Flassh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 bende bunu koymaya geliyordum http://www.teknobiyotik.com/asrock-z77-extreme4-intel-1155-soket-ddr3-usb3-sata3-atx-anakart-ivy-bridge.html şöyle bi dolanırken bi kaç yerde bunu öneren görmüştüm, 350 lira gibi bir fiyatı vardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 heh. burada 1 ay kadar tartışıp debelenirsem yeni sistem oluşturabilirim sanıyorum. iyiden iyiye i5 fikrine alışıyorum gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 http://www.logicalincrements.com/ şu site verilmiş miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 http://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm şurdan da kendi bütçene uygun konulara bak yavaş yavaş oturmaya baslıyor sonra @kojiroh güzel siteymiş de trde ki fiyat farkını da acı gerçek gibi surata carpıyor ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 bu arada i7 de hyper threading oyunlarda sorun yaratıyormuş galiba. alırsak da bios dan disable etmek fln lazımmış peh @kojiroh siteye bakayım hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 oyun piyasası pek yakalayamıyor teknolojiyi ya kafana takma. Ekran kartı da her sene yenileniyor zaten. Şuanda 680ti alsan seneye burada 32423 TT modelini konuşuyor olacağız ve arada 680 i zorlayan oyun sayısı 1 elin parmaklarını geçmeyecek. :D amd x4 630 + 6870 ile gayet rahat oynadım şuana kadar. Tomb raiderın kıçının kılını görmek için 700 tl ekran kartına vermem mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 o değilde, arada power calculator dan baktım, şu anda ocz 600w psu var bende ama sistemim 360 istiyormuş lol (e6600 gts250 6gb ram). gerçi eski kasamı bozmayacağım için bir psu daha gerekecek tabii. ama anladım ki optimum bir sistemi 2.000 - 2.300 arasına toplayabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Bu arada corsair vengeance da guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 başlarım haswell'ine diyerek şunu topladım. Corsair Special Edition White Mid Tower Thermaltake 1050W 80+Gold Toughpower PSU Intel Core i7 3770k @ 3.40GHz Asus Maximus V Formula DDR3 2800MHz GSkill DDR3 2133Mhz CL9 16GB Ram Zotac GTX690 4GB 256Bit Gpu Asus DVD-RW Corsair Neutron 256GB SataIII SSD Corsair Hydro H100i WaterCooling Total: 5.245,26 KDV Dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 1050w psu yu napıcan abi sorması ayıp? 4gb ekran kartı fln. eh seni bi 10 sene götürür bu sanıyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 sli yaparim bf4 icin ucuza bi zotac daha kapip 5-6 ay sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 para bok olunca ne güzel hayat ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Bf4 icin sli niye gereksin dedim bir an... Ama evet. Para cok olunca :) Aslinda 2 titan alacaksin da iste o zaman olacak o is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 GTX690 le zaten her ayar max 150+ fps alırsın. sli baya abartı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Dworgian said: bu arada i7 de hyper threading oyunlarda sorun yaratıyormuş galiba. alırsak da bios dan disable etmek fln lazımmış peh onu yapmak 5 saniyeni alıyor bir daha da yapmıyorsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Xenus said: Dworgian said: bu arada i7 de hyper threading oyunlarda sorun yaratıyormuş galiba. alırsak da bios dan disable etmek fln lazımmış peh onu yapmak 5 saniyeni alıyor bir daha da yapmıyorsun zaten Şunu açabilir miyiz? Ben CPU core docking i kapattım onun yerine, ne tür bir sorun yaratıyormuş? (Üstteki post u alıntıladım evet, ama bir sorun neden? Sticky konu olduğu için muhataplarım kendilerine bir soru sorulduğunu farketmeyebilirlerdi alıntılamasaydım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 stuttering e sebep oluyor diyorlar HT için http://www.tomshardware.co.uk/forum/101243-13-stuttering-games sanıyorum 0.1 saniyelik donmalar vs. cpu docking bununla alakasız galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 fiyat/perfo en iyi i5 beyler, i7 farkını direk ekran kartına yatırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 işlemci : Name Intel Core i5 750 Code Name Lynnfield Package Socket 1156 LGA Technology 45nm Specification Intel Core i5 CPU 750 @ 2.67GHz Family 6 Anakart : Model P55-US3L (Socket 1156) Ekran kartı : GeForce GTX 560 Ti Bir kaç yıldır bu sistemi kullanıyorum. Artık miyadını doldurdu galiba, önce 2 adet 1 tb lık disklerimi kaybettim. şimdi de ekran kartı gidiyor galiba, renkler bazen birbirine karışıyor reset falan atınca düzeliyor. 850 W 80+ bi psu var bende onun yetmeme gibi bir durumu olamaz herhalde. bir bilgisayar toplayayım, işlemcimi değiştirmeyeyim sıkıntısız falan dedim piyasada 1156 pin board bulamadım :/ bana acil tarafından board, işlemci, ekran kartı (ekran kartı yeterli derseniz gerek yok) ram ve bir adet f/p iyi olan ssd tavsiyesi lazım. bütce 2-2.5k civarı. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 abi o seninle alakalı değil. olabilio. (eğer OC yapmıosan ve elektrik akımı çok gidip gelen bir yerde değilsen) gts250 aldım 2006 da, 2 sene sonra mı ne tak dedi gitti bir gün. wow açıktı, mutfağa gittim geldim "error". yanmış kart. yerine geleni ise hala kullanıyorum. şans işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 vaako51 said: bana acil tarafından board, işlemci, ekran kartı (ekran kartı yeterli derseniz gerek yok) ram ve bir adet f/p iyi olan ssd tavsiyesi lazım. bütce 2-2.5k civarı. teşekkürler. Dworgian said: ben iyice cahilim işte. o serinin olayı ne ki? ayrıca sözüne uyup, cpu: i5-3570 3.4ghz, m.board: gigabyte ga-h77m-d3h diye birşey seçtim gpu: gigabyte gtx660ti 2gb 192 bit ram: corsair vengeance 2x4gb kit seçince 2340 a düştü fiyat. 660ti yerine 660 alsam 2150 fln oluo. valla çok daha cazip. böyle demiştim dün. ama board u değiştirip 32gb destekli versiyonunu alabilirsin. hani arada 100 lira fln oynar. ama ssd bilemedim. bir de kasa olarak corsair vengeance süper geldi bana edit; yukarıdaki 2150 fiyat için kasa fln da şunlar; Dworgian said: Kasa: Aerocool Xpredator Kasa + Seasonic 620W 80+ / 500 TL HDD: WD Caviar Black 1 tb 64mb ön bellek / 227 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 kasadan memnunum ben bu işte. amaç eğer çok kötü değilse işlemciyi kullanmak istiyorum yetemediği biyer olmadı, olduysa da ben hissetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 aslında elindekileri 2. el satıp sıfırdan böyle birşey toplamak iyi olur gibi. en azından yıpranmadan kurtulmuş olursun. madem 2k bütçe var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 ben hiç ikinci el bişey satmadım abi, bunları sipariş verdim şimdi bi board birde işlemci seçmem lazım. ekrankartı almaktan vazgeçtim şimdilik birde ssd alıcam. biri artık şu işlemci şu board u al desede sipariş versem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 keşke yarın alsaydın onları. kafadan 40 tl fazla ödedin. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar