Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üniversitelerin ders içeriği verme zorunluluğu

mightee

Öne çıkan mesajlar

Nasıl yazmak zorunda kalmasın abi, yurt dışına erasmusa öğrenci falan gönderiyor okullar. Sadece ingilizce eğitim vermek değil ki olay.

Transkript öğrenci belgesi ders içeriği vs vs bu tarz evrakların hem ingilizce hem türkçesi temin edilebilmeli okul tarafından.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi ne yapmaya çalıştığını anlamadım şahsen. Yurt dışına transcriptinle başvuruda bulunmayı düşünüyorsan transcriptin türkçesini alıyorsun. Noter onaylı çevirisini yaptırıyorsun. Öyle yolluyorsun. Okulların istediğin dilde bu tip bir döküman verme zorunluluğu olmaması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

almanyadayım ben şu an, bazı derslerimi saydırmak istiyorum ama ders içeriklerini internette bi adrese 2 paragraf şeklinde türkçe yazmışlar. al ordan çevir diyolar. olurmu öyle iş yaw. okulda bazı bölümler ingilizce de benim ki değildi. yani adamlara baskı yapıcam avukatımla görüştüm vs vs diye mail atıcaktım da patlamayalım diye araştırıyorum sdfds
Sosyal ağlarda paylaş

Eger bölümün ingilizce degilse universite koymak zorunda degil ingilizce ders tanımlarını.

Eger basvuru vs yapıcaksan turkce ders bilgilerini alıp yeminli tercumana cevirttircen,tercüman muhurleyecek.Daha sonra okul mühür vuracak ona ya ogrenci isleri ya da bolum baskanı herneyse.

Fakat ben kendi okulumda aldım kendim cevirdim,once b.baskanı paraf attı daha sonra ogrenci isleri muhur vurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...