Marty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 kac bolum oldu bu baslayali? ben daha ilk bolumu izledim bugun. kizin yepisyeni deri montu acaip gicik etti. bu militia cocugun ilk satisi yaptiktan sonra bi de gidip kizi kurtarmasi son anda iyice eeh noluyo lan dedirtti. ustune bolum sonunda o zimbirtinin yakininda olunca pcnin calismasi da lostu hatirlatti sogudum diziden. zaten bu militianin yolladigi zenci adam da once upon a time i hatirlatiyo, her bolum konuyu daha da uzatmak icin sekil sekil isler yapicaklarmis gibi geliyo. acaip gicik oldum. izliyim mi ben bunu simdi? ilerisi guzel mi? su sicak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 4. ya da 5. bölümde kızın küvete girip ıslandığı bir sahne var oraya kadar izle yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 ya tüm güç kaynaklarının kesilmesini de teknolocili bişeye bağladılar zaten iyice soğudum yap şöyle mistik bişeyler salya akıta akıta izleyelim şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 2. bolumde acaip baydim. kuvete kadar izleyemiycem sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Cok young adult yahu! Guzelim konunun icine micmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polgara Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Hala iptal etmemişler mi bunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 baya kötü bu dizi cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 bu rezalet bir dizi ya nasıl 12 sayfa olmuş zaaa. NBC'ye de jj abrams yakışır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=1pA8xD1ol80 ep11 den devam ediyor an itibari ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 tracy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Whats a boy band? ahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 sırf şu kanada/yunan kırması hatun için izlenir be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Bu hafta yalan mı oldu? Bulamadım hiçbir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ertelenmiş öbür haftaya birden kafalarına esiomu nedir birden erteliyorlar garip garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ya bu dizi mantıksızlık üzerine mi kurulu yoksa bir nedeni var mı? ilk bölümde sarışın kız ufacık sonra 15 sene sonraya atlıyor bir o ve kardeşi büyümüş herkes aynı. o google da çalışan sakallı adam kesintiden önce aşağı yukarı benimle yaşıt olması lazım (23) ama villam aram karım marım vardı diyordu. sanki yıllar geçmiş ama o, o hali sabit kalmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 sakallı rüya görüyomuş, finalde uyanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyu iyice bulandırıyorlar bakalım nasıl altından kalkacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 son 3-4 bölüm iyiydi baya, aksiyon, ölmesi gerekenler öldü falan, konuda açıldı birden güzel oldu iyice :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 2. sezon anlaşmasını yaptılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Yok Artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ne alaka? bush ne alaka ya. 2012de bush yoktu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 15. bölümdeyim,ilk bölümlerde evet aynen" bu ne yea çok kalitesiz ama yoklukta izleyelim işte"modundaydım ama bence şuanda bayağı heyecanlı.Miles'da bir yerden tanıdık nerden diyordum ki,Bella'nın babasıymış tivaylattan.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 pnoise said: ne alaka? bush ne alaka ya. 2012de bush yoktu ki ? Bush obama da vardı ona bakarsan.Hepsi kullandı/kullanacak gibi bir şey demek istemişler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bunda birde sezon ortasında çıkan 2 farklı webisode var kısa kısa 5er bölüm sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nazik_iskenceci Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Diziyi hiç sevmiyorum ama ısrar üzerine ikinci sezonu ettik offfffff! Rezil birşey. İrenç rol yapıyorlar. Dövüş sahneleri bir tek bu dandiklikte iyi duruyor o kadar. Çok fena çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar