlayamıyorum, 4 e kadar verirsem siparişi kargoya yetişecek emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 alternatif olarak hyper 212 de düşünebilirsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bingildak said: i7 işlemcinin şunlardan biri olmama gibi bir ihtimal var mı? 1366/1150/1155/1156/775 & Tüm AMD Soketler, 2 adet NF-B9 92mm, NT-H1 termal macun İşlemci soğutucusu işlemci aklımda değil, 1155 diye aklımda kalmış ama hatırlayamıyorum, 4 e kadar verirsem siparişi kargoya yetişecek emin olamadım. 1366 ya da 1155 tir, eski 1150lerden de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bingildak said: abi hiç ekstra masraf yaratmayım ya 970'ı hala alamadım inventus getirsin diye bekliyorum, parayı ona yatıracam kasanın tek derdi dışarısındaki çizikler, psu optimum olarak altta olması gerekiyormuş, top mounted türkiyede kasa bulamadım, haliyle gösteriş içinde 300 tl domalmayım şimdi hajhadkash benim fell kasa var üstte psu :D verim mi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 benim kasa da aynı şekide çok çılgn toz tutuyor, bu mıknatıslı filtreler tam olarak nereye takılıyor? fanın arkada tarafına mı yoksa kasayla fan arasına mı monte ediliyor? kasanın yan camında içeriye ve altında aynı şekilde içeriye doğru üfleyen 2 tane fanım çılgın gibi çalışıyorlar voltaj düşürücü kabloya rağmen, hatta kafamı da çok şişiriyorlar ama speedfan ile bir türlü düşüremedim hızını. bunun için bana yardım edebilecek var mı? biostan falan da çok kurcaladım çözemedim. pc bu http://forum.paticik.com/read.php?27,7656289 bahsettiğim 2 fan bu http://www.overclockers.com/cooler-master-jetflo-fan-review 1200 w a düşüren kablolar takılı üzerinde. her daim aynı hızda çalışıyorlar, takılı oldukları soketlerin isimlerini unuttum ama biri sys biri pwr_fan olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ikisi de is gorur ama kasa ile fan arasına takamazsın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 o zaman bunları mıknatısla vidaların olduğu yere tutturuyoruz değil mi? üflediği tarafa koyucaz yani içten tutacak tozları? fan hızlarını düşürebilmek hatta otomatik biçimde kasa soğukken düşük, sıcakken yüksek hızda çalışabilmesi için ayarlamama da yardımları bekliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 abi sen neden bahsediyorsun anlamadım esh'in linklediği fan filtresi fan değil yani sadece filtre fan'ın önüne kasaya miknatısla tutturuyorsun işte? bu arada verdim siparişi, götler yetiştiremedi, yarına kaldı. cumartesi öğlen elimde olur ilk defa cpu söküp cooler takacam heyecanlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 abi onu soruyodum işte tam olarak nereye takılıyorlar diye. bu arada cpuyu sökmeye gerek yok coolerı takmak için, bi parça termal macun sürüp vidalıyorsun kasayı yan yatır yeter sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bakalım benim kasa ne zaman gelecek. yarın gelir herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 http://i.imgur.com/y4lDJ0T.png abi fan'ın dışına takıyorsun işte, hava girişinin fan'a ulaşmadan önceki yere kırmızı filtre, anlamadıysanız diye açıklamak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 cok acıklayıcı olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Fan Kontrol Paneli alıp takabilirsin Liebe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar