nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Wispy said: Evet zaten şu anda ABD Türkiye'yi fiilen işgal etmekte. Gemiden inen ABD askerleri Türkleri sırayla infaz ediyor, kadın ve çocuklara tecavüz ediyor. Babası kim bilemeyecek şerefsiz insanların sayısı hızla artıyor. O yüzden o TGB'li gençlerin her biri bir Hasan Tahsin. Bu güzel anoloji için teşekkür ederiz çetintaş abi adamlar bizim askerin kafasına çuval geçirdi biz de onların,problem ? yani gelip anamızı bacımızı düzmelerine gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 cetoritto said: ayıp. demagojinin de bir adabı olmalı. İmzalık söz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 adamların 16 yıl yemesinin tartışılması da ayrı mesele ki 2 ergenin rütbesiz 1-2 askeri denk getirip kafalarına çuval geçirmesi ayrı,senin ordunun üst rütbeli subaylarına savaş bölgesinde müttefik dedigin ordunun böyle bir uygulama yapması,aşağılaması apayrı,gocunmuyom ben dersen sonra niye islamcılar sürekli amerikalılara cömeliyor derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 "nutella yerim" said: Wispy said: Evet zaten şu anda ABD Türkiye'yi fiilen işgal etmekte. Gemiden inen ABD askerleri Türkleri sırayla infaz ediyor, kadın ve çocuklara tecavüz ediyor. Babası kim bilemeyecek şerefsiz insanların sayısı hızla artıyor. O yüzden o TGB'li gençlerin her biri bir Hasan Tahsin. Bu güzel anoloji için teşekkür ederiz çetintaş abi adamlar bizim askerin kafasına çuval geçirdi biz de onların,problem ? yani gelip anamızı bacımızı düzmelerine gerek yok Buna istinaden yazılmıştı ceto said: yazınca kızıyor bazılarınız da bu şekilde yazıları okuyunca aklıma mütareke basınındaki kalemler geliyor. Yunanlılar İzmir'i işgal ettiğinde, "İngiliz generalleri ne bekliyor, İzmir'i Yunanlılar'dan kurtarsınlar" diye yazan insanları getiriyorlar aklıma. Umurumda da olmayan bir olay, ABD askerine dokunan eller kırılsınlık bir hezeyan içinde değilim merak etmeyin. Üzüldüğüm nokta böyle birşey yüzünden bir insanın 16 sene yargılanabileceği bir hukuk sistemi uygulamamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 "nutella yerim" said: abi adamlar bizim askerin kafasına çuval geçirdi biz de onların,problem ? babami vurdu, ben de onu vurdum, oglu beni vurdu, benim oglum onun oglunu vurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 aynı şey degil aslında yukarda yazdım,adamların yaptıgını napsak kompanse edemeyiz. neyse size iyi amerikan askeri savunmalar,kazayla bir kaç yüz kilometre güney bir cografyada olsak kafanıza her gün bomba yagdırıp ananızı sevincten aglatcak adamlara fame kazandırıyorsunuz şu internet aleminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 suclari ne olarak gosterilmis ki tam olarak da 16 seneye kadar cezasi varmis? amerikan askerinin basina cuval gecirmek = 16 yil diye yazili bisey yok heralde yasalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 kompanse edicek olan hukumet, beceremeyeni protesto et. kafiye ov ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 aquila said: kompanse edicek olan hukumet, beceremeyeni protesto et. kafiye ov ye hükümet ? ahahahahah,yav amerikanın köpegi olan bir organizasyondan bahsetmiyoruz mu ? o sıralar tsk ya karşı en iyi amerikan müttefigi olan hükümnet degil mi ? ayda mı yaşıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 16 yıl fazlaymıs da 2 aydan fazla yatmazlar abı adam olduren o kadar yatmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 okudugunu anliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 her okudugunu dogru mu sanıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 gittikce alakasiz seyler yaziyosun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 http://www.strangecosmos.com/images/content/167278.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 araya meme girdi, 10 dakka mola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Seele said: http://www.strangecosmos.com/images/content/167278.gif abw pıt pıt mısır ile Micheal emmiyi bekliyordum, ne güzel memeymiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 neden çuval geçirmişlerki askerciklerin başına , burda yazı yazan bazı arkadaşların dedeleri gibi yapsalardı daha güzel olmazmıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 throine said: düşünsene sokakta önünü kesip kafana çuval geçiriyorlar? resmen eşkiyalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Ardeth said: throine tgbli gençlere demiş. valla onların ağızlarına kürekle vurmazdı bence de (ha yaptıklarını çok manalı bulduğumdan değil) mesela bence eğitim ve öğretim sorunlarına eğilen bir toplu yürüyüş gösterisinde BİZ ATATÜRKÜN ASKELERİYİZ* diye bağıranlara "napıyosunuz evladım siz" derdi inşallah diye umuyorum olm ülkedeki gençlerin eğitim sorunlarıyla ilgil söyleyebileceği tek şey buysa kapatıp terk edelim sadece "atatürk'ün askerleriyiz" diyene kürekle vuracak, ve türk askerine çuval geçirme olayı + eğitim problemiyle hiç ilgilenmeyecekse kapatıp terk edelim burayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Komutan said: Bir insanin kafasina cuval gecirmenin cezalandirilmasi normal. Elbette bunun cezasi hafif olmali, ama protesto adina her sey mubahtir yaklasimi da cok komik. Ayrica bu tarz maskaraliklarin, ister basin ilgi gostersin ister gostermesin, hedefe yonelik en ufak bir etkisi oldugunu da dusunmuyorum. Yumurta atmak, islik calip kursudekini susturmak, konusma firsati bulunca siir okur gibi bir takim ezberlenmis cumleleri tekrar etmek yerine, duzgun duzgun tartismayi denemek daha anlamli. Ama tabii o zor geliyor. tamam, önceki sayfalarda sordum işte, "protesto şekilleri yanlış" diyoruz da, napsın bu gençler, nasıl bir tepki göstersinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Bone said: tamam, önceki sayfalarda sordum işte, "protesto şekilleri yanlış" diyoruz da, napsın bu gençler, nasıl bir tepki göstersinler. Konussunlar. Pek fiyakali gelmeyebilir, ama fiyakali tepkiler gibi yuzeysel degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 konuşmamıza izin veren bir yönetim mi vardı başta abi? ya da konuşsak da dinleyecek bir iktidar mı var? bence çok iyimser bakıyorsun komutan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Bone said: konuşmamıza izin veren bir yönetim mi vardı başta abi? ya da konuşsak da dinleyecek bir iktidar mı var? konuşuyorsun dinlemiyorlar, yumurta atıyorsun gene dinlemiyorlar. adam gibi konuş onlar gene dinlemesin; ama adamlık sende kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 al coniyi koy cuvala, al coniyi koy cuvala salla salla vur duvara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar