-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 soru, bu ram ile devam edeyim mi ? yani yanına aynısından 2x4 bir tane daha mı alayım yoksa benim ram'den vazgeçip ne bileyim şu mhz'de şu ürün'e geç falan gibi bir öneriniz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Yok abi bunu dun yazmadik mi zaten. Aynisindan bi tane daha alicaksin 4x4 offroad olucaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Kharon'un dediği + emin değilsen ram'inden çeşitli performance chartlara bakabilirsin. Elindeki ripjaws serisi ramler oldukça başarılı. Aynı kitten takman yeter herkesin dediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 asus rog mars kartı gördünüz mü yeni çıkan? 2x760gtx koymuşlar, titandan daha soguk sessiz ve performanslıymış. şimdi tek kartın içine 2 gpu koyunca sli gibi olmuyor performans heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 dworgian bi bak istersen buraya, asus rog için; http://www.guru3d.com/articles_pages/asus_geforce_gtx_760_mars_review,28.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 merhabalar, mimari 3d render ve autocad kullanımı amacıyla bir bilgisayar toplamak istiyorum. çok da pahalı olmadığı sürece önerilerinize açığım, yalnız ek olarak kasaya ve işlemciye özel soğutma sistemi olmasını istiyorum. isteyen mesajla da ulaşabilir, teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 aente said: dworgian bi bak istersen buraya, asus rog için; http://www.guru3d.com/articles_pages/asus_geforce_gtx_760_mars_review,28.html yani meh demişler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Kutun dolmuş Kharon :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 bosalttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 yarın alıcam ekran kartı ve ram'i, hatta monitör'ü de değiştiricem muhtemelen. son kararım asus gtx 770 oldu. çoook fark yoktur heralde 780 ve 770 arasında ? ti'lar zaten çok pahalı, ona bulaşmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 4k, multiscreen vb şeyler yapmayacaksan gerek yok 780e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 -Deno- said: yarın alıcam ekran kartı ve ram'i, hatta monitör'ü de değiştiricem muhtemelen. son kararım asus gtx 770 oldu. çoook fark yoktur heralde 780 ve 770 arasında ? ti'lar zaten çok pahalı, ona bulaşmıyorum. ekran da asus mu peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 selam. 5 senelik bilgisayarımı artık yenilemem gerek dusunuyorum. son cıkan oyunları adam gibi oynayamadım, ozlemisim de. pek vaktim yok ama olsun. 2k TL gibi bi butce ayırmayı planlıyorum ama uzerine de cıkabilirim. high-end olmalı ve next-gen oyunları sorunsuz oynayabilmeliyim. sistemde monitor olmayacak ve 2 parca seklinde toplamayı dusunuyorum. yani muhtemelen en fazla parayı yatıracagım ekran kartını daha sonra temin edecegim. ilk etapta; - kasa - psu - mb (asus) - cpu (intel) - ram - hdd kombinasyonu tavsiye edebilir misiniz. hdd icin mevcut diski kullanabilirim, ikinci partide gpu ile birlikte ssd alabilirim. ram de yine ayrı ayrı alınabilir vs. o kararı size bırakiyim :) marka takıntım olan donanımı yanına yazdım. ayrıca bir diger beklentim mumkunse az ses cıkaran bir alet olması. kasa tercihi mi etkiler bunu, yoksa ektra fan falan mı dusunulmeli? 2k butceye cok takılmayın. yani gpu'suz sistem 1.5k da olabilir gayet. gpu icin bekleyecegim kesin ama. tek seferde domalmak niyetinde degilim. belki 2*gpu bile olabilir daha sonra. tşkler. edit// ya bi de internetten siparis vericem sanırım. en uygunu neresidir? inventus, sanalmarketim, vatan? parcaları ayrı ayrı alıp montajlamaya gotum yemiyo, baya uzagım bu islerden artık. o yuzden montajlayıp getirsinler istiyorum. izmir'de yasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Uygun mu değil mi tartışılır belki de, en iyisi inventus bence. Satış sonrası desteği de iyi adamların. 2k bütçeyle intel bazlı güncel bi sistem toplaman zor olur. 2.3k civarına çok güzel amd sistem toplarsın. 2.7-3k civarına da intel. (sıfır alacağını varsaydım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Sifir alicam. 3k'ya kadar cikarim. Su ustte soyledigim bilesenleri 1,5-2k TL gibi bi paraya halletsem olur aslında. GPU icin daha sonra sınırları zorlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Dworgian said: -Deno- said: yarın alıcam ekran kartı ve ram'i, hatta monitör'ü de değiştiricem muhtemelen. son kararım asus gtx 770 oldu. çoook fark yoktur heralde 780 ve 770 arasında ? ti'lar zaten çok pahalı, ona bulaşmıyorum. ekran da asus mu peki şimdi aldım geldim inventus'tan ram ve ekran kartını. monitör benq ya. yani memnunum ama sanki değiştirmek gerekli gibi bu ekran kartından sonra. g2220hda diye bi model. şöyle 100-150 gibi bi şeye de bunu satarsam gider 500'e asus monitör alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Ben de bir monitör istiyorum. 21.5 Benq var, 23 24 ayarında bir monitör alıp Benq'yu 2. monitör yapıcam. 600 700 TL civarında bişi arıyorum, PS4 alınca onu da bağlayabileceğim bir şey istiyorum. LG'nin IPS'li tvsine baktım 14ms yazıyordu vazgeçtim, Samsung'un 23 inch wideları güzel gibi. Önerisi olan var mıdır :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 http://www.teknobiyotik.com/catalogsearch/result/?q=asrock şöyle bir indirim varmış,belki işine yarayan olur asrock anakartlarda %40 civarı indirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Msi Lightning 770 GTX kart i5 haswell işlemci Oc işim olmaz Corsair 760w +platinum psu yeter mi? Yoksa 860 mi alayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 760 yeter de artar. Bir de şunu okumanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Beyler sunu alıyorum. Var mı bisi eklemek isteyen? Asrock Z87 Pro4 Intel i5-4570 Corsair Vengeance DDR3 1600 MHz CL9 (2x4GB) Samsung 840 EVO 250GB SSD Corsair 500R Kasa Seasonic 750W 80+ PSU Bir de DVD-RW var işte onu yazmadım. 2150 TL civarı bişey yapıyor. Yabıştırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Herşey iyi güzel ama OC yada SLI/Crossfire yapmayı düşünmüyorsan o PSU fazla iyi, zaten 750 Watt lık PSU genel olarak fazla, 600-650 her türlü yeter OC siz ve tek GPU lu bir sistem için. Fazlası size elektrik faturası olarak geri dönecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236112&nm_mc=EMC-IGNEFL112513&cm_mmc=EMC-IGNEFL112513-_-EMC-112513-Index-_-LCDMonitors-_-24236112-L0E su alet nasil? $110a geliyo indirimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 jonq said: Herşey iyi güzel ama OC yada SLI/Crossfire yapmayı düşünmüyorsan o PSU fazla iyi, zaten 750 Watt lık PSU genel olarak fazla, 600-650 her türlü yeter OC siz ve tek GPU lu bir sistem için. Fazlası size elektrik faturası olarak geri dönecek :) Seasonic'in ozel bir olayı var mı? Kharon tavsiye etmis bu baslıkta diye onu alayım dedim ama Corsair 650W cakabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Seasonic patinin resmi güç kaynağı gibi bişi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar