Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 gigabyte ta mı? evet abi. random tamamen. hiç ses sorunu olmayan da var, 3 kere değiştirtip 3 kere sorun yaşayıp iade eden de. niye bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Şimdik, Nessa da sağolsun kasayı toparladık gibi. İşlemci : i5 4690k Anakart : Asus Rampage VII Hero GPU : EVGA GTX970 SC ACX 2.0 SSD : Samsung 840 Pro 256gb Kasa : Corsair 400R + 600w psu Ram : Corsair Vengeance 8gb (4gbx2) CL9 1600 Mhz Hdd : WD Caviar Black 1tb Ramleri 2400'lük mü yapsam birinci soru bu ikinci soru da monitör. ASUS VS247HR mi alayım yoksa hepten battım nasıl olsa diyip ASUS 27" VS278H'e 700+ bayılayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ben 27" olanı kullanıyorum memnunum valla 27" alternatif düşüncek olsam ancak 120hz olanları düşünürdüm 23" monitor hiç aklıma yatmadı bütçen sıkışık değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 erbablar bana şu ikisi için tavsiye verir misin: 1) psu gg, traktör gibi çalışıyor - kasanın yapısı itibariyle intake'ı kasanın alt tarafında, evde 2 tane kedi olduğu için sürekli yerde biriken bütün tüy yığınını içine çekiyor ve giriş hemen etkilenmeye başlıyor bu durumda yeni kasa mı alayım yoksa bozulmuş psu'u mu değiştireyim? kasa falan da baya zarar gördü 2 kere taşınırken ama görsel dışında hiçbir problemi yok, kasa zaten yani. psu'a para verene kadar biraz daha verip kasa + psu kombin şekilde alıp intake'ı başka açıdan bir şeye mi geçeyim? 2) cpu ısınıyor, büyük ihtimal macun falan gg oldu, 2.5 belki 3 yıldır ellemedim. kasa içi ısınma çok arttı. gpu'dan olacağını sanmıyorum geriye cpu kalıyor ki cpu üzerinde default gelen dışında bir fan yok. ne alayım? overclock işine ucundan girebilirim, cpu biraz geride kalmaya başladı ama upgradelik seviyede değil. 10-15% itekleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bi toz bezi ve tornavida al abi hepsinden önce sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 stimpak said: Şimdik, Nessa da sağolsun kasayı toparladık gibi. İşlemci : i5 4690k Anakart : Asus Rampage VII Hero GPU : EVGA GTX970 SC ACX 2.0 SSD : Samsung 840 Pro 256gb Kasa : Corsair 400R + 600w psu Ram : Corsair Vengeance 8gb (4gbx2) CL9 1600 Mhz Hdd : WD Caviar Black 1tb Ramleri 2400'lük mü yapsam birinci soru bu ikinci soru da monitör. ASUS VS247HR mi alayım yoksa hepten battım nasıl olsa diyip ASUS 27" VS278H'e 700+ bayılayım 2400 ram para israfı olur sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Esh said: bi toz bezi ve tornavida al abi hepsinden önce sdfsd toz beziyle olacak iş değil abi, ev haftada 2 kere süpürülüyor, ona rağmen her hafta baktığımda aynı manzarayla karşılaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 50 lira fark var :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 cost effective makinede 2400luk ram israf olur. 1866 dan üstüne kasma. onun yerine cpu soğucuya para yatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 stimpak said: 50 lira fark var :< o zaman al. asds aynen o kadar cunku fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bingildak said: Esh said: bi toz bezi ve tornavida al abi hepsinden önce sdfsd toz beziyle olacak iş değil abi, ev haftada 2 kere süpürülüyor, ona rağmen her hafta baktığımda aynı manzarayla karşılaşıyorum o zaman corsair kasa alıp toz filtresi sipariş edeceksin ya da kadın çorabından kendin yapacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Onun tutosunu hazırlasanıza biriniz. Saglam sekilde corapla nasıl yapılır bi ogrenelim. Benim oda da inanılmaz toz topluyor, dolayısı ile pc'de de birikiyor kısa surede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 abi toz olsa öpüp başıma koyacam, kedi tüyü ya dispanser gibi döküyor peachler, kısacıkta tüyleri var halbuki bakayım kasalara o zaman psu'a 200 verene kadar 300 vereyim corsair kasa artı psu takayım zaten 970 e geçiyorum, güç kullanımı da düşecek baya. cpu soğutucu işine ne diyorsunuz? ne alayım 10% fln oc yapmalık? 3.04 de çalışıyor sanırım işlemci 3.4 veya 3.3 e falan oc yapsam çok mu ısınır? bi de macun yenilemek için güzel bir tuto videosu var mı haftasonu yapayım onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bildiğin müjde çorabı alıyosunfanı monte ederken gerip bırakıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bingildak said: abi toz olsa öpüp başıma koyacam, kedi tüyü ya dispanser gibi döküyor peachler, kısacıkta tüyleri var halbuki bakayım kasalara o zaman psu'a 200 verene kadar 300 vereyim corsair kasa artı psu takayım zaten 970 e geçiyorum, güç kullanımı da düşecek baya. cpu soğutucu işine ne diyorsunuz? ne alayım 10% fln oc yapmalık? 3.04 de çalışıyor sanırım işlemci 3.4 veya 3.3 e falan oc yapsam çok mu ısınır? bi de macun yenilemek için güzel bir tuto videosu var mı haftasonu yapayım onu da. 300 le kalsan iyi, 400-500 olur o kasa+psu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 16 gig ram alin yau aluuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bingildak said: Esh said: bi toz bezi ve tornavida al abi hepsinden önce sdfsd toz beziyle olacak iş değil abi, ev haftada 2 kere süpürülüyor, ona rağmen her hafta baktığımda aynı manzarayla karşılaşıyorum abi bi hava püskürtücü kompressör mü ne işte bulsan da, 2 haftada 1 balkona çıkartıp üfletsen ya kasaya? kedili ev zor zanaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 kadın çorabı abi. candır can. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 sanayi tipi kompressor var abi de temizliyorsun, 2 gün sonra aynı, kedi tüyünden ziyade kasanın altından hava girişi olması problem, direkt yerdeki şeyi topluyor, kasanın diğer fanlarında böyle bir sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 O zaman corsair filtreli kasa ya da müjde çorap =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 http://www.seslibenim.com/wp-content/uploads/2010/12/penti_mkle.jpg şunlardan birini fanı söküp önüne gerip tekrar tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ya bana corsair kasa önersenize bunların hepsinde psu altta ve kasanın altından hava alıyor, bütün kasalarda standard bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 psu nun fanı intake değil ki abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 abi bir altta bir arkada var ya alttaki alıp arkadaki vermiyor mu? in take değilse neden kedi tüyü topaklaşıyor orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 1500w falan mı o psu da 2 fan koyma ihtiyacı duymuşlar? içeriden çekip 12 likle atıyodur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar